Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Z 'rana' jestem cytowany w CW. Myślę coś się dzieje. Powołanie do walki? Czy jak? No nic - trzeba być przygotowanym. Kiedyś nadejdzie ten dzień opowiedzenia  się po jednej ze stron. Już miałem parzyć kawusię i stawać na froncie. 

Ale patrze. A to tylko chore, sobotnio poranne majaki upadłego Liścia. Dzień, jak codzień. Klapy w okopach. Tylko jakieś mięso armatnie wypuścili.

Opublikowano
10 minut temu, MYSZa7 napisał:

Liściu jak obnażył GamePassa. Za dużo dobrych gier, ludzie nie dają rady ich wszystkich skończyć, tyle dobroci. Powinni podnieść cenę i dawać mniej gier. 

Dokładnie tak. Tyle dobrych gier w najwyższej jakość że 12 terafanków się dusi, xbox dymi a boty wdychają opary i pierdolą farmazony jaki to godpass. Na te ścierwo idzie tylko kasy że brakuje na duże nextgenowe gry na xrsaczkex.

Dobrze że sony idzie swoją drogą, drogą samuraja. Dzięki temu mamy najlepsze gry na najlepszej konsoli. Sony - robisz to dobrze. 

giphy.gif

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

No i elegancko, kupi się slimke za 3 lata, do tego 10 exow po 59zl każdy i super. Sony, tak trzymaj. 

No to jeszcze dodam na koniec - warto jednak być pierwszym. Nie drugim za 3 lata. Tylko pierwszy wygrywa:lapka:

Opublikowano

Tak sobie tłumacz. To nie ty jestes tym pajacem, co dopiero teraz gra w god of war i pozostałe eksy z ps4?

Opublikowano

On jest tym, który płaci co miesiąc Spencerowi za konsolę i dostęp do Game Passa.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

No i elegancko, kupi się slimke za 3 lata, do tego 10 exow po 59zl każdy i super. Sony, tak trzymaj. 

Kupi się plusa na miesiąc bo wszystko pewnie będzie w PS+ Collection. :kaz: 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

No to jeszcze dodam na koniec - warto jednak być pierwszym. Nie drugim za 3 lata. Tylko pierwszy wygrywa

A jakie, to ma znaczenie? Medal za to dostaniesz? Dobra gra jest dobra dzisiaj i za kilka lat. Ale widzę, że na Sonce gry mają termin przydatności do użytku. Później nie ma się co dziwić, że niektórzy grają za wszelką cenę, nawet na kolanach u kumpla.

'Grają', to i tak za duże słowo. :kaz:Sól i pieprz gamingu. Dawkować w małych ilościach.

Edytowane przez Aleks

Opublikowano

Ja powiem więcej, często dopiero po czasie, patrząc jak gra się trochę zestarzeje, można ocenić czy gra faktycznie jest taka dobra czy może recenzenci ulegli nadmiernemu hajpowi w okolicach premiery. Są też oczywiście przykłady odwrotne kiedy jakąś gra zyskuje po premierze, bo do ludzi dociera z jak wyjątkowym tytułem mają do czynienia

Opublikowano

Klapy mają mentalność typowego lewaka w internecie, ostatnio jakaś pani miała ból dupy o to, że lewy ma zegarek w cenie mieszkania, to samo jest z tymi dzbanami i z gamepassem bo Xbox ma a nie playststion.

Zachowują się jak by wszystkie gry, które miały premierę rok temu bądź starsze mieli już dawno za sobą przy czym taki schabek ogrywa FH4 z 2018 roku a lisciu chyba do tej pory nie skończył Najlepszego exa na PSa czyli Ducha a GODa ogrywal u ziomka na kolanach...

Jescze to pierdolenie o smycz pasie, smycz to forma uwiazania pozbawienia wyborów, czyli coś odwrotnego czym jest gamepass.

Ja dzięki Philowi gram w gry, w które w innym przypadku raczej bym nie zagrał właśnie wjechał Octopath Traveler, miałem switcha ale po zeldzie był mi zbędny a dużo dobra słyszałem o tej grze także z punktu widzenia prawdziwego gracza to usługa to siódmy cud świata.

