Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

kolejny co ma fantazje o kutasach :reggie: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Widze ASX nie jedyny aby jak linkiewicz wskoczyć po e3 do autokaru spencera aby:xboxssie:

Opublikowano
24 minuty temu, PanKamil napisał:

Kiedy zostałeś zrobiony w chuya gdzie id software pluje na xss co hamuje xsx ale udajesz, że dobrze Ci z tym chuyem w dopie:( wyczuwam niepewność i slaba psychikę w tym bocie.

Jedyne co XSS hamuje to twoją mózgownice :reggie:

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

Jedyne co XSS hamuje to twoją mózgownice :reggie:

No tak, u maniaka nie raz udowodniłeś, że wiesz lepiej niż remedy czy i software :dynia:

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

ASX to takie ciepłe kluchy których czytać się nie da. Typ shareuje nawet gratulacje od Phila dla jade raymonds bo ta studio założyła :dynia: kiedy sobie wyobrażasz, że jesteś sekretarką Phila spencera :dynia:

10 minut temu, PanKamil napisał:

Widze ASX nie jedyny aby jak linkiewicz wskoczyć po e3 do autokaru spencera aby:xboxssie:

to już jakaś obsesja na moim punkcie

Opublikowano

pankamil dalej płacze że MS wykupił najlepsze studia których gry ominą śmiecia 4.5? No nie dla psa kiełbasa :asax:

a XSS :claptrap: to odpowiednik śmiecia 4.5   

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

to już jakaś obsesja na moim punkcie

No przecież napisałem, że takie groupies trzeba cisną :xboss:to obowiązek zdrowego gracza aby leczyć takiego raka:xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

No tak, u maniaka nie raz udowodniłeś, że wiesz lepiej niż remedy czy i software :dynia:

Widzisz, swoje informacje też zasięgam u źródła a Remedy to raz mówi tak a raz tak. 

Gra najpierw robiona jest pod Seres X a później w dół skalowana pod ustawienia SSa, jest oczywiście przy tym trochę więcej roboty, a trzeba też pamiętać, że to nowe środowisko tworzenia gier na platformę MS, więc ja akurat wiem i rozumiem skąd to płaczę co nie których osób tworzących gry bo faktycznie mniejsze studia mogą mieć z tego powodu jakieś problemy, no ale Kamilek dla chcącego nic trudnego ;)

Opublikowano

kolejny punkt wspólny PanaDebila z rozaliuszem, awersja do asaxa

Opublikowano

Ale nie daje reakcji haha jak komuś podoba się gra na xboxa :pawel:

Opublikowano

W tamtym tygodniu MS zasypywał graczy newsami każdego dnia, Sony nie chce byś gorsze i zaczyna tydzien z grubej rury.

0510641E-3130-4B42-A019-1753D23EF569.png

Opublikowano

Co za mendy :reggie:

na plejkurwie zdecydowanie lepiej trzymać się pudełek bo sony i ich psn z dykty może się rozyebać w każdej chwili 

Opublikowano
20 minut temu, eX4cT_PL napisał:

W tamtym tygodniu MS zasypywał graczy newsami każdego dnia, Sony nie chce byś gorsze i zaczyna tydzien z grubej rury.

0510641E-3130-4B42-A019-1753D23EF569.png

Czy to jakiś żart? Jak ktoś nazbierał sobie gier przez całą generację PS3 w ramach plusa, badź kupował cyfrowo, to teraz z dnia na dzień straci do tego dostęp? Nie no, fajne to $ony, takie bardzo pro-konsumenckie. Jaki żal, jak można bronić tej firmy, to ja nie wiem :yao:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

kupować, a nie ściągać

Opublikowano
11 minut temu, Shago napisał:

Czy to jakiś żart? Jak ktoś nazbierał sobie gier przez całą generację PS3 w ramach plusa, badź kupował cyfrowo, to teraz z dnia na dzień straci do tego dostęp? Nie no, fajne to $ony, takie bardzo pro-konsumenckie. Jaki żal, jak można bronić tej firmy, to ja nie wiem :yao:

Co za debil, ja pierdole.

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał:

Co za debil, ja pierdole.

xDDDDDDDD Nie no, wyzywać kogoś w CW to już wyższy poziom ułomności umysłowej. Rozpędź się dziecko i jebnij głową w ścianę, może oprzytomniejesz :)

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Nie no, wyzywać kogoś w CW to już wyższy poziom ułomności umysłowej.

Oh no no no

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.