Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

tlou 2 152 tys ocen to bitwa ideologiczna. 152 tys to pewnie wszytskie exy xboxa one razem nie zerbały tylu głosów :yao: Mądry człowiek zrozumie o co tutaj chodzi.

Opublikowano

Dobry jeszcze był gameplay z 2013 roku, przeciągnieta do granic dobrego smaku końcówka no i creme de la creme czyli samo zakończenie  :pawel: jaranie sie tlou2? No można. Jeśli to kogoś pierwsza gra w życiu xDD

3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Zwłaszcza że ci sami takiemu residentowi z jego scenariuszem dają 9/10. Zesrali się przy TLOU2 niektórzy i tyle. 

No re ma cudowny gameplay tlou nie więc czego nie rozumiesz liściu? Myślałem że tacy gracze z wieloletnim doświadczeniem stawiają gameplay na pierwszym miejscu  :pawel:

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

No re ma cudowny gameplay tlou nie więc czego nie rozumiesz liściu? Myślałem że tacy gracze z wieloletnim doświadczeniem stawiają gameplay na pierwszym miejscu  :pawel:

RE zawsze lubie. Ale mechanika stara jak świat. Fabuła może sie nie podobać ale mówienie że GP w tlou2 jest słabe to wyższy stopień odklejenia:headbanger:

A tymczasem pady do xboxa:

22 minuty temu, ProstyHeker napisał:

W pierwszym padzie miałem blokujący się B, w nowym (wymienionym) tak samo jak Ty RT. Czasem wycieka klej spod gumki odbojowej i spust się do niej klei. Pad faktycznie super wygodny i zewnętrznie wykonany dobrze, ale bebechy raczej mizerne. Poradniki z naprawą blokujących się ABXY są od czasów xone :reggie:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gameplay w Tlou 2 jest bardzo fajny, a jego potencjał będzie wykorzystany dopiero w multi przy 60FPS na PS5, singiel można w kiblu spuścić. :cool:

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Jezusieńku co za typ. [Darcie pisdy w języku krasnali klapów]

Jeżeli obsesja na moim punkcie odbiera ci smak życia to polecam wizytę u psychiatry :asax:

Opublikowano

No jak ktoś lubi szukać taśme między kolejnymi killroomami powinien być zachwycony :nosacz3:

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

Pierdolenie. Nie kupuje gadania ze scenariusz jest chujowy bo druckmann wyslal babe w ciazy na misje.

Ta gra ma znacznie większe problemy niż jakaś baba w ciąży której imienia nawet nie pamiętam, taką była super postacią. :reggie:  

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przede wszystkim po jedynce można było powiedzieć, że Naughty Dog w końcu zrobiło jakąś świetną grę, bo niestety Chujczartedy to szkoda gadać. :cool: 

Tu się kończy moja zgoda na takie słowne wygibasy:) Uncharted to jedna z najwspanialszych serii gier przygodowych jakie powstały, a swego czasu 2 a później 4 to gry wybitne w swojej kategorii. Ostatnie Tomb Raidery to jakiś nieśmieszny zart w porównaniu do wspaniałości Nathana Dreka. TLoU 1 cudowna gra przywodząca mi na mysl takie rewelacyjne klasyki jak np. Half Life. 
Tlou2? Szkoda gadać, co nie zmienia faktu, ze bardzo czekam na multi, które w 1 było świetne.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Tu się kończy moja zgoda na takie słowne wygibasy:) Uncharted to jedna z najwspanialszych serii gier przygodowych jakie powstały, a swego czasu 2 a później 4 to gry wybitne w swojej kategorii. Ostatnie Tomb Raidery to jakiś nieśmieszny zart w porównaniu do wspaniałości Nathana Dreka. TLoU 1 cudowna gra przywodząca mi na mysl takie rewelacyjne klasyki jak np. Half Life. 
Tlou2? Szkoda gadać, co nie zmienia faktu, ze bardzo czekam na multi, które w 1 było świetne.

On stawia nową Lare ponad Uncharted, nie ruszaj. 

Opublikowano
18 minut temu, schabek napisał:

Jezeli gierka ktorej z technicznego punktu widzenia nie mozna niczego zarzucic

Psss...Ty ale nie wiem czy wiesz ze gierki to nie tylko opakowanie? Fajnie jakby jednak reżyser gry był konsekwentny w drugiej części ze światem przedstawionym w preqelu. Tak część zdrowo myslalcych ludzi wysrala się na dwójkę. 

Już czekam jak Kratos zayebie gowniaka bo nie będzie lubił cycuszków 

Opublikowano

Akurat gameplay TLOU2 jest sztywniutki. Tak się jaraliście  MGS V, no to tutaj macie rozwinięcie plus mega mięsisty gunplay z gore wjeżdżającym na psyche. Fabularnie są rzeczy lepsze i gorsze, to jest w końcu liniowa gra na 35 h. To nie jest tak, że  jest od A do Z zjebana. I nie, nie chodzi o serki homogenizowane, bo w takim wypadku jedynka też by była jebana, a nikt nawet nie pisnął słowem.

Po prostu, albo robisz coś źle, albo dobrze. Pewna niezamierzenie komiczna scena seksu, to przejdzie do historii razem ze śmiechem tego leszcza z FF 10, tylko tam na siłę można tłumaczyć, że to było celowe.

Opublikowano

Tlou2 nie jest złe jako gra, ma spoko gunplay, technicznie to top topów, klimat tez czasami jest gesty, ale ogolna sraka fabularna zepsuły mi odbior tytułu jako całości. Nie potrafię patrzeć na grę nastawiona na fabule tylko przez pryzmat tego, ze fajnie się strzela, niestety.

Nie zmienia to faktu, ze wole takie Tlou2 niż indyki czy inne gierki na przeglądarkę :bad:

Edytowane przez izon

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie. :cool: 

Kurde Paweł, ja rozumiem trolling ale są jakieś granice. 

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czytaj wolę exy których nie lubię, niż faktycznie dobre gry ergo gry dzielę na exy i słabe.

Skoro tak to czytasz to spoko :facepalm::P

Opublikowano

A już myślałem ze dziś nie będzie żadnych newsow od Sony, Sonka nie zawodzi.

BA038A54-F5BC-4A87-85D7-1CFCA8D50D44.png

Opublikowano
6 minut temu, zdrowywariat napisał:

Dzięki za pomoc, a teraz pytanko chłopaki, czy taki tivik wystarczy do nowego Xa:

https://allegro.pl/oferta/telewizor-sony-trinitron-crt-14-cali-fajny-stan-10460173621

I czy wypada w ogóle kupować tv Soniaka do konkurencyjnej konsoli, czy to się nie godzi?

Powinien styknąć. A co do pytania o marke to tivik sony jeszcze troche podciągnie te gierki w jakości. 

Jak jednak jakaś gra z xboxa bedzie tak sobie na tym tv wyglądać to zawsze będziesz mógł ją na lapku we flashu odpalić. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
20 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A już myślałem ze dziś nie będzie żadnych newsow od Sony, Sonka nie zawodzi.

BA038A54-F5BC-4A87-85D7-1CFCA8D50D44.png

Znająć Gruszczyka to pewnie wszystko przekręcił i chodzi o coś całkowicie innego. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.