Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

nawet schabek przyznaje że w gamepassie jest za dużo gier :obama:

Opublikowano

No, kurwa, całe niebieska klaperiada się rzuci, O PATRZCIE WY KUHWY, MAMY TU SRAKIRO I MOŻECIE SIĘ WAFLOWAĆ Z TYM WASZYM GP XD

Dzizas, większego stężenia debilizmu w internetach to już dawno nie widziałem.

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Wysrywy teoretyków gamingu to jednak kopalnia nieskonczonej beki :reggie:

Octopath Traveler, Yakuza 6 czy Undertale to średniaki i trupy. Tak może napisać tylko ktoś kto nie gra w gry :xboss:

Co za janusze growe, hanbią marke Playstation do reszty

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Trzeba naprawdę nie mieć minimum godności żeby wrzucać jako super przykład Yakuzę i Octopath, gdzie klilkanaście stron temu naśmiewaliście z mojego zamiłowania do "japońskich gierek". Hipokryzja zielonych robali nie ma granic.

9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

spoko, będzie za miesiąc Sekiro w plusie to zaplują się jakie to Sony dobre dając dwuletnia grę

no chyba ze wyjdzie w XGP to wtedy śmieć :pawel:

A wrzucą? No big deal, nam ślina nie cieknie na widok każdego starocia wrzucanego do opłacanej usługi.

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

nawet schabek przyznaje że w gamepassie jest za dużo gier :obama:

chodzilo mi raczej o ilosc pozycji w sensie a nie jakosc

Z reszta wyjebane mam ja tam nie narzekam na to co daja w plusie i nie tylko bo sony tez rzuca darmowe gry. Reszte sobie uzupelniam z gamepassa. A jak sie zaraz wkuriwe to jeszcze dzisiaj xsx pojdzie na olxa bo praktyki spencera psuja rynek

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie moja wina, że nie lubisz dobrych gier. Chyba pora zmienić hobby. :lapka:

A o jakich grach mówisz? Obecnie jadę Demon Soulsy, Spidera  i Ghosta na PS5, na PC niezmiennie Cyberpunk i klasyki Silent Hill 2 i MGS 2 , do tego pykam sobie w Planescape Torment, remastery Halo i Black Mesę, jak dla Ciebie to nie są dobre gry to nie mamy o czym rozmawiać ;)

P.S. Nawet nie wspominam o Switchu bo tam  ogrywam chyba z 10 tytułow naraz obecnie:O

Edytowane przez izon

Opublikowano

Plejbeka nie na gier to trzeba się ratować gierkami z ps2 xDD 

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

Tak tak, troll konta z podlasia

BKUqRXs.gif

Co to za łeb łysy opalony na Janusza z tygrysem na kanapie?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
34 minuty temu, agata20 napisał:

Dzień dobry. Mogłabym prosić o wytłumaczenie? 5 lutego kupiłam XSX i od razu aktywowałam Game Pass Ultimate za 4 zł na 3 miesiące. Miałam wiec go do 5 maja. Później wyłączyłam miesięczne odnawianie. Dzisiaj kupiłam i wbiłam kod 12 miesięcy EA Access, który automatycznie został przekonwertowany na 4 miesiące GPU. Ale data końca GPU to nie 5 wrzesień, a 31 sierpień!? Dlaczego zjadło mi te kilka dnia? To tak ma działać? Dzięki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich :)

A w cebulowym temacie bez zmian. Ludzie robią awanturę, że trzeba płacić za usługę :facepalm::nosacz:

Opublikowano

18 mln subskrypcji za 1$:obama: jak tak dalej pójdzie Spencer będzie musiał nieźle zjechać z jakością gier aby hindus go nie wyperdolil :obama:

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

A w cebulowym temacie bez zmian. Ludzie robią awanturę, że trzeba płacić za usługę :facepalm::nosacz:

Jezu, juz każule playstation przechodza z $onki.

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Plejbeka nie na gier to trzeba się ratować gierkami z ps2 xDD 

Nie. Po prostu gram w dobre gry, bez przywiązania do sprzętu, usługi, czy "ekosystemu" ;)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Nie. Po prostu gram w dobre gry, bez przywiązania do sprzętu, usługi, czy "ekosystemu" ;)

Swietna sprawa jest że mnóstwo z tych gier ograć mogę na Xboxie i/lub w passie. Dzięki Król Spencer, znów rewolucjonizujesz branże :) 

Oczywiscie pomijam już twoja hipokryzję bo klasyka w XGP śmierdzi, ale na PC już cymesik. No cóż, ale od teoretyka niewiele mogę wymagać.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Swietna sprawa jest że mnóstwo z tych gier ograć mogę na Xboxie i/lub w passie. Dzięki Król Spencer, znów rewolucjonizujesz branże :) 

Oczywiscie pomijam już twoja hipokryzję bo klasyka w XGP śmierdzi, ale na PC już cymesik. No cóż, ale od teoretyka niewiele mogę wymagać.

