Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Czyli GamePass :-)

mi się w triala fajnie latało, myśle ze spróbuje jeszcze raz.

Tylko ultimate. Oni chyba nie pokazują gier z eaplay w zapowiedziach.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
35 minut temu, dee napisał:

ASX w dziale dla KONESERÓW zrzucił taka bombę:

EwTle9yWUAYqhDK?format=jpg&name=small

F4, Skyrim, jesteście brani pod uwagę, nie spierdolcie tego :xboss:

Z tym f4 i skyrimem to grubo lecisz kolego xd

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

F4 nawet w 144 klatkach jest gówniany :/ F3 czy Vegas świetne ale 4 to jest taaaki kupsztal. Skyrim sztosik wiadomo. 

Nie bardzo wiem w czym dostrzegasz przewagę F3 nad F4. Przecież to jest to samo drewniane chuyostwo. Różnice są marginalne:yano:

Opublikowano
8 minut temu, Czezare napisał:

Nie bardzo wiem w czym dostrzegasz przewagę F3 nad F4. Przecież to jest to samo drewniane chuyostwo. Różnice są marginalne:yano:

W 2008 F3 mógł się podobać a to samo drewno w w 2015 już nie.

Opublikowano
13 minut temu, Ukukuki napisał:

W 2008 F3 mógł się podobać a to samo drewno w w 2015 już nie.

Dla mnie to ta sama spyerdolina. Bez różnicy.

Opublikowano

Czy oprócz Halo mem Infinity MS będzie w stanie dostarczyć na jesień jakąś Forze? Czy kompromitacji ciąg dalszy? 

Przypominam od premiery PS5, Demon Souls, Spider MM, Sackboy, REturnal, Ratchet i Horizon na koniec pierwszego rok.

XSX? Tylko Halo?

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Czy oprócz Halo mem Infinity MS będzie w stanie dostarczyć na jesień jakąś Forze? Czy kompromitacji ciąg dalszy? 

Przypominam od premiery PS5, Demon Souls, Spider MM, Sackboy, REturnal, Ratchet i Horizon na koniec pierwszego rok.

XSX? Tylko Halo?

Właściwie to pasowałoby się zastanowić czy to jeszcze konsola bo chyba w historii konsol nie było nigdy takiej sytuacji z takimi brakami.

Opublikowano
10 godzin temu, dee napisał:

ASX w dziale dla KONESERÓW zrzucił taka bombę:

EwTle9yWUAYqhDK?format=jpg&name=small

F4, Skyrim, jesteście brani pod uwagę, nie spierdolcie tego :xboss:

Nie grałem zarówno w Dishonored jak i Prey. Kończę Medium i Wreckfest i wiem co następne, dzięki Spencer :xboss:

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

XSX? Tylko Halo?

The medium, MFS, Halo i Forza 

A ten Horizon to nic pewnego ten rok  ;)

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli piątka ma mieć system dialogowy z F4 to jest z miejsca do zaorania.

Niestety, niektóre studia są do zaorania niejako z urzędu. Do nich z całą pewnością należy studio odpowiedzialne za F3/4 i nieszczęsne F76 . Oni się nigdy nie zmienią. Sami drwale tam pracują. Musieliby wszystkich wyebać na zbita mordę i nająć innych pracowników, a to przecież awykonalne...

Opublikowano

A jaka była ostatnia gra z dobrym systemem dialogowym? Do głowy mi przychodzi tylko Wiedźmin 3.

Opublikowano
57 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli piątka ma mieć system dialogowy z F4 to jest z miejsca do zaorania.

Jak spencer jest mądry to powie "Todd kurwo jebana przestań mi fallouta prześladować, pedale bethesdowski" i odda serię obsydianowi 

Opublikowano
12 minut temu, Faka napisał:

A jaka była ostatnia gra z dobrym systemem dialogowym? Do głowy mi przychodzi tylko Wiedźmin 3.

Chodzi o RPG-owość tych dialogów i wykorzystywanie atutów postaci - coś jak z New Vegas czy The Outer World.

Swoją droga obie od Obsidianu który robi autorską grę RPG na BeastBoxa. :cool: 

Opublikowano

Wiem, że 99% foruma nie grało w FO76 (i słusznie), ale tam z Wastelanders elegancko wjechał system dialogów opartych na statach postaci. W ogóle to teraz taki FO 4.5 jest, tylko online.

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

Wiem, że 99% foruma nie grało w FO76 (i słusznie), ale tam z Wastelanders elegancko wjechał system dialogów opartych na statach postaci. W ogóle to teraz taki FO 4.5 jest, tylko online.

O kurde brzmi to dalej jak największe gówno xD

Opublikowano
26 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Chodzi o RPG-owość tych dialogów i wykorzystywanie atutów postaci - coś jak z New Vegas czy The Outer World.

Swoją droga obie od Obsidianu który robi autorską grę RPG na BeastBoxa. :cool: 

The Outer World mial doslownie najgorszy system dialogow na tej generacji

- no elo, musisz cos zrobic

- nie zrobie tego gnoju, spierdalaj

- [INT] musisz bo cos tam tego no

- no dobra mordo juz robie

Zreszta samo poleganie na statystyce inteligencji w grach rpg jako ulepszaczu dialogow jest strasznie oklepane i tanie. 

Opublikowano
44 minuty temu, Faka napisał:

Divinity Original Sin 2

Opublikowano
3 minuty temu, Il Brutto napisał:

The Outer World mial doslownie najgorszy system dialogow na tej generacji

- no elo, musisz cos zrobic

- nie zrobie tego gnoju, spierdalaj

- [INT] musisz bo cos tam tego no

- no dobra mordo juz robie

Brzmi jak F3 i FNV, me likey.

Opublikowano
36 minut temu, Pupcio napisał:

Jak spencer jest mądry to powie "Todd kurwo jebana przestań mi fallouta prześladować, pedale bethesdowski" i odda serię obsydianowi 

Obsydian? Jeśli wnioskować po piłkarsku, że jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz (Outer Worlds) to byłaby to najgorsza decyzja Spencera w całej jego karierze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.