Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Deathloop - zapowiada się nieziemsko. 

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Kupiłeś Xboxa z zachcianki, a nie potrzeby i takie są tego skutki. 

Z nadziei.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Panowie, pytał o gry. 

:yao:

Cytat

Xboxa może bym kupił około 2025 roku jak już nowe gry się pojawią. 

To zajebiscie pytanie zadaje, mordo. 

Opublikowano

Cóż, no to nie był to za mądry wybór. W sensie na pewniaka ograsz w tym roku Medium, Psychonauts 2, Halo Infinite i prawdopodobnie Godrizona 5 (MFS przemilczę, bo bądźmy poważni). No dla mnie to ciut mało (zwłaszcza mając PC-ta i XOS), więc się nie przesiadałem. Na PS5 też nie czatuję, bo nie przesadzając kupię ją dla TLOU2 w 60, a narazie tego nie ma. Także nie ma co się śpieszyć jak ma się w co grać.

a mam tego w chuy 

Opublikowano

klapy:

Gry Bethesdy w GP? Kto chciał to już ograł wszystko. Beka z Was.

także klapy:

jX8VJsm.jpg

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo, że klapy to najwięksi hipokryci na forum.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

schabek to taki kryptobot, szanuje

Opublikowano
57 minut temu, Soul napisał:

Klapty? nawet mi was nie żal :xboss:

Whisker, Kamilek, spermattello, jak dobrze, że daleko wam do zielonej strony mocy :obama:

No za bardzo nie daleko bo zamawiałem LG G1 i niestety dają w prezencie to gówno Xbox :/ trzeba będzie od razu sprzedać co by na mnie ta zaraza nie przeszła :/ i knurpass i jakieś dwie gry pewnie jakaś chujnia też

Opublikowano
28 minut temu, MYSZa7 napisał:

klapy:

także klapy:

jX8VJsm.jpg

Co następne? Na pis też potajemnie głosuje?

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

No za bardzo nie daleko bo zamawiałem LG G1 i niestety dają w prezencie to gówno Xbox :/ trzeba będzie od razu sprzedać co by na mnie ta zaraza nie przeszła :/ i knurpass i jakieś dwie gry pewnie jakaś chujnia też

Przyznaj, że boisz się, że Cię Xbox wyleczy z alkoholizmu.

Opublikowano

Przykro mi, z głupotą i alkoholizmem jest jak ze śmiercią. Ciebie nic nie obchodzi, tylko rodzina cierpi.

Opublikowano

chłop tv za 15 koła kupuje, żeby grać w gry 1800p hahahahaha

Opublikowano

Jednego klaperstwu nie można wybaczyć.

Uznania ppe za poważny portal 

Chorzy ludzie:shieeet:

Opublikowano

Taki mądry, a takie chujowe portale czyta. 

Opublikowano

A co to za różnica ppe czy co innego xd debile boty nie maja pojecia, ze jeden news jest kopiowany na 1000 portali :dynia:

Opublikowano
10 minut temu, PanKamil napisał:

@Soul i jeszcze jeden jakiś bot się ze mną kłócił :reggie:

https://www.ppe.pl/news/155358/halo-infinite-jednak-nie-w-otwartym-swiecie-tworcy-zdradzili-sporo-szczegolow-dotyczacych-gry.html

Ciężko mieć zawsze racje :obama:

No fajnie ale tego to dowiedzieliśmy się teraz :reggie:  także fart a nie racja.

Opublikowano

Dla mnie to obojętne bo i tak to kopiuj wklej i na każdym portalu pewnie jest ta sama nowina. Nie znam zresztą jakiegoś dobrego polskiego growego portalu.

Opublikowano

Osobiście obojętny jest mi potencjalny brak przyszłych gier Bethy (bo to albo zacofane bugo-crapy typu Fallout, lub strzelanki fpp, jak np DOOM za którymi nie przepadam ) . Żadne ich dotychczasowe twory mnie nie przekonały.. a np taki Fallout 3 swego czasu tak mnie odrzucił (nazwać to gównem to zniewaga dla stolca), że już pewnie nigdy nie sięgnę po ich grę.

Jednakże obiektywnie może to być spora strata dla Sony bo te gry mimo wszystko mają licznych fanów.

Ale... ilu botòw tu faktycznie tak uwielbia gry Bethy, że świętuje tak to przejęcie? 

Wciąż jedyne czego mi brak u Sony to Forza Horizon... a niestety nie sram dolarami więc dla 1 gry nie kupię drugiej konsoli.

Ps. Prawda jest taka, że obie nowe konsole to dziadostwo :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

No fajnie ale tego to dowiedzieliśmy się teraz :reggie:  także fart a nie racja.

Jesli ktos potrafi myśleć i łączyć fakty to wiedział to od dawna. 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Jesli ktos potrafi myśleć i łączyć fakty to wiedział to od dawna. 

Mogłeś mieć domysły i na tym koniec, ale tłumacz sobie to jak chcesz. 

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

klapy:

także klapy:

jX8VJsm.jpg

Masakra znowu moj pies sie dorwal do konsoli jak mnie nie bylo :/ 

Opublikowano

Nie no fajowsko że ten deal został dopięty. Od razu się lepiej czyta boty ja nie są upokarzane co 5 minut. Jakiś tam mały sukcesik był im potrzebny bo szkoda tych ludzi a i temat by umarł. 

ASX - aż miło zobaczyć jak mu uśmiech wrócił na twarz bo ostatnio to nawet boty go wystawiały na próbe, Hum - ten to ma żniwa, Mysza - znowu photoshopik pójdzie w ruch, Daddy - już nie mogę się doczekać jego wyklejanek, Inch - już szuka indyków do walki...

No i statusy wreszcie żyją, już haftowałem jak widziałem kolejny nieśmieszny obrazek figusia, ukradziony z fejsbunia jakiegoś gimnazjum. 

Dziękuje panie spencer - nalał się pan troche i trzeci podbródek wjechał ale co tam. Wygląd nie ma znaczenia:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.