Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętajcie, żeby nie dawać żadnych kodów na 7 dni gp iziemu jak znowu będzie żebrał.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak tak, a to wszystko za 1500zl na bieda kompie, kurwa blacharze wy się nie zmieniajcie xDDDDD

Opublikowano

No eX4cT to jeden z większych teoretyków graniu na PC. Ja jebie, jak dobrze, ze czlowiek 4 lata temu zainwestował w komputer i nie musi grac w te hity z game passa bez tekstur w 26 fpsach...

Opublikowano
1 minutę temu, Nemesis napisał:

received_477478246933586.thumb.jpeg.f1d682e01370cb3941ab35ebaad1ac15.jpeg

Ukryj zawartość
  Ukryj zawartość

Piękna sentencja z Uncharted :)

Opublikowano

Ten tatuaż to takie PS5 wśród konsol. Bezguście, obciach i techniczna bieda :reggie:

Opublikowano
27 minut temu, dee napisał:

Ten tatuaż to takie PS5 wśród konsol. Bezguście, obciach i techniczna bieda :reggie:

Pokaz swój z Xboxa :D pewnie technicznie masz knura wytatuowanego 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kurwa, pobrałem demko tego preya i ja pierdole jakie chujowe drewno xd juz wartwe techniczna pomijam bo to epoka x360 :dynia: i te w dope yebane boty czekaja na 60 fps w tym pazdzierzu :dynia:

Opublikowano

Za moich czasów klapy znały się trochę na grach ale widzę że teraz są tam same odpady od fifki i codzika  :)

Opublikowano

Nemesis ma na serio ten tatuaż? XDDD Kolejny z pitcą na ręku.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Nemesis ma na serio ten tatuaż? XDDD Kolejny z pitcą na ręku.

Ale jaja :) ktoś sobie fajną sentencje zrobił,  ciekawe czy boty są takie z motywami :D

Opublikowano

Na drugiej ręce polecam jakiś głęboki cytat kratosa A na dupie tą rudą c00rewke Aloy  :)

Opublikowano

Ta, a jak ktoś go poprosi o przeczytanie i wytłumaczenie co to znaczy to będzie tak:

fbc452676207f55ab7e33348b3a4b332bcb73728

Opublikowano
36 minut temu, Pupcio napisał:

Za moich czasów klapy znały się trochę na grach ale widzę że teraz są tam same odpady od fifki i codzika  :)

A ten teoretyk bez konsoli dalej pierdoli:facepalm:

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

A ten teoretyk bez konsoli dalej pierdoli:facepalm:

Niezły cringe jak pupcio w wieku pogimnazjalnym pisze "za moich czasów":)

Opublikowano

Nie aż taki jak kupić konsolę za 2,500 żeby grać w spidermena z ps4 i dark soulsy z ps3 xD ludzkie odpady  :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Nie aż taki jak kupić konsolę za 2,500 żeby grać w spidermena z ps4 i dark soulsy z ps3 xD ludzkie odpady  :)

Ten typ z foty własnie zayebał i zjadł Arthura Morgana a teraz idzie na ciastko z kremem. Ale siedz na ps4 i teoretyzuj o wyższości xboxa series x:)

Demon's Souls_20210312000446.jpg

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał:

To nie wiem dalej co robisz w tym dziale, po pierwsze nie mając next gena, po drugie tym tokiem rozumowania to niezłe zjeby kupiły Series x żeby grać w Praya i Morrowinda :facepalm:

Opublikowano

A siedzę w dziale nextgenów betonie? Ja pierdole xD te klapy to są jednak takie głupie że nawet w cw nie ma co pisać z tymi amebami

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał:

A siedzę w dziale nextgenów betonie? Ja pierdole xD te klapy to są jednak takie głupie że nawet w cw nie ma co pisać z tymi amebami

To ciekawe czemu wraz ze startem nowej generacji powstaje zawsze nowy wątek cw :facepalm::facepalm:

Opublikowano

Mieliscie kiedys tak ze jebiecie bethujnie zgodnie z linia partii ale potem jak dali wolfensteina do smyczpassa to odpalacie zeby zrzucic z kupki wstydu i gra sie tak zajebiscie ze ciezko sie oderwac? Cale szczescie ze to nie eks :obama:

Na szczescie wszystko wskazuje na to ze trojka, dotknieta juz klatwa xboxowych exow na zolto, bedzie gownem obesranym wiec sumienie czyste jak lzy botow po odbieraniu przez Druckmanna kolejnych statuetek GOTY

Opublikowano

Schabek to opum magnes inżynierii społecznej speców z MS. Yebie xboksa jak rasowy klap. Yebie zielonych koneserów gamingu jakby ich nie darzył przesadną estymą.A jednak wszyli mu tam czipa, któryk każe mu sie jarać XBoksem i pracować na bogactwo swoich twórców konstruktorów.

Diabliczne, nadaje sie do prasy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.