Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak ma chyba każdy kto nie jest kompletnym betonem, ale nie zmienia to faktu, że ewidetnie nie dostrzegasz, że w Nintendo jest coś nie tak.

Wiadomo, że każde korpo w chooya wali, więc dobrze, że jest konkurencja.

Nie śmiem złego słowa powiedzieć o nowym Xie, gdyż biedni, których nie stać na dobry TV i gry, też mają prawo do hobby, trochę w ograniczonej formie, ale lepsze to niż nic ;).

Edytowane przez zdrowywariat

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

I jeszcze słowo odnośnie kopiowania czyichś pomysłów. Rozumiem, że Sony skopiowało od Nintendo analogowe sterowanie, wibracje, sterowanie ruchowe, a nawet VR, no ale z tymi dryfującymi analogami to trochę się zapędziło :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Aktualnie przeciętny klap to random, albo człowiek który trzyma PS5 jako mebel w salonie (tak jak Liść) oni nawet nie zauważą dryfujących analogów, lub stwierdzą że to jakiś magiczny ficzer od Sony.

Opublikowano
25 minut temu, eX4cT_PL napisał:

PS5 jako mebel w salonie (tak jak Liść) 

Na chuj znowy kłamiesz mendo?

Exo exacta, yebanego kłamcy i teoretyka. Ja częściej gram w gry niż twoj dzieciak nie mówiac o tobie.

Wyjazd z tematu teoretyku:kaz:

ac]x.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Liściu, bandyto, przeproś za Katyń!

What?

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Przypomnę, że tylko 6 konsol rozeszło się w ponad 100mln egzemplarzy: PSX, PS2, PS4 (choć tutaj mocne zdziwienie

Żadne zdziwienie, fantastyczny wynik jak na konsolę która tak długo trzymała cenę. Dodajmy, że dochód z jednego sprzedanego ps4 jest większy niż np. z ps2 które można było kupić w późnej rewizji, nowy egzemplarz za dzisiejsze 300zl .

Opublikowano
27 minut temu, LiŚciu napisał:

Na chuj znowy kłamiesz mendo?

Exo exacta, yebanego kłamcy i teoretyka. Ja częściej gram w gry niż twoj dzieciak nie mówiac o tobie.

Wyjazd z tematu teoretyku:kaz:

ac]x.jpg

Super, odkryles ze strona ma opoznienie w trackingu postepu.

Opublikowano

xd 

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Fortnite i Power rangers?

Nie gram, chyba ze z mlodym.

Opublikowano
11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Super, odkryles ze strona ma opoznienie w trackingu postepu.

Opóźnienie to masz w rozwoju :xboxssie:

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Opóźnienie to masz w rozwoju :xboxssie:

Widzisz liściu, próbujesz błysnąć od jakiegoś czasu ale ciagle Ci nie wychodzi, może to jednak Ty masz opóźnienie?

EFD4491B-1467-4C8E-A032-A3CF78603405.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Widzisz liściu, próbujesz błysnąć od jakiegoś czasu ale ciagle Ci nie wychodzi, może to jednak Ty masz opóźnienie?

EFD4491B-1467-4C8E-A032-A3CF78603405.jpeg

TV Sony?

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

TV Sony?

Owszem, jeden z gorszych nabytków w moim życiu ale dostałem go za free wiec podobno darowanemu koniu w zęby się nie zagląda.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@eX4cT_PL OLED od Sony? :banderas:

Niestety jeszcze nie OLED.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wiem, wstępne plany są na święta, zobaczymy jak będzie, licze ze LG mnie nie zawiedzie.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

On ma zboxa, OLED zbędny.

Co? Przecież OLED-y mają i Dolby Vision i natywne 4K, a nie jakieś oszukane matryce, no jak znalazł. 

no ale przydałby się jakiś monitor FHD do Plejaka5, downsampling z 1440p wyglądałby bajecznie przy wysokim dpi :fsg: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.