No ale dla dzbana klapa to zło wcielone, bo on nie ma takiego wyboru jak chce nowe gierki od sonego to smycz w postaci  350 Pln piękny kawalerze gdzie ja wszystkie nowe gry od MS dostaje day one, to kolejna bzdura, która klapy tu powtarzają jak matre, że GP są same stare gry i gry indi, no a sami grają w taki gry jak bugsnax i astrobot no ale są nowe to można xD 

Beka z was bando hipokrytów.

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Ja powiem więcej, często dopiero po czasie, patrząc jak gra się trochę zestarzeje, można ocenić czy gra faktycznie jest taka dobra czy może recenzenci ulegli nadmiernemu hajpowi w okolicach premiery

Dokładnie tak jak kolego napisałeś: świetne, spatchowane gry, często z dodatkowym contentem, no aż chce się grać.

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Na ps5 nextgenowa gra wychodzi czesciej niz raz na miesiac

Jaka jeśli można zapytać? Bo chyba miałeś na myśli smartfonową gre a nie nextgenową.

Opublikowano

NA platformie xboxszitX, żeby mieć upgrade w grze THPS2 trzeba dopłacić 10 dolarów!!!!!

Na PS5 za darmo.

Więc tak. Nie dość, że na XSX mamy gorsze ulepszenia, spadki itp. To jeszcze chcą teraz za to pieniądze XD Spencer dyma jak może :D

Opublikowano

Co tam, kurwy z sony już sobie kupują nawet darmowe ekskluzywne ulepszenia do gier? xD 

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Co tam, kurwy z sony już sobie kupują nawet darmowe ekskluzywne ulepszenia do gier? xD 

Spermatello pierdoli głupoty dzień jak co dzień.

Cytuje 

Posiadacze standardowego wydania Tony Hawk's Pro Skater 1+2 z PlayStation 4 lub Xboksa One zapłacą 10 dolarów, by odblokować edycję na PlayStation 5 lub Xboksy Series X|S. Aktualizacja będzie dostępna za darmo dla klientów wersji Digital Deluxe.

Opublikowano

Sory to mój błąd. Pomyślałem że ten typ naprawdę nie nie napisał czegoś głupiego 

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dokładnie tak jak kolego napisałeś: świetne, spatchowane gry, często z dodatkowym contentem, no aż chce się grać.

Ale nie Control na XSX 

42 minuty temu, Soul napisał:

Jescze to pierdolenie o smycz pasie, smycz to forma uwiazania pozbawienia wyborów, czyli coś odwrotnego czym jest gamepass.

A jaki masz wybör? Dostajesz to co wpadnie do GP. To samo smycz, przecież te zielone ulungi wiązały się na ileś set dni wbijając 100 kodów za 4zł, iluzja nie? Łącznie wyjdzie ponad 100zł i tego się nie widzi? Tak właśnie korporacje zakładają Wam smycze, hipkoryci.

wybor to masz jak kupujesz sam świadomie dane tytuł który potencjalnie Cię interesuje, czego wy bronicie? Bo wpada sporo indyków których byście nigdy nie kupili? No właśnie NIGDY, tracicie swój życiowy czas na graniu w jakieś gówna i jeszcze wmawiacie że to dobre, owszem trafi się kilka perełek tak samo jak w plusie ale na litość boską zaślepieni jesteście a korpo zrobili z Was roboty bez wyboru, Spencer dobrze to opracował.

Porownujac do Netflix to tez oglądacie wszystko jak leci bo za prawie darmo? Kiedyś to było nie? A teraz się DZIWICIE że nie wychodzą takie gry jak kiedyś, a po co? Jak gowna wam dają a wy abonament? To na co się silić? Na szczęście jeszcze wychodzą dobre gry ale na Sony i Nintendo

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Akurat niekupowanie Valhalli to jest dobra decyzja. xD

Opublikowano

Boty poyebance z taką ilością cudownych gier w gamepassie a cały wolny dzień napierdalają w CW. Tyle dobroci a mysza opierdala platynke moralesowi. 

Największe przegrance? Zielone karakany. 

5219583.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.