Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Ciężko żebym dyskutował octem z ludźmi, którzy nie maja konsol, o których się wypowiadają;)

nie wiem czy będąc takim januszem gaminu mógłbyś dyskutować o grach z małpą, a co dopiero na forum dla graczy

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Teraz się wcale nie dziwię, że acziki za skończenie gry to często poniżej 10% jak nawet na forum, które powinno zrzeszać GRACZY wiele osób w nic nie gra. Żałosne kreatury. Jeszcze mają czelnośc pisać co jest dobre, a co złe. TFU

Opublikowano

Izonik już w każdym poście wyzwiska jak widać jest na granicy wytrzymałości  :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

nie wiem czy będąc takim januszem gaminu mógłbyś dyskutować o grach z małpą, a co dopiero na forum dla graczy

Po co się dalej tu wypowiadasz? Może się z dupskiem zrzućcie na konsole czy coś?

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

izon, ty grasz w ogóle w jakieś gry czy tylko robisz z siebie pośmiewisko na forum?

przeciez sam masz z 800 trofików

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Faktycznie ciężko wytrzymać pierdolenie teoretyków BEZ KONSOL

Opublikowano

a mogłem go nie oznaczać te kilka tygodni temu, miałby chłopak lepsze zdrowie

Opublikowano

89 gier na profilu, 1053 pucharki i żadnej platyny 

no widzę że konkretny zawodnik :obama: 

Opublikowano

Izon polecam kupować mniej konsol A trochę więcej grać w gry bo srednio sie dyskutuje z gosciem który się na nich kompletnie nie zna  :(

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

przeciez sam masz z 800 trofików

To wynik od 2017 - 2019, a Plejka była tylko dodatkiem.

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Koledze ewidentnie przydałby się odpoczynek od forum.

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Faktycznie ciężko wytrzymać pierdolenie teoretyków BEZ KONSOL

Ale miej Ty trochę szacunku do kolegów z obozu, Yeti i Medrek czuja się obrażeni.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

To wynik od 2017 - 2019, a Plejka była tylko dodatkiem.

Pleyke miałeś tylko 2 lata? A tak się wozisz jak cygan po CW wytykając jej błędy? Ty naprawde teoretyzujesz i to zaczyna być KURWA SŁABE PAWEŁ.

Opublikowano

To i tak długo. Te 5 eksów można w 3 miesiące przejsc.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ograłem na niej wszystko co chciałem, a kupiłem ją jakoś w 2016 chyba., a z plejkami jestem od pierwszej więc coś tam wiem. :)

tak, od pierwszej:usmiech:

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

Jakie to są zjeby, nie maja konsol i zamiast na nie pracować to siedzą ich przeglądają profile innych graczy. Jak nisko można upaść?

Mało tego to oni siedzą oprócz na forum to na Youtubie i przechodzą tak gry, dlatego taki Wezyr obeznany w tytułach z XSX bo poprzechodzil po kilka razy nawet na Youtubie ale ma to swoje plusy bo baterie się nie wyczerpują

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nie wierzę, pizdon, ten apostoł Playstation nie gra w gry? :notbad:

To musi byc jakis trolling, gośc pewnie ma UKRYTE konto, gdzie ogrywa wszystkie eksluzywne sztosy na sonkę, przecież niemozliwe jest, że można być az tak zakłamanym hipokrytą.

Co te klapy, to ja nie wiem. Za każdym razem, gdy myslisz że niebieskie robale osiągnęły dno i nie mozna bardziej przekroczyć granicy hańby, te karakany dokonuja niemożliwego  i pogrążają się bardziej :xboss:

Opublikowano

Słabo się zrobiło. Byłem przekonay że rówsko kupił konsole nowej generacji jak ogłosił banicje z niebieskego nieba.

Inch, a ty masz xsx? GT nie podajesz więc pewnie też lecisz na xone. 

To jak bicie się na pięści z niewidomym. Panowie zróbcie przerwe od CW. Nadrobcie na YT aktualne sztosiwa i wpadajcie. 

Paradkoksalnie exact który jest tu słabym ogniwem gra więcej niż wy na nowej generacji. 

SŁABO

Opublikowano

pizdon kolejny po listerinie co nie gra w gry a siedzi w CW 24/7  to już nawet schaboszczak ratuje śmieciare 4.5 bez gier tym że wbija 3x te same platyny    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

6 minut temu, 20inchDT napisał:

To i tak długo. Te 5 eksów można w 3 miesiące przejsc.

A ile raportow mozna wyslac co nie szpagaciarzu pierdolony :) 

Opublikowano

@LiŚciu Oczywiście. NIe każdy kisi się w jednym ekosystemie od samego początku. Był szarak z Rosco McQueen, Crashem i Bushido Blade, była czarnula z Jakiem, GoWami i Silentami, PS3Slim kupione w GameStopie w zajebistej promocji, PROsiak który był pierwszą konsolą "4K" w domu, a do tego wyśmenite PSP i niezła Vita.

Chociaż od czasu X360 byłem głownie Nintendowcem, tak Plejki od zawsze mi towarzyszyły w przygodzie z grami. Po prostu od początku wyznawałem zasadę, im więcej konsol tym lepiej co wydawało mi się zawsze normalne. Niestety, od kiedy zarejestrowałem się po raz pierwszy na forum N+ wiedziałem, że są ludzie dla których multiplatformowość to zbrodnia. Dziwne uczucie.

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Gdzie kurwa kolejny bot yebany (po soulu) sie rozpruł?

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Przekonamy się niedługo, bo wezmę kilku z was na celownik :D

Opublikowano

Schabek szacun, gościu zagrywa się w sztosa New Order na najpotężniejszej konsoli świata zamiast marnować czas na pyskówki 

Edytowane przez Czoperrr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.