Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

https://www.tomshardware.com/news/despite-being-nearly-silent-the-ps5s-cooling-leaves-much-to-be-desired

a tu szykuje się jeszcze podwyższenie obrotów, więc znów Sony nie dostarczyło :obama: "niesawowite" w Sony jest tylko to jak niesamowicie dyma swoich klientów

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

tak się zastanawiam czemu boty są tak głupie, że nie wiedzą co to architektura rdna 2, nie wiedzą co to customowy układ graficzny. Czy te debile myślą, że sony i ms idą do sklepu i biorą kartę graficzną z półki? Wierzą w podkręcanie wiatraków i forze horizon 5 w 2021 która nie jest zapowiedziana:dynia: czy boski plan zakłada, że ci podludzie mają być taką rozrywką dla graczy wyższej rasy i mają rozbawiać nas swoją głupotą? :notsure:

Opublikowano

Tylko, że RNDA 1.5 i podkręcenie zegarów na ostatnią chwilę to prawda. Nie moja wina, że to z siebie wypierasz, jednoplatformowe ameby tak mają. Muszą za wszelką cenę zakłamywać rzeczywistość żeby wyszło na nich, a wychodzi ostatecznie, że super technologia PS5 w osiągach często zbliża się do XSS niż do jedynego next-gena na rynku - XSX. :) Handluj z tym.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko, że RNDA 1.5 i podkręcenie zegarów na ostatnią chwilę to prawda. Nie moja wina, że to z siebie wypierasz, jednoplatformowe ameby tak mają. Muszą za wszelką cenę zakłamywać rzeczywistość żeby wyszło na nich, a wychodzi ostatecznie, że super technologia PS5 w osiągach często zbliża się do XSS niż do jedynego next-gena na rynku - XSX. :) Handluj z tym.

Czy właśnie bezplatformowiec zarzuca mi, że w tej chwili mam jedną platforme?:notbad: xboxowy bezplatfromowiec którego pojęcie kończy się "hue hue rdna 1,5". Niech ktoś wymieni tego leszcza bo to żaden przeciwnik i nawet nie muszę uruchamiać 1% mózgu aby zjesć takiego podcżlowieka:kaz:

BTW https://gamingsociety.pl/artykul/assassins-creed-valhalla-dziala-lepiej-na-ps5-niz-xsx-1121564/#:~:text=Wygląda na to%2C że pierwsze,na obu konsolach nowej generacji.&text=Na konsoli PS5 gra działa o 12% lepiej niż XSX.

Wygląda na to, że pierwsze starcie nowej generacji konsol pod względem wydajności zwyciężyło PS5. Do sieci trafił materiał porównujący działanie Assassin’s Creed: Valhalla na obu konsolach nowej generacji.

W materiale udostępnionym na Twitterze przez użytkownika Tiger porównano dwie wersje AC: Valhalla. Na konsoli PS5 gra działa o 12% lepiej niż XSX. Obie konsole utrzymują przez prawie cały czas 60 klatek na sekundę. Obie konsole również działają w dynamicznym 4K, jednak to PS5 wyświetla grę w większej rozdzielczości.

Już pomijam fakt, że xss to coś pomiędzy 720-900p :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ostatnie podrygi niebieskiego robactwa w temacie. Już wiedzą, że PS5 to ich najgorszy zakup gamingowy w historii. Już wiedzą, że na tym badziewiu dobrych gier nie ma i nie będzie. Już wiedzą, że lada chwila plejka, którą jeszcze 4 lata trzeba spłacać w Providencie, po prostu się zepsuje. Teraz to już tylko pudrowanie trupa w wykonaniu klapów i sprawdzanie o co chodzi z tym gamepassem :reggie:

Opublikowano

Lipa że ps5 jest takie słabe już na początku generacji. Bardzo źle wiadomość dla graczy bo już pewnie ps5.5 jest w produkcji z nowym pilotem w bundlu. Chociaż te klapy lubią być ruchane więc niech tak będzie :)

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

nawet nie muszę uruchamiać 1% mózgu aby zjesć takiego podcżlowieka

Chyba Kamil zdradził nam przez przypadek że funkcjonuje w trybie 0% użycia mózgu. Nie powiem żebym był zaskoczony

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Chyba Kamil zdradził nam przez przypadek że funkcjonuje w trybie 0% użycia mózgu. Nie powiem żebym był zaskoczony

ej, zobacz czy nie masz twittów do przeklejenia :yao:

