Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Jest i pierwsza ofiara GodStation Passa :xboss:pieknie pekaja zielone dupska a to dopiero lekka bryza przed nadchodzacym JAPONSKO-GIERKOWO-DARMOWO-NEXTGENOWYM TSUNAMI 

Jedyne co mi pieką to karoseria we Wreckfest w 60 klateczkach. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony mogło napluć niebieskim robakom w pysk. To by było mniej upokarzające niż ośmieszać się rozdawaniem indyczków których w GP leżą tony i robić z tego cyrk :reggie:

Nikt już nie szanuje tych niebieskich frajerów, ciekawe dlaczego?

Opublikowano

Niebieska hołota już przy korycie, bo gierki rozdajo DARMO PANIE, DARMO! 

Chuj z tym, że to indory jakich dziesiątki w GP, a śmiecia Horizona ograł nawet taki xbot jak ja. 

Opublikowano
5 minut temu, Hubert249 napisał:

Niebieska hołota już przy korycie, bo gierki rozdajo DARMO PANIE, DARMO! 

Chuj z tym, że to indory jakich dziesiątki w GP, a śmiecia Horizona ograł nawet taki xbot jak ja. 

Ahahahaa to się uśmiałem. Goscie od 100 stron argumentują jaki to gamepass super bo szrot i indory za darmo ale jak wrzucają na Sonke i to bez abonamentu to dupsko im pęka ze złości. 

Sonka po pięknym trailerze nextgenowego Returnal, gniecie zielonego robala dając 10 gier za darmo z czego 9 reprezentuje klasyczny poziom gamepassa, a jedna jest tytułem co najmniej świetnym. Za pare miesięcy to się okaże, ze Sony dało więcej dobra za darmo lub w plusie, niż użytkownicy opłacający abonament ekosystemu:D I to nie robiąc przy tym zbędnego szumu jak krolspencer retrogrania.

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał:

Co Ty typie pierdolisz to glowa mała :yao:. Medium w dniu premiery to staroć? Outriders w dniu premiery to staroć? FH4 w dniu premiery to staroć? Gears 5 w dniu premiery to staroć? Ori 2 w dniu premiery to staroć? 

Rany, jak można być aż tak odklejonym od rzeczywistości...

Którą mamy konsole? Xboxonetvboxa? Czy XsX? To co wjeżdza ostatnio do GP i jest warte ogrania to sa gry np. od bethesdy z datą produkcji troche wsteczną. 

Jedynym wyjątkiem po prawie 5 miesiącach od premiery jest The Medium ale gra jest mocno The Medium jak na najpotężniejszą konsole na świecie.

Zanim następnym razem zaczniesz od: "typie co pierdolisz" to proponuje "typie" wyjąc głowe z anusa i się zastanowić.

Zwłaszcza że w moim poście nie było nic atakującego tylko bardziej stwierdzenie faktu. A i przestań wreszcie walczyć tym ORI! Lekko siara. :) 

Opublikowano

Już widzę rozmowę w siedzibie Sony.

- Szefie, Xbox jest lepszy pod każdym względem, maja lepsza konsole, maja lepsza usługę.

- ok dajcie graczom jakieś gierki na odpierdol, tylko jakieś chujowe, albo stare.

- ok, a co z Astro botem? Przecież to nowy tytuł jest, klapy tym walczą.

- przecież powiedziałem dajcie chujowe gry.

- ok

Opublikowano

Świat wg Xboksa. Do GP wchodzi Outriders, Dirt 5, Octopath Traveler. Boty: "ok, dzień jak co dzień, spoko" 

Świat wg plejstejszyn. Sony rzuca ochłapy typu Abzu czy Paper Beast ( to jakiś emulator PS5?). Klapy: otwieranie szampanów, modlitwy na kolanach przed domowym ołtarzykiem Sonki, spazmy na socjalach, dwaj nocni kowboje pizdon i mops pijani denaturatem oddają się męskiej, twardej miłości.

Panowie, te dwa światy to są różnice cywilizacyjne.

