Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wojowanie na rozdzielczości miało sens w latach 2013-2017 kiedy Sonka biła technologicznie niedorobionego xbona.

Dzisiaj takie porównania nie mają zbyt dużego sensu bo wiadomo że XSX jest najpotężniejszą konsolą na świecie, więc to logiczne że większość gier to właśnie na tym sprzęcie działa i wygląda najlepiej.

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

No mówiłem, że qovno rozmazane, jak tam panowie TV HD ready gotowe? :pawel:

1.jpg

2.jpg

Różnica generacji  :banderas:  a to dopiero początek na trudniejszych narzędziach dla devów. Wiadomo że moc bestii i jedynego prawdziwego nextgena trzeba okiełznać.

śmieciara 4.5? no spoko konkurencja dla xbox series s który jest 4x mniejszy...chociaż jest szybszy, ma lepsze cpu i gpu w rdna2 a nie 1.1   :asax:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

4K to nie na PS5.

Morda teoretyku z dykty bo watch dogsy legion, assassyny i spiderek wjechały w takim 4k ze byś w portki narobił:xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Soul wiesz że zabawnie wygląda to że takie porównania wrzuca ktos taki jak ty?

Gośc który przeszedł całego Cyberpunka wzdłuz i wszeż, wytapetował sobie ryja i sygnature Cyberpunkiem - tą grą która technicznie leży, która cały świat growy zjechał własnie za jakość. Po tym widać jakie ty masz wymagania - żadne. 

Daj se siana z takimi bajcikami bo kto jak kto ale o jakości to ty raczej nie powinieneś się wypowiadać. Już maniak więcej ogarnia. 

A wiesz, że mam to w dupie tak jak ciebie i bandę pomyleńców, którzy ci przyklaskują :cool:

To jest ten cały świat growy dla ciebie kmiocie? to niezłe piguły tam macie. 

3.jpg

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

A wiesz, że mam to w dupie tak jak ciebie i bandę pomyleńców, którzy ci przyklaskują :cool:

To jest ten cały świat growy dla ciebie kmiocie? to niezłe piguły tam macie. 

3.jpg

czemu wklejasz ocene wersji z pc? Grałeś na pc?

Opublikowano

Wybacz ale nie ma ocena pod Series X a tej wersji najbliżej co PCtowej, po za tym liść piszę o cały świecie growym, chciał nie chciał PC też do niego należy. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kurde to może jednak lepiej kupić ps5 jak się nie ma porządnego tv?  :(

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Wybacz ale nie ma ocena pod Series X a tej wersji najbliżej co PCtowej, po za tym liść piszę o cały świecie growym, chciał nie chciał PC też do niego należy. 

:yao:

image.png.b519ed8d463ca4299198a3108de6b12e.png

W czym niby wersja na xbox series x jest bliska pctowej?

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Super oceny pod ONE S/X, gdzie gra działa tragicznie, faktycznie oddaje to realia, tego jak gra śmiga na Series X:reggie:

Opublikowano

Najpierw wyjmij głowę z tej zielonej dupy i zobacz jak ta gra wygląda na konkretnych pc a potem porozmawiamy.

Opublikowano

Tak się zastanawiam czy ktoś obejrzał i zrozumiał to porównanie Avengersów? Bo wg wyliczeń DF na PS5 jest wyższa rozdzielczość tylko że przez 'szachownicę' z PS4 Pro obraz robi się bardziej rozmyty. Z drugiej strony na PS5 są trochę szybsze loadingi i trochę bardziej stabilny framerate. A jeszcze 5 dni temu były przeklejane posty z PPE że niby na PS5 rozdziałka spada do 1920x2160. A tak poza tym ktoś gra w te Avengersy czy to kolejny zombie tytuł jak Anthem?

