Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

niebiescy slabo bija:gayos:

tenor.gif?itemid=5488123

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Lokomotywa napisał:

EwcDCAFUYAUl8p9.jpg

EwcDCAEUUAEZJvG.jpg

No właśnie! Bardzo dobry screen, po prostu wypierdalac wszystko jak leci i być ulanym przegrywem, brakuje jeszcze litra Monsterka i komplet

09B72F39-B71A-4E8D-B635-6D3F84EA0FD2.jpeg

Opublikowano

Należy dodać tam jeszcze Morrowinda i Dooma czy coś 

zwierzęta.PNG

Opublikowano

Ten obrazek się tu już walał. Ale jak na niego popatrzeć to pięknie oddaje różnice w konsolach. 

Japońskie tradycyjne danie. Przyrządzane ze smakiem. Z dobrych składników (tylko świeżych). Sztuka gotowania. Exclusiv w kulinarnym świecie. 

VS

Stół u pasibrzucha z kilogramami tłuszczu i złego cholesterolu. Z mięsa najczęściej przemielonego razem z oborą. Zrobi to każda kura domowa a każdy gruby wujek z wąsem będzie wycierał rękaw z tłuszczu popijając wódką. 

Ide pograć na nextgenie. A wy?:czezky:

Opublikowano

Piekny obrazek kiedy patrzysz jak zielone bladzie modlą się o eksy od beci :xboss: wyobrazcie sobie co czuły te przegrywa życiowe przez ostatnie 8 lat. Przeciez ich psychika jest  rozyebana na strzepy:kaz: Ale będzie miło popatrzeć jak dostaną drewno od arkane i będą udawać, że to dobra gra :dynia:

Opublikowano

Ja  bym chciał zacząć akcję #uratujklapa. Niech też coś mają z życia, niech chociaż na chwilę taki izon czy liściu poczuja się jak GRACZE. Więc na dobry początek coś, żeby mogli podreperować swoje kompromitujące liczby pucharków. Może dzięki temu z leszczy gejmingu awansują chociaz na okoni gejmingu. Proszę chłopcy, nie dziekujcie

15 Easiest Platinum Trophies To Get On PS4

https://gamerant.com/easiest-ps4-platinum-trophies/

Opublikowano

Izon i liściu, sprzedaja swoje towarzystwo za gry na plejstejszyn

Edytowane przez dee

Opublikowano

Ja pierdole dla parkingowego wyznacznikiem gracza jest ilość trofeów. W sumie się nie dziwie, tak wychowana jest zielona hołota na gamepassie, ktory idzie nie w jakość, a ilość szrotu. Z drugiej strony to nie tłumaczy umysłowego raka, gdzie gracz, gracza ocenia przez pryzmat w dużej mierze opcjonalnych pucharków...co ciekawe robią to ludzie, którzy uwaga: NIE MAJA KONSOL o których tak chętnie rozprawiają.

Edytowane przez izon

Opublikowano

To ile kolezko wyciągasz z tego nielegalnego procederu na parkingu dla tirów?

Opublikowano

Wow, chłopcy przechodzą 100 gier rocznie i nie mają w ogóle trofeów :reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

To ile kolezko wyciągasz z tego nielegalnego procederu na parkingu dla tirów?

Proszę nie chwal się swoimi chorymi fantazjami na forum publicznym. Rozumiem, ze zimno w chuj Ci w tej budzie, wez następnym razem termos i książkę, jakos zleci..

Opublikowano

Dopiero marzec A izon już wygrywa dzbana roku 2021:nosacz3: SIECZKA MÓZGOWA

Opublikowano
2 godziny temu, cotek napisał:

Należy dodać tam jeszcze Morrowinda i Dooma czy coś 

zwierzęta.PNG

Kena to czasem nie spierdoliła gdzieś na sierpień?

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sorry Izon, ale mieć tyle pucharków to trzeba po prostu nie grać w gierki. Ku,rwa naczelny klap, a ledwo co platformę liznął. :dynia: 

A w co miałem grać wiecej na ps4? Przeszedłem chyba wszystkie wieksze  eksy po za Bloodbornem gdzie czekam na wersje 60fps i Ghost Of Thushima, ktory zostawiłem sobie na ps5.  Multiplatformy typu np. teraz nowa Persona ogrywam na Switchu, a Cybeprunk na PC. Ja rozumiem, ze to ograniczenie do gamepassa nie pozwala Wam zrozumieć, ze człowiek może nie ograniczać się do jednej platformy, czy usługi ale to nie moja wina.

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

ani Switch ID ani jakiegoś profilu steam

śmierdzi mi to TEORETYKIEM :)

Spoko jak będę na kompie, specjalnie dla Ciebie dodam :) a w cyberpunka to gram akurat na gogu, co by dać Polakom więcej zarobić..

p.s. Zarzucanie teoretyzowania przez gościa, ktory okazało się, ze nie ma nawet nowego Xboxa to juz wyższy poziom hipokryzji :facepalm:

Edytowane przez izon

Opublikowano

W obozie u klapow już tak jest, głośno krzyczą a gowno pojęcia maja, a jak przyjdzie co do czego to okazuje się ze przecięty bot ograł więcej gier niż największy klap... ale co ja tam mogę wiedzieć, mam tylko 1500 trofek, wyznacznikiem wiedzy o grach jest około 800 xD

Swoją droga ciekaw jestem czy liściu ma ze 100.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nocni kowboje, dynamiczny duet Izon i Liściu, stawiają na jakość, nie ma ilość. 

Na ilość to idą zapewniając spragnionym ciepła i bliskości tirowcom odrobiny towarzystwa podczas długich nocy na parkingu.

Ciekawe, czy dzielą się kasą, czy każdy ciągnie (ekhm) na własny rachunek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.