Opublikowano

najlepsza beka że niebieskie pojeby pisały że śmieciara będzie rdna3 a to gówno na narzędziach z ps4 leci na rdna 1.5 :banderas: towar tak dobry jak magiczny dysk który jest wolniejszy od tego w nadkonsoli Spencera, no i jeszcze było tempest engine i wierzymy w generacje  :) 

Opublikowano

Haha kamilek rozjebany jak cewy plejkurewki xD

Opublikowano

jeśli rozjebaniem nazywasz otoczenie przez bezmózgie szympansy to tak, dawno nie byłem tak rozjebany:yao: ze śmiechu:dynia: ale tańczyć małpki bo miło się patrzy na ten autyzm:dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Wierzą w generacje i dlatego OS ps5 nie ma wszystkich funkcji z ps4.

Opublikowano

masakra MS dziennie daje prezenty miłośnikom gier video, a klapy wciąż czekają na premierę czternastego ratcheta i indyka returnal. Jak mozna tak żyć?

Opublikowano

kiedy jest ciężki dzień dobrze jest tu wjechać 

TFW | Fandom

Opublikowano

Konsola kompletna jeśli to prawda :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Nie to co na plejce - pilocik, browarek, Disney+ i nextgen aż sam się wylewa z ekranu

image.png.1d5b4632fdea301e7216391ce7441153.png

No to może tak słabo u botów bo u nas tak:

Najlepsze gry next gen, jadło, whiskey i miód, ucztowanie do rana w akompaniamencie najlepszych produkcji :D 

Opublikowano
42 minuty temu, PanKamil napisał:

Czy właśnie bezplatformowiec zarzuca mi, że w tej chwili mam jedną platforme?:notbad: xboxowy bezplatfromowiec którego pojęcie kończy się "hue hue rdna 1,5". Niech ktoś wymieni tego leszcza bo to żaden przeciwnik i nawet nie muszę uruchamiać 1% mózgu aby zjesć takiego podcżlowieka:kaz:

BTW https://gamingsociety.pl/artykul/assassins-creed-valhalla-dziala-lepiej-na-ps5-niz-xsx-1121564/#:~:text=Wygląda na to%2C że pierwsze,na obu konsolach nowej generacji.&text=Na konsoli PS5 gra działa o 12% lepiej niż XSX.

Wygląda na to, że pierwsze starcie nowej generacji konsol pod względem wydajności zwyciężyło PS5. Do sieci trafił materiał porównujący działanie Assassin’s Creed: Valhalla na obu konsolach nowej generacji.

W materiale udostępnionym na Twitterze przez użytkownika Tiger porównano dwie wersje AC: Valhalla. Na konsoli PS5 gra działa o 12% lepiej niż XSX. Obie konsole utrzymują przez prawie cały czas 60 klatek na sekundę. Obie konsole również działają w dynamicznym 4K, jednak to PS5 wyświetla grę w większej rozdzielczości.

Już pomijam fakt, że xss to coś pomiędzy 720-900p :dynia:

Ale to nie tylko Valhalla, 90% multi gier lepiej działa na PS5 a to botów tak triggeruje że szok ale dobrze patrzeć jak się wtedy miotają jak dzikie zwierzęta 

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Chyba produkcja x Matheo.

A to w przerwach od kilkugodzinnych sesji, wjeżdża muza na kinie albo dobry film bo czemu nie, PS5 wszystko i wszystkich obsłuży - THIS IS FOR THE PLAYERS

Opublikowano
16 minut temu, MYSZa7 napisał:

Konsola kompletna jeśli to prawda :banderas:

Kurwa wydali słuchawki ale nowość, od premiery na PS5 ale teraz dopiero szał, czujecie???  

a jakby zapowiedzieli VR goggle to przecież zesrali by się 

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Całe szczęście Xbox daje wybór i mogę wybrać aby olać tak chuyową muzykę. :obama:

A co? Ma blokadę dla dzieci w ustawieniach domyślnych?

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Całe szczęście Xbox daje wybór i mogę wybrać aby olać tak chuyową muzykę. :obama:

Na szczęście nie daje wyboru w przypadku CHUJOWYCH gier w GP :D

Opublikowano

Cieszę się, że MS wydał świetne słuchawki z Dolby Atmos, czyli najlepszym systemem dzwięku 3D na rynku. Podkreślam NAJLEPSZYM BEZWARUNKOWO. No, ale bez paniki chłopaki, najważniejsze że padzik wibruje wam jak mój 6-cio letni iPhone. :dynia: x miliard

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.