Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Z tym returnalem to dobry trolling. Nawet się na chwile dalem nabrać, ze schabek i lisciu kupia i przejda.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

mnie bawi że Liściu pisze jak to mu to plejka nie ukształtowała gust gierkowy kilkanaście lat temu, a jednocześnie gardzi Ratchetem bo jest dla niego zbyt dziecinny xd 

Opublikowano

Gust liscia :trap:

Nathan Drake musialby sie wybrac w siodmą przygodę, zeby go odnalazc.

Opublikowano

Marketingowy potwor z Redmond :obama:

Xbox%20Game%20Pass%20x%20Monster%20Energ

darmowy-voucher-xbox-game-pass-768x1024.

VS.

Ew9uTX2VIAM5ar6?format=jpg&name=4096x409

width-1440

35816088-0-image-a-26_1605700077839.jpg

ps5unboxedonburjalarabhelipadindubai.jpg

y1XAZekgLwxTK_rIVsZuHyocPsP9CsBs_79P_hWJ

Times_Square-4670.png

Wyobrazenia botow: :xboss::asax:

Rzeczywistosc: :xboxssie:

Opublikowano

Hmm co lepsze: darmowe gry czy patrzenie na rozklekotany autobus.

Opublikowano

:reggie:

Ale wprowadzmy jednak troche powagi do dyskusji. Wiecej frajdy daje odglos chrupiacego pringelsa niz 95% gier z smyczpassa.

Opublikowano

Bez kitu xD + dla polaka robaka to co najwyżej jakiś mural w gettcie A nie takie smaczki :xboxssie:

Opublikowano

Z bólem serca na chwilę odrywam się od tego mega sztosa Wreckfest, ale muszę się tym podzielić.

Czaicie, że gierka oferowana za darmo koneserom gamingu w godpassie ma system fizyki, kolizji i zniszczeń jakiego te gówno Down Turismo 7 nie doczeka się i 10 lat jeszcze? :notbad:  Chińczyki z 10 lat dłubią jedyne wyścigi na Sonkę końca dłubania nie widać, a wyjdzie i tak symulator jazdy wózkiem z biedronki za 349 PLN To jest straszne jak bardzo kopani w dupę są klapersy, czy jakieś ONZ czy UE nie może  przerwać tego procesu eksterminacji klapów?

Edytowane przez dee

Opublikowano

Sony jak kościół katolicki z buciorami wpycha się w przestrzeń publiczną państw laickich. Nie dziwota bo psychokatole i wyznawcy plejki to podobna grupa ludzi, żyjąca z sentymentu do niegdyś znaczącej wiele religii i konsoli. 

Opublikowano

Klapy coś tam walcza ale prawda jest taka ze Spencerowi to moga co najwyżej :xboxssie:zrobić, tej siły nic nie zatrzyma :asax:, pięknie jest posiadać Xboxa w 2021 :xboss:

Opublikowano

Ja tylko chcę przetestować emotę: :asax:

Opublikowano

37 minut temu, ASX napisał:

mnie bawi że Liściu pisze jak to mu to plejka nie ukształtowała gust gierkowy kilkanaście lat temu, a jednocześnie gardzi Ratchetem bo jest dla niego zbyt dziecinny xd 

Niezły argument z dupy, ale jak się trzyma w cały dzień w ustach :xboxssie:to trzeba szukać gdzie indziej. 

Platformery mnie nigdy nie ruszały. Nie lubiłem crasha czy spyro. Za to lubiłem MGS-a, Silent Hille, Residenty i inne...

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 minutes ago, LiŚciu said:

Platformery mnie nigdy nie ruszały. Nie lubiłem crasha czy spyro. Za to lubiłem MGS-a, Silent Hille, Residenty i inne...

Czyli multiplatformy 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Czyli multiplatformy 

Co multiplatformy?

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał:

Sony jak kościół katolicki z buciorami wpycha się w przestrzeń publiczną państw laickich. Nie dziwota bo psychokatole i wyznawcy plejki to podobna grupa ludzi, żyjąca z sentymentu do niegdyś znaczącej wiele religii i konsoli. 

Co to za nowy naczelny debil tematu?

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Co to za nowy naczelny debil tematu?

Ktoś się boi detronizacji :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Ktoś się boi detronizacji :reggie:

Nic się nie bój, twoja pozycja jest nadal niezagrożona :xboxssie:

Edytowane przez izon

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Co multiplatformy?

No gry co wymieniłeś to multiplatformy. 

Opublikowano

2 minuty temu, suteq napisał:

Typ całe życie myslał, że giercuje w eksy :notbad:

Zniszczyliście mu sens istnienia

Opublikowano
10 minut temu, suteq napisał:

Przecież mówimy o grach z czasów psx-a. Wtedy ukształtował mi się klimat na survival horrory, przygodówki akcji. Dlatego takie rzeczy znajduje cześciej na sonce.

(np. TLOU). 

Argument że lubiąc sony nie lubue ratcheta z dupy na maksa. Zwłaszcza że to wy twierdzicie że niebiescy to niewolnicy marki a sam asx sugeruje że skoro sonka to każdy ex musi być zaliczony. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ostatni horror, który wyszedł tylko na sonke to forbidden siren (ps3), więc kiepski argument za kupnem ps5. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Był jeszcze Until Dawn :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.