Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ale ten start nowej generacji to jest kibel straszy. Włączyłem te PS5 wczoraj i grałem w Destiny 2 (4 letnia gra) i ściągnąłem God of War z kolekcji. Super generacja (pipi)o! Generacja może i nowa tylko gry jakieś takie stare. Traktuje to jak wymianę karty graficznej i dysku po prostu. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 983,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Obydwiie konsole mają gvwno na start. 

Ale dla mnie odpalenie Gears5 na Xboxie to troche jak odpalenie nowej gry na nowej generacji:), wiec mi dostarczono next gena z nextegnowym exem

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Ale jak to przecież na PS5 miało być zupełnie inaczej niż XSX.

To po prostu jakieś po,(pipi)eńce nawiedzone zaczęły siać propagadnę next-genową, nie wiarto słuchać i grać w co się chcę.

Pierwszą grą jaką odpalę na PS5 będzie TLOU2. :) 

Opublikowano

Do wyboru miałem jeszcze zakup Bugsnax (XD), DLC za 250zł do gry której nie mam, i grę, którą skończyłem 11 lat temu za bagatela 350zł. Jako, że mam złotą zasadę, że gram tylko na używkach, i to do max 150zł, to w DS zagram może na święta albo nawet w 2021 jak zejdzie poniżej 150zł.

Opublikowano

To samo. Nosiłem się z zamiarem zakupu The Last Guardian, Days Gone i TLOU2 i ograniem tego na moim PS4 amatorze ale wstrzymam się do zakupu plejki.

Opublikowano

To był niewinny żart  :/

Opublikowano

Dlatego można mieć nadkonsole z game pass i wieloma grami do ogrania albo ps5 z astrobotem i grami za 350 zł :)

Opublikowano

Jak czytam, że ludzie kończą grę na 100% w 7h i płacą za nią 300zł, no to :reggie:

Dla porówniania grę generacji, Ori 2 zrobiłem na 100% w 25h i zapłaciłem za edycję kolekcjonerską 170zł. Albo jak kto woli, gierka jest w God Passie :banderas:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Pupcio zdrada niczym w Grze o Tron.

Mam nadzieję, że jakis karzeł go zastrzeli z kuszy gdy będzie siedział na kiblu :shotgun:

Od początku wiedziałem, że nie można mu ufać. 

Opublikowano

co tam Pupcio odkoorwił?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Patrzcie jak wyglada premiera nowej generacji , nie to co u zielonych obsrancow na których nawet nie warto splunąć 

Opublikowano
8 minut temu, MYSZa7 napisał:

co tam Pupcio odkoorwił?

Zdjął maskę, pod nią był kolor, na który mam uczulenie - zgniły niebieski.

Opublikowano

Znajomy z pracy podekscytowany od rana bo udało mu się zamówić PS5 i może otrzyma je do 15 grudnia xD. Pytałem czy jakieś gry do tego kupił, "no zamówiłem Cyberpunka a tak to gry z PS4 będę grał bo będzie płynniej.

Opublikowano
54 minuty temu, Wojtas1986 napisał:

Patrzcie jak wyglada premiera nowej generacji , nie to co u zielonych obsrancow na których nawet nie warto splunąć 

Chyba trochę inaczej widzimy tę premierę, niektórych skarpetek nie wyrzucę z pamięci już nigdy :/

Opublikowano

Kupiłbym te ps5, ale żonie pokazałem i stwierdziła, ze brzydko będzie na rtvce wygladalo więc stwierdziliśmy wspólnie, że jednak nie kupujemy. 

Opublikowano

ahaha murzyny w demonach, murzyn w spidermanie a jeszcze do tego sony wspiera lgbt i blm ciekawe jak to wytrzymają prawackie serca yetiego i innych, w ogóle czytam teraz w temacie, że te DLC za 239zł jest na 5h?

718906090007429211.gif?v=1

o ch,uj xdddd

Opublikowano
16 minut temu, mcp napisał:

Kupiłbym te ps5, ale żonie pokazałem i stwierdziła, ze brzydko będzie na rtvce wygladalo więc stwierdziliśmy wspólnie, że jednak nie kupujemy. 

piękna wspólna decyzja <3 

Opublikowano

Postępowa, polska rodzina która wyzbyłą się jarzma polackiego przywiązania do marki PlayStation i mentalnie jest już w 2137. :banderas:

edit: W ogóle niesamowita odklejka w temacie PS5. Jakieś dzbany niedowierzają, że ktoś kto ma Xboxa kupił sobie Plejkę. :pawel: Czaicie, w tych zakutych łbach jest problem z przyswojeniem, że można lubić więcej niż jedną konsolę, ja pier,dolęęęęęę co za DZICZ i umysłowa kambodża.:dynia:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

A wy co zielone robaki, Fil wam naobiecywał najpotęzniejszej konsoli.  Nawet mi was nie żal

Opublikowano

NO TO CHYBA DZISIAJ ŻADNEGO KLAPA NA FORUM NIE UŚWIADCZYMY, TAK BĘDĄ GIERCOWAĆ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.