Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

A ty znowu z tym meczem? Obsidian robi świetne rpgi i zrzedzenie osób, ktore nawet w nie nie grały jest dziwne.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To prawda, nawet pisałem o tym w odpowiednim temacie. Czuc, ze to budzetowa gra. Tylko takie głupie gadanie czezare sugerujace, ze studio sie do niczego nie nadaje jest irytujace.

Opublikowano

Czezare to już emeryt gejmimgu który gra na gitarze na ganku przed domem pod kocykiem i żona przynosi mu kakałko i całuje w czoło. To juz mejm więcej wie o nowych grach bo on ich łaknie tylko nie ma na czym ich odpalić 

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

mejm więcej wie o nowych grach

sama prawda...gownodowodzacy w temacie NOWEJ GIERKI Demon Souls xD

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Nie no ten szrot to akurat ma z 15 lat tylko yebane w dupe klapy myślą że to nowa gra

Opublikowano
53 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie no ten szrot to akurat ma z 15 lat tylko yebane w dupe klapy myślą że to nowa gra

To zupełnie jak u niektórych z Morrowindem czy Doomem :facepalm:

Opublikowano

Pokaż mi kto tak myśli, no pokaż klapie, a no tak, chuja pokażesz bo nikt nigdy tak nie myślał. Za to ja znalazłbym dla Ciebie kilka daunów dla których ds to nowa gra bo ma lepszą graficzke i w jednej lokacji kościotrup stoi za inną skrzynką :)

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

Pokaż mi kto tak myśli, no pokaż klapie, a no tak, chuja pokażesz bo nikt nigdy tak nie myślał. Za to ja znalazłbym dla Ciebie kilka daunów dla których ds to nowa gra bo ma lepszą graficzke i w jednej lokacji kościotrup stoi za inną skrzynką :)

Co Ty stary pier... Cały ten temat to zachwycanie się retrosami " za darmo" od Phila. Oczywiście, że DS to nie jest nowa gra, ale ma nową oprawę graficzną, dostosowane do dzisiejszych standardów udźwiękowienie i jak ktoś nie grał w to 15 czy ile tam lat temu to dla niego jest to nowa gra.

To tym bardziej mamy na razie słabą generację, skoro remake starej gierki miaźdży grafiką wszystko, co zostało wydane na retroboxie do tej pory.

Edytowane przez izon

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Co Ty stary pier... Cały ten temat to zachwycanie się retrosami " za darmo" od Phila. Oczywiście, że DS to nie jest nowa gra, ale ma nową oprawę graficzną, dostosowane do dzisiejszych standardów udźwiękowienie i jak ktoś nie grał w to 15 czy ile tam lat temu to dla niego jest to nowa gra.

To tym bardziej mamy na razie słabą generację, skoro remake starej gierki miaźdży grafiką wszystko, co zostało wydane na retroboxie do tej pory.

xDDDDDDDDD

Opublikowano

xD

izotonik jak odleciał

Opublikowano

A wystarczyło 20 starych gier. Gdzie nawet nie chodzi o te gierki. A jak sobie pomyślę że studia od MS do swoich gierek dostaną wsparcie silnika ID to koń stoi :banderas:

Opublikowano

Jaranie sie soulsami i to jeszcze tymi najbardziej drewnianymi XDD Gry dla boomerow ze slabymi refleksami. Turlu, turlu, turlanko przez lape bosa o wielkosci wiezowca

Opublikowano

remake gry sprzed 12 lat wyglądający jak typowa gra na ps4 najładniejszą grą na nową generację według klapów xD

Opublikowano

Jaka beka z zielonych karaluchów. Na jednego posta, w 10 siedzą i machają do siebie małymi pałkami. Dziwie się,

ze macie czas, dooma to może i przejdziecie w 3 godziny, ale Morrowind to dosyć dluga gra. Dzieciaki pora nadrabiać klasyki!

Opublikowano

Pupcio jaki kozak z DeS. XD - twardziel, weteran demosnów sprzed 15 lat. Tylko wtedy to ty jedyny zamek jaki oglądałeś to ten w bajce o gumisiach.

Może teraz spróbuj Demonsy Remake?

A nie czekaj.... w demonsach trzeba mieć refleks i szybko reagowac a jak ty pół dnia chodzisz kombojem po obozie to cie pierwszy trup powali. :czezky:

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

bo ma lepszą graficzke i w jednej lokacji kościotrup stoi za inną skrzynką :)

Czyi mniej więcej to samo co można powiedziec np. o doom 1996 vs doom 2016. Z tą różnicą że różnica w graficzce i tym że potworek stoi w innych drzwiach wynosi 20 lat

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Przeloguj się, AMATORZE xD

Opublikowano

Ja pyerdole xD liściu weź spytaj swoich dzieci czemu doom z 2016 to nie to samo co demon souls z 2020 bo ja kurwa nie mam siły 

Opublikowano

Lisciu napyerdala post pod postem, a na xboxie kolejne gierki dodane do profilu :sapek: Nie masz wstydu człowieku. Przejdź chociaż jedną. Jego gówniaki mają pewnie więcej rigczu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.