Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A klapy zayebane dalej maczugi jak w 99 xDDDD niestety ten smak nie przywróci wam dominacji jak za czasów psxa niebieskie karaczany  :)

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

To nie pierwszy raz kiedy Kamil bulwersuje się że wrzucam ciekawe kąski dotyczące naszej branży, tak jakbym robił coś złego.

Oczywiście rozumiem że jeżeli ktoś jest związany emocjonalnie z marką PlayStation (współczuję) to ostatni zalew pozytywnych informacji dotyczących konsoli Microsoftu może wzbudzać u niektórych emocje w rodzaju zazdrości czy nawet złości. Ale nie ma sensu wyżywać się na mnie, ja jestem tylko posłańcem który kopiuje linki. 

Gdyby ms ci płacił to bym nie był zdziwiony ale tak to :dynia: 

Opublikowano

Jesli gust czipsowy klaperstwa pokrywa się z gustem growym, to na niebieskich melinach do denaturatu przegryzane są

039707_940.jpg

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

A klapy zayebane dalej maczugi jak w 99 xDDDD niestety ten smak nie przywróci wam dominacji jak za czasów psxa niebieskie karaczany  :)

no z tą dominacją to zawsze będzie śmieszyć, bo ostatnia faktycznie wygrana sprzedażowa generacja było PS2 - potem drugie miejsce po Wii, ex aequo z X360 którego poprzedniczkę PS2 odstawilo o lata świetlne. Teraz Switch który w 4 lata na luzaku dobił 80mln konsol, pewnie za rok  przegoni PS4.

a PS5? Technologicznie szału nie robi, 1st party w oplakanym stanie, usługi praktycznie nieistniejące, a na karku oddech konkurencji która powoli ale konsekwentnie idzie po swoje, budując platformę na przyszłość, a Sony? Dalej grzebie palcem w dupie i zastanawia się czy to plastelina. W końcu ich fanom wystarczy dmuchanie w pada, aby wybierać gorsze, droższe multiplatformy i żyć wspomnieniami o potędze.

Opublikowano

Kocham kiedy boty pokazują swoje kompleksy :obama: pierdololo o niszczeniu sony a najbliższe gry w 2025 :dynia: i ci podludzie jeszcze klapią tymi styranym growym życiem mordami :dynia:

Opublikowano
17 minut temu, messer88 napisał:

Widzę że jak mnie najdzie ochota na czipsy to trzeba brać pringlesy 

Już nawet nie maja wyboru, co do tego spożywają. Totalne zniewolenie.

https://www.ppe.pl/news/155604/stalker-2-bedzie-na-prezentacji-xboksa-ale-tworcy-nie-pokaza-nic-nowego-w-zamian-dostalismy-grafiki.html

klasyczny marketing xboxa. Ej robimy event ale z gory mówimy, ze będzie chujowy i nie będzie nic nowego.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Teraz walczą czipsami, tanie harnasie i piwo Tesco dla botów w promocji?

Opublikowano

Chipsy: Tesco, Konsola: PS5, opiniotwórczy portal: ppe.pl

:dafuq:

Klap starter pack

Opublikowano

izon wolałbym lays z pieca no ale 7 dni usługi GAMEPASS? za darmo jako dodatek do chrupeczek? 

Spoiler

ESOZ9EdVAAAKFJa.jpg:large

Opublikowano

kurwa miałem zrobić tego skurwysyna

Opublikowano
57 minut temu, Czoperrr napisał:

IMG_20210320_132329.jpg

Pringlesy przyjmę gamepass możesz sobie zostawić.

Opublikowano

Moge wyslac kodzik na xp z monsterka.

Opublikowano

599V

STALKER 2 będzie na prezentacji Xboksa, ale twórcy nie pokażą nic nowego. W zamian dostaliśmy grafiki

XDDDDDDDDDDDDD U zielonej tirowki widze stabilnie xDdd ale spokojnie, do 2025 juz tylko maly kroczek a jak wiadomo wtedy wyjda pringelsy z ekskluzywnym zestawem naklejek i premiera juz w 2030

Opublikowano

Ew4yK87WgAQ_Ye_?format=jpg&name=large

ale oranie niebieskich kurew  :banderas:

Opublikowano

Ciekawe czy ma tym pudle wyjdzie w ogóle coś ciekawego przed wersja v2..

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

Ew4yK87WgAQ_Ye_?format=jpg&name=large

ale oranie niebieskich kurew  :banderas:

Press A to play w stare zlomy co na olxie lataja po 20zl z wliczona przesylka ale niebieskie kurwy zaorane :banderas:

Opublikowano

Czyli kolejny gowno event od xboxa? Forma utrzymana :obama: daliby przynajmniej halo aby było się z czego pośmiać:(

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

schaboszczak jaki ból pizdy xDDDD  ale czego się spodziewać po fanach Korwina i śmiecia 4.5 bez gier  :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.