Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Jakim napisał:

Z ciekawości zaraz po przeczytaniu tego twojego posta postanowiłem zagościć w temacie awaryjności u konkurencji. Nawet nie musiałem scrollować:

Screenshot_2021-03-25-10-17-07-699_com.android.chrome.png

Screenshot_2021-03-25-10-17-53-551_com.android.chrome.png

Screenshot_2021-03-25-10-18-13-866_com.android.chrome.png

Wow, w temacie o awaryjności są same posty o awaryjności. :ooo

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

U niewolników marki wygląda to mniej więcej tak: "To nieprawda, że Dual Bezsens mi się zepsuł bo jest chinskim szrotem. To ja niedostatecznie umiejetnie posługiwałem się tym zaawansowanym narzędziem i na noc przechowywałem w woreczku o nieodpowiedniej jakości folii. Wybacz mi, Jimie Ryan bo zawiodłem twoje oczekiwania"

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Czaicie codziennie ładować pada? Masakra.

i chować do woreczka

Opublikowano

Porównywać dualsense pad nowej generacji z ta zabawka do xboxa? Przeciez dualsense  przy tej psiej srace xboxowej to trufle.

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

i chować do woreczka

Są potwierdzone przypadki przechowywania Dual Bezsensa w odbycie. Przez litość nie wymienię tych nicków bo znowu się mopsiu obrazi :notbad:

Opublikowano

11 minut temu, Jakim napisał:

Z ciekawości zaraz po przeczytaniu tego twojego posta postanowiłem zagościć w temacie awaryjności u konkurencji. Nawet nie musiałem scrollować:

Screenshot_2021-03-25-10-17-07-699_com.android.chrome.png

Screenshot_2021-03-25-10-17-53-551_com.android.chrome.png

Screenshot_2021-03-25-10-18-13-866_com.android.chrome.png

No ten Xbox to niezła konsola. Szkoda ze tym monolitem nie gra się w gry. Gra się padem który jest porażka technologiczna. 

Zostaje siadanie na x srace x ale boty to lubią.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
16 godzin temu, LiŚciu napisał:

Ja jebie soul - naprawde taki oderwaniec jesteś? po chuja mam w to grać jak tam nadal jest syf - pierwsz 30 sekund poniższego filmiku wystarczy. No chyba że ty robisz lepsze filmy. 

Nie prawda. 

Dodam tylko TO bo wczoraj nie miałem już czasu na forumek.

Ci sami panowie mówią wprost znowu to zrobili.

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

ale ja wcale temu nie zaprzeczam. Morales to po prostu jak stwierdziło samo Sony, samodzielny dodatek do gry z 2018. Nie mowię że to odpowiednik DLC do Gearsów 5

To co można powiedzieć o Moralesie na pewno, to to, że jest spin offem/standalone. Na pewno nie można powiedzieć, że jest DLC, co cały czas robiłeś.

Opublikowano

jeśli cię to uraziło to przepraszam, od teraz będę Moralesa nazywał dodatkiem do gry z 2018 r, tak jak pan Sony powiedział

Opublikowano

Zwykłe dlc i tyle kurwa. Asax nie uginaj kolana przed klapem w cw!:asax:

Opublikowano

haha liściu jak nienawidzi XBoxa a go kupił mimo wszystko xddd może i ma GamePassa, największe wsparcie 1st party w historii gier i różnorodność gatunkową o jakiej PS5 może pomarzyć, ale hej 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PADZIK WIBRUJE ZIUM ZIUM NEXT_GEN MORDOOOOOO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie uraziło mnie to wcale, ale mija się z prawdą i tyle. Co to za DLC do gry z 2018 r., którego nie mogę download do gry z 2018 r. No sam pomyśl.

Opublikowano

ale to nie do mnie kieruj te pytania, tylko do gościa z Sony i do niego miej pretensje że źle nazwał swoją grę

Opublikowano

Panowie pomóżcie, czy te woreczki na pada do PlayStation będą odpowiednie?

557F420F-17FC-4F46-914E-75EF8E4AAE22.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No mówimy Ci przecież że to standalone dlc  :kaz: undead nightmare też można było kupić wersję która nie potrzebuje podstawowego rdr ale to wciąż dlc  :nosacz3:

Opublikowano

Spin off zayebal boty to następnych miesięcy nie przeżyją te smieci :banderas:

Returnal

Kena

Rachet

Horizon

A na xboxie? Gownohalo 6/10 moze wyjdzie. Knebel na mordę ameby do 2025 i wyższa rasa będzie grac w gierki a wy czekajcie jak macie to w zwyczaju :banderas:

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

A nie, sory, jeszcze zostało 200giga mniej miejsca na gry. Super dysk w tym PS5. Gamechanger normalnie. 

Tylko do tego się odniosę. 

Gry pisane pod PS5 i wykorzystujące

AssuredBreakableBarasingha-max-1mb.gif

zajmują znacznie mniej miejsca na dysku, Taki Control czy Crash Bandicoot 4 zajmują mniej niż wersje pastgenowe czy na XSSX.

Jak już ktoś wcześniej wspomniał, wyścig się zacznie jak zdechną pastgeny

Opublikowano
12 minut temu, Soul napisał:

Dodam tylko TO bo wczoraj nie miałem już czasu na forumek.

Ci sami panowie mówią wprost znowu to zrobili.

Proponuje przewinąć do 10:50 a następnie przestać pierdolic:xboxssie:

Opublikowano

Returnal, Kena i Ratchet, tylko tyle widzę premier w tym roku na PlayStation.

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Jak już ktoś wcześniej wspomniał, wyścig się zacznie jak zdechną pastgeny

Myślę, że 2022 to jest realny scenariusz: Horizon FW będzie ostatnim dużym cross-genem, a potem sorry gregory i będzie odpuszczanie past-genów. Z resztą, MS też mówił, że wsparcie do dwóch lat więc realnie wygaśnie gdzieś w następnym roku.

Opublikowano

No oby, czas gdy gry są cały czas crossgenowe to najgorszy etap każdej generacji

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Proponuje przewinąć do 10:50 a następnie przestać pierdolic:xboxssie:

No próbował być obiektywny i na koniec dodał, że przez to gra nie może być na 10 ale ogólnie ocenił ją b.dobrze więc kto tu pierdoli? 

I na koniec DLA NIEGO BYŁO SUPER MIMO GLITCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czujecie? Te śmieci wypierają horizon 2021 bo już obsrani przed AAA killerem:obama: Przyzwyczajać się bo w 2022 zmiażdzy was jeszcze bardziej robale:shotgun:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Czujecie? Te śmieci wypierają horizon 2021 bo już obsrani przed AAA killerem:obama: Przyzwyczajać się bo w 2022 zmiażdzy was jeszcze bardziej robale:shotgun:

Dobra Kamilek, jesteśmy w CW, ale przyhamuj mordę, bo Ci jebnę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.