Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Co za poyebany sen dziś miałem. Śniło mi się, że w listopadzie zamiast najpotężniejszej konsoli w  historii ludzkości XSX kupiłem Paystation5. Potem z braku gier siedziałem na forum 18 godzin na dobę, pisałem trollerskie teksty jak to gram w miliony eksów na PS5, a trzy ostatnie forumowe klapy zarzucały mnie plusikami i zdjęciami swoich penisów na priv :obama:

kurna-co-za-pojebana-akcja-chlopaki-z-ba

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Sorki ale jak ten wielki zajęty znawca gier mówi że jakaś gra Indie była jedyną dobrą grą przez całą generacje to może niech trochę pogra więcej w te gry zamiast gadać głupoty  :)

czekaj zaraz ogra drugiego siFu, bo przecież Ex :obama:

Opublikowano

Małolatki już myślą, że znają się na gameingu bo ogrywają dooma 64 w 2021 i rozpikselowany syf:obama: Człowiek takie gierki łykał w 1995 kiedy prawdopodobnie nawet rodzice tych młodych ameb jeszcze się nie znali :obama: 

Opublikowano

Kamilek ty nie znałeś się na grach w 95 równie mocno co w 2021 więc w czym problem? Ale jesteś dorosły więc rozumiem że po ciężkiej pracy masz tylko siłę otworzyć puszkę żuberka i pograć w jakąś niewymagającą grę ze stajni sony  :)

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Co za poyebany sen dziś miałem. Śniło mi się, że w listopadzie zamiast najpotężniejszej konsoli w  historii ludzkości XSX kupiłem Paystation5. Potem z braku gier siedziałem na forum 18 godzin na dobę, pisałem trollerskie teksty jak to gram w miliony eksów na PS5, a trzy ostatnie forumowe klapy zarzucały mnie plusikami i zdjęciami swoich penisów na priv :obama:

kurna-co-za-pojebana-akcja-chlopaki-z-ba

Dee mam pytanie tak na seri - kupiles już XsX?

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Kamilek ty nie znałeś się na grach w 95 równie mocno co w 2021 więc w czym problem? Ale jesteś dorosły więc rozumiem że po ciężkiej pracy masz tylko siłę otworzyć puszkę żuberka i pograć w jakąś niewymagającą grę ze stajni sony  :)

Chociaż mi tam trochę szkoda gościa: niektórzy mają mnóstwo zajęć, ba, sam nie mając dzieci w tygodniu ciężko jest się do czegoś zabrać, a co dopiero pan dorosły. Mnóstwo gier go w ten sposób omija, ale kiedy próg wejścia jest wyższy niż trzymaj gałkę -> cutscenka to klap może się odbić.

Opublikowano
30 minut temu, PanKamil napisał:

Przebiłem się przez transistory, valiant heartsy itd. i hipsteriada z sojowym latte może się nad tym spuszcza ale jako dorosły człowiek mam mniej czasu na granie więc robię dużą selekcje gier w które gram i nie ma tu miejsca na hipsterowanie z grami z budżetem na poziomie porcji frytek w maca. Rozpływam się w blockbusterach i jedyne indie jakie bym zagrał to hades i może cuphead ale to ze względu na fajny styl i design.

O czymś takim jak zarządzanie czasem słyszałeś? 

Opublikowano

swoją drogą post Pana Dorosłego przypomniał mi że miałem zamiar grać Children of Morta, a że jest gamepassie to zaraz załączę ściąganie :asax:

Opublikowano
12 minut temu, suteq napisał:

O czymś takim jak zarządzanie czasem słyszałeś? 

tak, dlatego zawsze mam te dwie godzinki na wieczór :banderas:

Opublikowano

I marnujesz je na ps5? Ostro :obama:

Opublikowano

PS5 - najlepsze miejsce gdy chcesz spędzić czas na graniu w gry:kaz:

Opublikowano
21 minut temu, LiŚciu napisał:

PS5 - najlepsze miejsce gdy chcesz spędzić czas na graniu w gry:kaz:

Nie można sobie wyobrazić lepszej rekomendacji niż od osoby która w gry nie gra.

Opublikowano

W sumie jak się ma 2h to ps5 jest okej bo co tam kurwa jest? Spidermen i dark souls z ps3 no to wkładasz płytkę i grasz. A na xboxie kochanym masz setki gier i dobroci więc z godzina leci na rozpływaniu się nad ofertą gp i dopiero wtedy granko  :(

Opublikowano

Zieloni w tym temacie

29-Xbox-Players-Meme-1.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Dee mam pytanie tak na seri - kupiles już XsX?

Jeżeli obsesja na moim punkcie odbiera ci smak życia to polecam lekturę Zakupów Growych z listopada :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

swoją drogą post Pana Dorosłego przypomniał mi że miałem zamiar grać Children of Morta, a że jest gamepassie to zaraz załączę ściąganie :asax:

Pieknie spędzone 30 h. Polecam MOCNO choć pewnie pyerdole gloopoty bo za darmo xD

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Children of Morta? Perełka dla koneserów gier, koszmar dla niebieskich januszy gejmingu. 

Opublikowano

Xbox Game Pass zachęca do grania i wydawania pieniędzy na pozycje. Microsoft przedstawia ciekawe dane

microchuj wyciaga lapska po pieniadze graczy? Nowe, nie znalem xDdddd

Deal z bethesda taki dobry ze wolfa 2 dzisiaj kupilem i ogram na poteznym skurwielu5 na najlepszym padziku swiata bo w smyczpassie nie ma xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.