Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

racja

dlatego wrzucam petycje pod którą podpisało się kilka tysięcy graczy plejki prosząc Rare aby SoT wyszło na Sonke

https://www.change.org/p/insomniac-games-bring-spider-man-to-xbox-one

i uważasz, że na 115 mln użytkowników ps4 na to jakiekolwiek znaczenie? Propaganda jakiej zsrr by się nie powstydziło :dynia: weź lepiej się zajmij twittami co spencer zjadł na kolacje :dynia:

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ktoś powie @ASX, że zagubił się w akcji z tym linkiem czy ja mam to zrobić?

Opublikowano

Kamil: Pojedyncze posty się nie liczą, patrzcie macie tutaj petycje pod którą podpisało się 400 osób żeby Spiderman wyszedł na xboxa

również Kamil: Ponad 4000 osób podpisało petycję? REEEEEEE ta liczba nie ma znaczenia

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Ktoś powie @ASX, że zagubił się w akcji z tym linkiem czy ja mam to zrobić?

racja chciałem wkleić ten link

https://www.change.org/p/www-rare-co-uk-sea-of-thieves-for-ps4

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

XBOX Halo, Forza, Fable, PGR

XBOX 360, Gearsy, FH Horizon, Lost Odyssey, Alan Wake

XBOX ONE, Sunset, Sea of Thieves(które jest grane non stop na konsoli i PC) i oczywiście ORI 

Także widzę w formie załamywania czasu i przestrzeni :reggie:

Jeszcze parę dobra, które MS oddał jak Ninja Gaiden i Mass Effect. 

Samozaoranie! To teraz zobacz jakie gry wyszły u niebieskich w tych samych latach, to jakaś parodia po prostu. 3 generacje i w kółko to samo :/ w ilościach śladowych 

Opublikowano

Z resztą, jakie petycje tu nie bedą wklejane faktem jest, że Xbox prężnie się rozwija, jest technologiczną bestią i ma najlepsze wsparcie usługowe i 1st party. Rośnie popularność japońskich gier na tę platformę i pod ich banderą działa legenda branży - Shinji Mikami. Będzie powtórka z X360, a może i lepiej. 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Kamil: Pojedyncze posty się nie liczą, patrzcie macie tutaj petycje pod którą podpisało się 400 osób żeby Spiderman wyszedł na xboxa

również Kamil: Ponad 4000 osób podpisało petycję? REEEEEEE ta liczba nie ma znaczenia

racja chciałem wkleić ten link

https://www.change.org/p/www-rare-co-uk-sea-of-thieves-for-ps4

no a jak nazwiesz 4 tys na 115 mln? czy to jest przynajmniej 0,001%? bo nie chce mi sie liczyć takich pierdów :dynia: sprawdz lepiej czy the initiative nie zatrudniło przypadkiem kogoś do sprzątania kibli.

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Samozaoranie! To teraz zobacz jakie gry wyszły u niebieskich w tych samych latach, to jakaś parodia po prostu. 3 generacje i w kółko to samo :/ w ilościach śladowych 

Spokojnie, wytrzymali 8 lat to dadzą radę kolejne 3 Gamepass.png

Opublikowano

Na razie to XSX  nie może powtórzyć sukcesu Xone na premierę, który mimo, że był mały to miał jakieś gry, a w porównaniu do XSX był kapitalny. Także przyszłość zielonych jawi się na razie w żółtych kolorach.

Opublikowano

Boty dzisiaj taki meh poziom. Może będzie info o P5 w GP to coś poskaczą z radości.

Szkoda tylko ze od tygodnia jaranko starymi grami. 

Opublikowano

co ten spencer? wrzuca jakieś krapiszcza undertale z grafą jak z pegazusa i infantylnymi postaciami. Wygląda na to, że najnowsza gra hi-tech w ostatnich rzutach to doom 3, które paliło geforce 2. No co za barachło

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Boty dzisiaj taki meh poziom. Może będzie info o P5 w GP to coś poskaczą z radości.