Opublikowano

Musisz pytać Kamilka, on lubi takie aaa gówienka 

Opublikowano
5 minut temu, łom napisał:

Tak się zastanawiam czy ktoś obejrzał i zrozumiał to porównanie Avengersów? Bo wg wyliczeń DF na PS5 jest wyższa rozdzielczość tylko że przez 'szachownicę' z PS4 Pro obraz robi się bardziej rozmyty. Z drugiej strony na PS5 są trochę szybsze loadingi i trochę bardziej stabilny framerate. A jeszcze 5 dni temu były przeklejane posty z PPE że niby na PS5 rozdziałka spada do 1920x2160. A tak poza tym ktoś gra w te Avengersy czy to kolejny zombie tytuł jak Anthem?

Przydałby się temat na merytorczyne walki :( sam nie oglądałem ale wszystko mozliwe. 1440p np w rdr 2 a 1440p w horizon zero dawn to dwie różne kwestie.

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

Najpierw wyjmij głowę z tej zielonej dupy i zobacz jak ta gra wygląda na konkretnych pc a potem porozmawiamy.

A ty czytaj całość a nie to co ci pasi, zdaniem liścia cały growy świat obesrał CP2077 jak się okazuje kurwa nie cały czaisz czy mam ci to wysłać sms klapie. 

Po za tym z tego co wiem to chuja wiesz w dupie byłeś, nie masz Nadkonsoli i nie widziałeś jak gra wygląda na tym sprzęcie to raz a dwa sam chuja pograłeś więc tym bardziej nie mamy o czym rozmawiać. 

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

A ty czytaj całość a nie to co ci pasi, zdaniem liścia cały growy świat obesrał CP2077 jak się okazuje kurwa nie cały czaisz czy mam ci to wysłać sms klapie. 

Po za tym z tego co wiem to chuja wiesz w dupie byłeś, nie masz Nadkonsoli i nie widziałeś jak gra wygląda na tym sprzęcie to raz a dwa sam chuja pograłeś więc tym bardziej nie mamy o czym rozmawiać. 

a czy ty masz cp77 na konkretnym pc zeby pierdolic o najblizszej wersji :dynia:  grę skończyłem i to mi wystarczy aby z czystym sumieniem przyznać, że jest gównem i to nie tylko ze względu na technikalia. Tak, 90% świata stwierdziło jednym głosem, że cp to crap.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
9 minut temu, łom napisał:

Tak rozdzielczość jest niższa na XBOXIE ale i tak ostrzej, lepiej wygląda bo XBOX ma lepszy postprocesing plus rozdzielczość jest natywna a nie szchownica.

Czaicie to nawet gry, które mają ciut niższą rozdzielczość wyglądają lepiej i ostrzej :xboss: 

Ale zauważ, że ogólnie mało było mówione o cyfrach, gość odniósł się tylko do dwóch lokacji, trochę mało więc imo jest coś na rzeczy. 

Opublikowano

PanKamil teoretyk, ledwo się podniósl jak nim podłogę wytarto i znów ma jakieś swoje urojenia, no kurwa Najman Console Wars.

Opublikowano
9 minut temu, PanKamil napisał:

a czy ty masz cp77 na konkretnym pc zeby pierdolic o najblizszej wersji :dynia:  grę skończyłem i to mi wystarczy aby z czystym sumieniem przyznać, że jest gównem i to nie tylko ze względu na technikalia. Tak, 90% świata stwierdziło jednym głosem, że cp to crap.

No wybacz ale siła rzeczy to co jest na PS5/Series X (ma dwa tryby grafika/fps) najbliżej do tego co jest na PC :oh_you:

Dla ciebie to crap a dla mnie to b.dobra gierka zresztą jest tu kilka osób na forum co mają takie samo zdanie i bawili się w tej grze świetnie. :xboss:

Opublikowano
12 minut temu, Soul napisał:

zdaniem liścia cały growy świat obesrał CP2077

Zjazd na giełdach o 50%. Słabe recenzje .Uzser score w granicach 6/10. Gra wycfana z dystrybucji na PSStore. No kurwa wszyscy kochaja CP:dynia:

Nie martw, twoi koledzy tez mają niskie wymagania, dlatego wybrali xboxa jako główną konsole (czasem jedyną a czasem żadną).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.