Chyba mnie kolego nie zrozumiałeś. Ja nie pisze o Twojej konsoli z poprzedniej generacji, czy gamepassie ale o smieciu series x;)

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Nie. Po prostu grasz w stare dobre gry bo na plejkurwie 5 nie ma co robić ;)

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Święte słowa, te dałny wierzą w debila Spencera a ja mam wyjebane w Rajana czy firmę Sony, chodzi o gry bo to ONE sprzedają konsole ;) od zawsze o tym trąbie tylko że oni knura uważają za Boga. Jeżeli byłyby pasujące w moje gusta, a Rozmach gatunkowy mam spory to pierwszy bym stał po konsole Xbox ale nawet po jej zakupie nie pisałbym takich debilizmów jak „król Spencer” itd ile wy macie lat? Odjebani jesteście od tych kanap z tygrysami. Teraz Sony oferuje mi najwiecej i dlatego mam PS4 i 5 ;) Nintendo mnie uzupełnia sztosami na switcha i jest git. Xbox mi teraz oferuje gówno

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Chyba mnie kolego nie zrozumiałeś. Ja nie pisze o Twojej konsoli z poprzedniej generacji, czy gamepassie ale o smieciu series x;)

Śmieciem jest ta wielka krowa z jednym rimejkiem i DLC na 5 godzin. 

Boże jak bardzo trzeba nie szanować swoich pieniędzy, żeby kupić to chińskie ścierwo bez gier? 

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Święte słowa, te dałny wierzą w debila Spencera a ja mam wyjebane w Rajana czy firmę Sony, chodzi o gry bo to ONE sprzedają konsole ;) od zawsze o tym trąbie tylko że oni knura uważają za Boga. Jeżeli byłyby pasujące w moje gusta, a Rozmach gatunkowy mam spory to pierwszy bym stał po konsole Xbox ale nawet po jej zakupie nie pisałbym takich debilizmów jak „król Spencer” itd ile wy macie lat? Odjebani jesteście od tych kanap z tygrysami

Do tego właśnie pije. Mi tez wrzucają za darmo fajne gierki na epicu i czy gdzies pisze król epic? To jest po prostu najbardziej rakowe community. Mam kumpla z Xboxem to on nie chce gadać o grach tylko o gamepassie. O co Tym ludziom kurwa chodzi?

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

Śmieciem jest ta wielka krowa z jednym rimejkiem i DLC na 5 godzin. 

Boże jak bardzo trzeba nie szanować swoich pieniędzy, żeby kupić to chińskie ścierwo bez gier? 

O ten teoretyk przyszedł, w 5 godzin to ty byś na manhatanie jarał się Ray tracingiem nie ruszając nawet pierwszej misji

2 minuty temu, izon napisał:

Do tego właśnie pije. Mi tez wrzucają za darmo fajne gierki na epicu i czy gdzies pisze król epic? To jest po prostu najbardziej rakowe community. Mam kumpla z Xboxem to on nie chce gadać o grach tylko o gamepassie. O co Tym ludziom kurwa chodzi?

Frustracja i impotencja inaczej tego nie można wyjaśnić 

Opublikowano

Kurde ciekawe kiedy te klapy sie obudzą. Ja po pół roku po zakupie ps4 w 2014 roku już wiedziałem że zrobiłem najgłupszą rzecz w konsolowym życiu

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Kurde ciekawe kiedy te klapy sie obudzą. Ja po pół roku po zakupie ps4 w 2014 roku już wiedziałem że zrobiłem najgłupszą rzecz w konsolowym życiu

No wtedy to miałeś powiem Ci zajebista alternatywę w postaci XboxTV :rofl:

Series X chętnie przytule jako podstawkę do ps5 jak tylko wyjdą na to jakieś sensowne exy poza The medium, oby to nie było w 2024 roku..póki co w tym roku to nawet Switch pro jest wyżej w rankingu sprzętów do zakupu.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Mówiłem, należy założyc Kinder CW dla pewnych, hmm...specyficznych użytkowników tego działu. Niech tam nabierają ogłady, ogrywają się, wzmacniaja psychikę. Bo teraz to jednak trochę niehumanitarne, jaki idzie przemiał młodocianego klaperstwa :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.