Persona 5? To ten szpil, w którym nabiłem 140 godzin na PS4, a i odkąd mam PS5 jest za darmo w ps plus? :) Tą skądinąd świetną grę niedługo  będą dodawać do czipsów.

Daliby całą kolekcję z P3 i P4 do gamepassa to zdecydowanie skusiłbym się:)

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

a co? Za kulturalnie, za dużo twardych liczb i faktów? :) Lepiej jak niebiescy piszą o gazowaniu botów, byciu jebanym przez spencera czy wyciąganiu kija z dupy? 

a Personkę 5 sprawdzi się z przyjemnością, na PS4 jakoś nie czułem tego, granie tym padem-zabawką podłączoną pod PROdkurzacz nie miało tego czegoś, ale na porządnym sprzęcie Microsoftu aż chce się nabić kilkadziesiąt godzin. 

Opublikowano

jeszcze jakaś persona 5 dla hentai zboczeńców. 100 godzin bicia żelków mieczem i podrywanie uczennic? nie, dziękuję.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

a co? Za kulturalnie, za dużo twardych liczb i faktów? :) Lepiej jak niebiescy piszą o gazowaniu botów, byciu jebanym przez spencera czy wyciąganiu kija z dupy? 

Nie odwracaj kota ogonem. Poczytaj raczej zielonych o wylizywaniu pluskiew zulom, walenia latarka w kraty czy takich pojazdach jak głębokie gardło wczoraj. Stać cię na więcej Paweł, postaraj się. 

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Ja nie mówię, że jest lepiej bo nie jest, ale też nie jest tak jak opisał to Kamilek.

Dajesz zrób podobną listę z konsolami SONY. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Gdzie te liczy, gdzie te fakty?  Na dzień 17.03.2021r. Xbox Series X, najpotężniejsza konsola na świecie po włączeniu przez nowego użytkownika raczy go klasykami sprzed dekady. Nie ma się co dziwić, że Ci co dali się nabrać odsprzedają retroboxa zanim będzie chodzić po tysiaka.

Edytowane przez izon

Opublikowano

@LiŚciuTo prawda, stać mnie na więcej, ale jestem nieambitny. No i zgadzam się, że inch przegiął wczoraj i to grubo, zniżył się do poziomu izona, ale nie jestem jego starym żeby go temperować. Ochłonie i tu wróci.

o ile nie spadł z rowerka

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Nie odwracaj kota ogonem. Poczytaj raczej zielonych o wylizywaniu pluskiew zulom, walenia latarka w kraty czy takich pojazdach jak głębokie gardło wczoraj. Stać cię na więcej Paweł, postaraj się. 

Daj spokój, po obydwu stronach jest chamówa ale w tej konkurencji Zieloni 10 Niebiescy 1.

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To prawda, stać mnie na więcej, ale jestem nieambitny. No i zgadzam się, że inch przegiął wczoraj i to grubo, zniżył się do poziomu izona, ale nie jestem jego starym żeby go temperować. Ochłonie i tu wróci.

o ile nie spadł z rowerka

No hej, podeślę Ci mój plakacik to sobie powiesisz obok Phila:cool2:

Opublikowano

Najgorsze wspomnienie z ogrywania Persony 5? Obesrany Dual Shock, który potrafił się rozładować w trakcie jednej sesji GIERCOWANIA. Koszmar, a pomysleć ze Dual Bezsens działa równie źle :obama:

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

ajpotężniejsza konsola na świecie po włączeniu przez nowego użytkownika raczy go klasykami sprzed dekady.

Nadal lepiej niż 12 letnie gry na Ps5

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Nadal lepiej niż 12 letnie gry na Ps5

Taaa, ja wiem, że to tak celowo udajecie niedojebów, co nie wiedzą, co to remake ale to się zrobiło już nudne;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.