Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Xbox od czasu premiery dostał Gearsy Tactics, Octopath Traveler, Tetrisa, The Medium, mnóstwo Yakuz i pewnie innych gier których wcześniej tam nie było. Jeśli uczciwie przyznasz, że ograłeś to wcześniej to doskonale rozumiem, nic dla Ciebie nie ma, ale patrząc na popularność konsoli zdaje mi się jednak, że wiele osób tego nie zrobiło.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@schabek Rewolucyjne jest to, że masz od razu bogatą bibliotekę różnorodnych i fantastycznych gier, w dodatku wszystkie premiery Microsoftu i coraz więcej 3rd party lądują w GamePassie day1.

a jak Ci to nie pasi to:

a) gry możesz sobie kupić na własność

b) nie opłacać gamepassa

ale coś mi się wydaje, że jednak się skusiłeś i forzunia ogrywana z abo, co? :)

a co do wsparcia - 1.5 roku z PS4 to była posucha jak nigdy w historii, więc tutaj XSX i tak wychodzi na prowadzenie. :) 

Nie widze zebys odbil moj zarzut ze do gp wlatuja stare gry.

Swoja droga kurwa napisalem zlosliwie ze 99% gier jest starsza niz rok i na tel nie mam jak tego sprawdzic ale daje sobie dualsensa uciac ze moze pomylilem sie o 2-3% max XDDDDDDDD

Opublikowano
26 minut temu, schabek napisał:

Na ps5 nextgenowa gra wychodzi czesciej niz raz na miesiac

Przecież Forza Horizon 4 w która grasz ma kilka lat i jest na Xboxa durniu.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox od czasu premiery dostał Gearsy Tactics, Octopath Traveler, Tetrisa, The Medium, mnóstwo Yakuz i pewnie innych gier których wcześniej tam nie było. Jeśli uczciwie przyznasz, że ograłeś to wcześniej to doskonale rozumiem, nic dla Ciebie nie ma, ale patrząc na popularność konsoli zdaje mi się jednak, że wiele osób tego nie zrobiło.

Octopath jest z 2018 czy z kiedy i jest exem czy portem 3 letniej gry ze switcha? Tactics wyszlo po 10.11.2020 czy kiedy? Yakuzy z oststnich 3 generacji?

Dlaczego wojujecie multikami? Jakis klap tu wojuje ff7 czy tomb raiderem z plusa? Co to za argument?

Opublikowano

Niebieskie kurwy jeszcze się nie pozbierały po losowym pokazie i indyków?

Przejbane jak ktoś kupił martwego szrota 4.5 bez gier a lepiej nie będzie dla was  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ja tam lubię Gejm Passa, zawsze coś wpada czego wcześniej nie ograłem/przeoczyłem/szkoda było mi wydać kasę. Dzięki temu ograłem sporo dobrych gier i pewnie wiele ogram. I wiecie co? Nikt mnie do tego nie zmusza, a gdy będę chciał to zrezygnuje. 

Ale to ja, widzę że w niebieskim królestwie to Panowie mają wszystkie gry ograne w dniu premiery, roczna gra to już staroć w który nikt nie chce grac. 

Kurwa ten temat jest taki śmieszny, a niektórzy to już totalnie sie gubią w tym co piszą. 

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Nie widze zebys odbil moj zarzut ze do gp wlatuja stare gry.

bo ten argument się nie broni w ogóle - jest mnóstwo premier day1 w tej usłudze, więc co tu odbijać? :dunno: 

a ten argument o wojowaniu multiplatformarmi to chyba musiał jakiś ulung wymyślić, bo równie dobrze mogę nazwać bugsnax i spider-mana multiplatformą, bo przecież wyszła na dwa oddzielne urządzenia i w dodatku nie wymaga PS5 do uruchomienia

Opublikowano
4 minuty temu, Daddy napisał:

Niebieskie kurwy jeszcze się nie pozbierały po losowym pokazie

Panie spencer losujemy jaki bedzie pokaz dzisiaj. No losuj, zwolenienie blokady i... kurwa znowu chujowy wylosowalismy. No trudno 

Opublikowano

Indycze karaluchy myśleli o niedzieli a w sobotę kolejną grę AAA ucięli. 

Pisali, że gorzej jak pokaz Sony i nintendo się nie da. No kurwa dało się. 

Opublikowano

Widze ze kolejny argument za gamepassem to to ze mozna w kazdej chwili zrezygnowac jakby to bylo cos niespotykanego w dzisiejszych czasach xd napiszcie jeszcze ze gamepass dba o planete bo ludzie odpuszczaja plastik na rzecz cyfry

Opublikowano

Ej, a pamiętacie jak Sony rzuciło do pobrania za darmo jakieś guvna z pomocy dla powodzian, indyki na które w GP nikt by nawet nie spojrzał? Kto wtedy uskuteczniał jaranko jakby został obdarowany Half - Life 3? Żule z dworca Częstochowa-Stradom? Dzieci z przytułku dla ofiar przemocy domowej? Psy ze schroniska Klapnięte Uszko w Sochaczewie? :yao:

No nie, jaranko uskuteczniały ostatnie na forum klapy, tak zgłodniałe jakiekolwiek gry na Sonkę, że nawet te guvna traktowały jak królewski dar. I nie ma nic do rzeczy, że w te gierki nawet nie zagrają (bo i tak żaden klap tutaj nie gra w gry), dla tych niewolników szokiem był sam fakt, że rzucono im ochłapy z pańskiego stołu. Co za niebieskie przegrywy w ostatnim stadium choroby afektywnej dwubiegunowej z mózgami wypranymi niczym członkowie komunistycznej partii Korei Północnej.  Oni są skazani na życie w świecie marzeń i urojeń, dobra grę to zobaczą jak sobie wpiszą na YT frazę "XSX gameplay" :xboss:

No nie dziwne, że kolejne klapy po cichu giercują na XSX w gry z Godpassa, a na forum tylko pro forma jakieś podjazdy żeby obronić resztki honoru. Którego zresztą żaden klap nigdy nie miał:shieeet:

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Widze ze kolejny argument za gamepassem to to ze mozna w kazdej chwili zrezygnowac jakby to bylo cos niespotykanego w dzisiejszych czasach xd

No trzeba to wyjaśniać bo jakieś elementy wymyśliły sobie to skurwiałe powiedzenie smyczpass. 

Jeszcze bym zrozumiał te śmieszki gdyby na plejce było naprawdę nie wiadomo co. A tam sraka total, konsola widmo(tak tak, kto chciał ten kupił) od miesięcy gadka o crossgenowym 5godzinnym morelasie. 

Opublikowano

Nowy dzień a klapy walcza grami które można ograć na PlayStation 4 która jest cenie kartonu pringlesow?

Przeciez to inwestycja gorsza niż CD Project xD

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał:

No trzeba to wyjaśniać bo jakieś elementy wymyśliły sobie to skurwiałe powiedzenie smyczpass. 

Jeszcze bym zrozumiał te śmieszki gdyby na plejce było naprawdę nie wiadomo co. A tam sraka total, konsola widmo(tak tak, kto chciał ten kupił) od miesięcy gadka o crossgenowym 5godzinnym morelasie. 

A30A84B5-73A8-40BB-8567-56E01FDF6656.thumb.jpeg.38d814e36b6b90ca0cab3f105434e8ec.jpeg

Aha, no to trzeba mowic ze jestes odklejony jak daddy z inchem bo myslalem ze na serio bedziesz pisac

Opublikowano

Nie jestem odklejony, widzę wady Microsoftu. Ale teraz mają dobry sprzęt, fajną usługę i wydaje się że wszystko idzie w dobrą stronę. 

Praktycznie ZAWSZE mam w co grać. 

A użytkownicy Sony? Nawet jak dużo krzyczą i się naśmiewają to tak samo grają w gry z poprzedniej generacji i czekają aż cokolwiek wyjdzie. 

To tak na serio. 

Opublikowano

drozdu widzę pięknie rozstawia klapów po kątach za ich hipokryzję

34 minuty temu, schabek napisał:

Widze ze kolejny argument za gamepassem to to ze mozna w kazdej chwili zrezygnowac jakby to bylo cos niespotykanego w dzisiejszych czasach xd

Odpisałem Ci, że jak ci się nie podoba usługa to nie musisz z niej korzystać, gry dalej możesz kupować na własność, a ty jakieś dziwne fikoły robisz. to tak a propos tego słynnego "odklejenia"

Opublikowano
25 minut temu, drozdu7 napisał:

Smyczpass? To ja:) Idealny przykłAd tresury za 4 plny mało wymagających lemingów PONIŻEJ. 

Nikt tam kurwa gier nie kupuje. 

W dniu 18.03.2021 o 11:18, Czoperrr napisał:

Ale by było gry Square albo Sega day 1 w Gamepass :obama:

W dniu 22.03.2021 o 20:36, ASX napisał:

Twitch opublikował taka grafikę.

Jest szansa że w piątek zapowiedziany zostanie zapowiedziane że Hades jedna z najlepszych gier minionego roku trafi na Xboxa i gamepassa :)

W dniu 24.03.2021 o 14:59, eX4cT_PL napisał:

Ja uwazam ze to nie podlega dyskusji ze GamePass to win win dla obu stron, mam na myśli graczy jak i deva, Ci mniejsi maja szanse zaistnieć a Ci więksi będą skuszeni baza graczy.

W dniu 25.03.2021 o 19:22, Faka napisał:

O której jutro ma być ten nowy pokaz gierek na gamepass?

W dniu 25.03.2021 o 19:31, Aleks napisał:

Znowu gierki do GP? Mam nadzieję, że nic mnie nie będzie interesować. Gram dużo i od premiery XSX lista gier z abonamentu do sprawdzenia się nie kurczy. Mogliby dać trochę nadrobić zaległości. 

14 godzin temu, ASX napisał:

Niech mnie chuy :obama:

SMYCZPASS bitch

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

Od premiery ps5 minely 4 miesiace i kilka dni. Demons, sackboy, spider, destruction, bugsnax, astro, maquette.

:dynia: komedia. Gry z ps4, kilka szrotów i jedna dobra gra, która ma 12 lat. SOLIDNY NEXTGENOWY LINEUP

Opublikowano

Nikt nie kupił w Polsce, to nie maja od kogo wziac uzywki.

Opublikowano

Liściu jak obnażył GamePassa. Za dużo dobrych gier, ludzie nie dają rady ich wszystkich skończyć, tyle dobroci. Powinni podnieść cenę i dawać mniej gier. 

Opublikowano

Jest weekend to moze lisciu zrobi progress w jakiejs gierce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.