Opublikowano

Proste! Darmowe gierki wrzucone na Sonke w opinii zielonych:chujowe gry

„Darmowe” gierki wrzucone na Xboxa w opinii tych samych zielonych: krolspencer dał dobra, panowie spuszczamy się!

Edytowane przez izon

Opublikowano

5294A451-749F-48A6-9293-B9861595FD04.thumb.jpeg.52b196de3546e6240f726430ce4a8813.jpeg

Gosciu ty mnie pytasz czy jestem pro-life czy pro-choice a jak po pro-stu chce dawac darmowe gierki dobrym chlopakom 

Opublikowano

Przypierdalacie sie bo sonka. Jakby to ms dal to znowu byscie skakali jak malpy po statusach

Opublikowano

Patrz na komentarze, a ludzie to kojarzą może z dwie albo trzy gry z tej listy xDddd Oczywiście najbardziej polecają klejnota. Bezguścia pierdolone.

Opublikowano

Jaka Panika w siedlisku zielonego robactwa. Wiją się jakby ktoś podpalił im to bagno.

Przegrywali na exy, przegrywali w innowacjach, przegrywali w liczbie sprzedanych konsol, przegrywali we wszystkim ale w jednym wygrywali: Mogli się szczycić kilogramami szrotu za parę groszy.

I jak tu się pogodzić, że teraz Sonka zabiera im nawet to, wrzuca gierki za darmo i to bez abonamentu. I jak zwykle sprawdza się zasada: Nie ważne kto zaczął, ważne kto skończył.

Nawet za czasów Xboxa 360 dali się finalnie dogonić, gdzie wtedy japońce zbierali się do wyścigu jak ślimaki do wpierdalania sałaty.  Teraz Sony na delikatny ostrzał z broni gładkolufowej spuszcza  atomówkę w ryj  Spencerowi. Lepiej nie łaskotać drapieżnika bo to się może źle skończyć, M$ chyba o tym zapomniał;)

Opublikowano

Na miejscu xboxa już bym się bał bo widać, że cierpliwość Jima się kończy a typ juz rozyebal xboxa w Europie. Typowy angielski kibol więc na tym klapsie się pewnie nie skonczy. 

Opublikowano

Tak jak pisałem, fikołki bezmózgich niewolników.

Patrząc na tą listę przypomniało mi się czego mi brakuje na XSX jeszcze - REZ Infinite. W dupie mam jakieś Persony, ogarnij Phil ten tytuł bym nie musiał go odpalać na PC.

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Patrz na komentarze, a ludzie to kojarzą może z dwie albo trzy gry z tej listy xDddd Oczywiście najbardziej polecają klejnota. Bezguścia pierdolone.

4 gry pod VR - boty nie znajo VR.

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Sam Astro to esencja VR

Jeśli ktoś już ma to VR (a to jest 5 mln - niecałe 5% posiadaczy konsoli) to najprawdopodobniej posiada każdą z tych gier na VR, bo tam nic ku,rwa lepszego nie ma. Ten prezent wygląda jakby Jim Ryan sprzątał trawnik po swoim psie, ale że do śmietnika miał za daleko to postanowił to rzucić klapom w gratisie. :) 

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

Przypierdalacie sie bo sonka.

41P7w+2sv-L._SX331_BO1,204,203,200_.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

4 gry pod VR - boty nie znajo VR.

No ja mówię o klapach w tych komentarzach, z tych 100 mln użytkowników PS4 ile ma gogle? 2-3 miliony?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

wygląda jakby Jim Ryan sprzątał trawnik po swoim psie, ale że do śmietnika miał za daleko to postanowił to rzucić klapom w gratisie. :) 

Idąc tym tropem, wnioskuje że Phil Spencer prowadzi schronisko dla psów:)

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

No ja mówię o klapach w tych komentarzach, z tych 100 mln użytkowników PS4 ile ma gogle? 2-3 miliony?

Jak ktos nie ma to dodaje do biblioteki w oczekiwaniu na psvr2. To nie smyczpass, sony nie zabierze :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.