Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Granie w Multi jako dorosły człowiek? Lol

Opublikowano

Z klaperskim trudem stwierdzam, że jakakolwiek forma promowania Prey z 2017 roku jest godna uznania, bo to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji.

Ale coś czuję, że te zielone bezguścia nadal nie zagrają. Perły przed wieprze...

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Singiel ma początek i koniec historii.

Równie dobrze możesz filmy oglądać jak interesuje ciebie głównie historia. W gierkach i tak jest chujnia.

Opublikowano

Równie dobrze możesz pograć w bierki jak interesuje ciebie głównie rywalizacja.

Opublikowano

Mnie jeszcze śmieszy jak ludzie mówią, że single to cudowne historie, a potem wskazują mi Infamous albo The Order XDDDDDDDDDDd

"OK, może to i chujowe, nienatchnione gameplayowo gry, ALE SINGIEL I HISTORIA MNIAM PYSZNE GÓWNIENKO NIE CO TE MULTIPLEJERY"

Opublikowano

A dlaczego nie dobry singiel i dobry multiplayer? :sir:

Opublikowano

Ja pierdole  :dynia: co to qrwa za fps dwongrade hahahahah

Opublikowano

Psssst, Kamilek, można z tego nie korzystać, jest wybór.

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Z klaperskim trudem stwierdzam, że jakakolwiek forma promowania Prey z 2017 roku jest godna uznania, bo to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji.

Ale coś czuję, że te zielone bezguścia nadal nie zagrają. Perły przed wieprze...

Przecież to twoje niebieskie robale cały czas wyzywają preya w tym temacie :)

Opublikowano

- Nie mam czasu robić ciągle tych samych czynności w grze

- 100h w asasyna :reggie:

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Multi jest złe, bo Sony nie umie w multi, ale jak powstaną Frakcje do TLOU2 czy nowy KIllzone po sieci to będzie:

|<URWA BOTY PYERDOLONE NAJLEPSZE MULTI TYLKO NA PS5, ZAJEBISTY TRYB ZAWSZE SZANOWALIŚMY SONY KRUL

Pawełku, multi jest super ale czy ty grasz w multi w każdej grze? No już tak nie kreuj. Mnie multi w gearsach odpycha a każda kampanie przeszedłem i nie najgorzej się bawiłem. 

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Przecież to twoje niebieskie robale cały czas wyzywają preya w tym temacie :)

Każdy kto obraża Prey z 2017 roku ten chuj, nieważne z którego obozu.

Rzekłem.

Opublikowano
6 minutes ago, 20inchDT said:

- Nie mam czasu robić ciągle tych samych czynności w grze

- 100h w asasyna :reggie:

To chyba nie do mnie, co?

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

To chyba nie do mnie, co?

Niekoniecznie. Miałem nadzieję, że trafię kogoś, kto tak mysli i gra w open worldziki boze

Opublikowano

No to niezły rozlamik w obozie zielonych. Singiel vs Multi. To tylko pokazuje jak niektóre boty pierdola w tym temacie :)

Opublikowano

To tylko pokazuje, że każdy gra jak lubi, w co lubi i na czym lubi. Jest tylko jedna sekta, która wali kusarigamą w plecy gdy tylko ktoś odwróci wzrok od Przenajświętszego Małża w Trójcy Niedojebanego.

Opublikowano
21 minut temu, Mendrek napisał:

:yao:. Gierka ściągnięta na dysk i czeka prawilnie w kolejce aż skończę "Dishonored" :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

No to niezły rozlamik w obozie zielonych. Singiel vs Multi. To tylko pokazuje jak niektóre boty pierdola w tym temacie :)

Morda liściu, od ponad roku nie grałem w multi, ale trzeba wyprostować chłopaków, bo co-opik multi jest cymesik.

Opublikowano

Mmmm najlepszy powtarzalny singielek zeszłej generacji :fsg:

Opublikowano

100h w WoWie - poznajesz świat, uczysz się postaci w PvP i PvE, zbierasz loot, robisz raidy, areny i dungeony, uczysz się ekonomii gry i zaawansowanego craftingu

100h w singlówkach - przynieś, podaj, pozamiataj, po 20h zerowy progres, powtarzasz wszystko jak leci

:fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.