Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co tam niebieskie sc0rwensynki?  :) już dupka szczypać że ominie was fallout New Vegas remake/2, prey 2, evil within 3 i setki nowych ip?  :) ależ PRZEJEBANE jest być klapem w tej generacji :obama:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

przecież i tak w te gry nie zagrasz pupcio, po co się sadzisz?

Opublikowano

Przecież mój nick to nie liściu żeby nie grać w gry :czezky:

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Były dzisiaj jakieś bomby ze strony MS? Czy coś mnie ominęło?

Tak. Mozna pograc w morrowinda w gamepass xdddd

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Były dzisiaj jakieś bomby ze strony MS? Czy coś mnie ominęło?

Ominelo, po pokazie ms i bethesdy okazalo sie ze slynny Tallboy znaleziony w ubieglym roku w Swinoujsciu nie jest juz najwiekszym niewypalem w historii

Opublikowano

Dzięki becia za wolfa 1 i rage 2 czyli twoje jedyne fajne gry i może do zobaczenia za parę lat xd 

Ps. Weź zabieraj tego spierdolonego fallouta 76 z ps store ty stara qurwo:dynia:

Opublikowano

Bez zaskoczenia, od godziny 19 gry Bethesdy stały się chujowe dla klapow XD, byłoby lepiej gdyby to Sony kupiło i wydało remastery tych 20 tytułów które jutro uderza w GamePassa to by dopiero było jaranko, obowiązkowo za trzy i pół bomby.

Opublikowano

Nie martw się, dostaniesz Uncharted Chronicles za trzy i pół bomby.

spacer.png

Opublikowano

Wszyscy zadowoleni. Rzadka rzecz w CW :popcorn:

Opublikowano

No no, pewnie wszystkie klapy swiata rozgladaja sie za sznurem i solidna galezia bo nie ograja w 2027 roku gierki znanej jak na razie z dwoch screenow

Opublikowano

Nie no, Spencer pięknie strolowal ta gadka o wsparciu f76 i tes online :dynia: becia nasrala a Ci kupujac ją nawet nie posprzątają:(

Opublikowano
49 minut temu, schabek napisał:

No no, pewnie wszystkie klapy swiata rozgladaja sie za sznurem i solidna galezia bo nie ograja w 2027 roku gierki znanej jak na razie z dwoch screenow

Nie no logo kratosa szybciej wyjdzie

Ten płacz niebieskich robali że gry Bethesdy dalej będą wychodzić na śmieciare 4.5 bo MS musi zarobić  xDDDD no ładnie zostali sprowadzeni do parteru  :) 

Na pocieszenie zawsze możecie sobie pokolorować małża 

EwIn_NKXcAATCn4?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

Ale MS się dziś ośmieszył :/ 

To ja już wolę w Valhalli pozostać i pić z rogów - SKOL

6ED35BE5-24AB-4AF8-82C9-6781D77A60C3.jpeg

9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Masakra, nie wyobrażam sobie NIE mieć Xboxa tej generacji. Będzie dominacja jak za czasów X360. :banderas:

Na razie to jest pośmiewisko a dominacja to będzie za kilka lat....może. Na razie jest chujnia i totalna klapa, liczenie na gry pieśnią przyszłości 

Opublikowano

To jaranie się betą to niezły cringe. Dawno takiego nie było. 

I jeszcze spencer dzisiaj wyszedł i zayebał dooma z 1993 roku w gamepassie. Powinna być funkcja w apce GP żeby móc ukrywać pozycje. Przecież wstyd patrzeć na to za co się płaci te pieniądze. Lepiej to ukryć przed rodziną. 

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Czaicie ze typ wyżej szkaluje dooma i uważa siebie za gracza? 

Ja tam lubię DOOM ale kurwa dawać pierwsze części które ogrywałem w latach 90? To już nie jest potwarz, to już jest kurwa spust na społeczność 

Opublikowano

Nie no kurwa w dooma w 93 roku grałem jak miałem 11 lat na "486". Ale trzeba się troche szanować. 

Ten deal z betą też taki trędowaty. MS wyrwał nową dupeczke ale ta się jeszcze porucha z innymi wydając Deathloopa. 

I jak tu nie śmiac się z zielonych?

Opublikowano

Kurwa, mieli nie dać? Całą serię wrzucają. Doom z 1993 to wciąż wspaniały shooter, sam do dziś w niego się zagrywam na kompie. 

Aż mnie ręka swierzbi jak coś takiego czytam. 

Edytowane przez Czoperrr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.