Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Liściu zapytaj syna może jak trzymać pada skoro ty musisz paznokcie obcinać do grania.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

2x krócej

5x drożej

To brzmi jak reklama jakiegoś nowego eksika na plejstejszon.

Opublikowano

Niebieskie pokraki są jak sekta pisu, ten sam elektorat. 

Opublikowano

Kochane playstation po zakupie pudła z konsolą daje perpetuum mobile do gier gdzie ładujesz tego nadpada czym tylko chcesz:obama: obojętne czy ładowarką do telefonu czy kablem przez konsole. Xbox i gównoodpad? Panie, spierydalaj pan po paluszki albo jakieś gownoakumulatory bo zapomnieliśmy ich dodać do zestawu :xboss: Spencer yebany geniuszu! Daj recepte jak wychodować sobie takie pokraki którym siadasz na twarzy a oni jeszcze proszą o więcej:xboxssie:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozwiązanie MS-u - 4x LADDA master race 50zł + ładowarka  AA 50zł = wielofunkcyjność, czas grania na komplecie baterii (ok. 30h)

Rozwiązanie Sony - dodatkowy DualSense - 350zł + stacja dokująca za 150zł = ograniczenie do jednego sprzętu (łącznie ok. 10-12h grania na jednym padzie)

Reasumując: na PS5 masz 2x mniej czasu gry za 5x wyższą cenę

trzeba być naprawdę jebaną umysłową amebą, żeby mówić, że to lepszy układ niż u konkurencji

Trzeba być naprawdę umysłową amebą żeby całą dyskusję sprowadzać do czasu działania urządzenia na baterii z zupełnym pominięciem innych kwestii.

Opublikowano

Klapy lubia przepłacać za gowno i myśleć ze maja produkt premium, wszystko się zgadza.

Opublikowano

Kurwa XD Aż się poplułem, jak drugi raz odpowiedzieć

2x mniej

5x drożej

XDDDDDDDDD

Do nich to nic nie dotrze.

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Trzeba być naprawdę umysłową amebą żeby całą dyskusję sprowadzać do czasu działania urządzenia na baterii z zupełnym pominięciem innych kwestii.

Największą zaletą wbudwanego akumulatorka jest to, że już jest i na tym się to kończy. W przypadku akumulatorków czy też play'n'charge kupuję raz i mam spokój na najbliższe lata. Trwa to całe 24h oczekiwania na kuriera. 24h oczekiwania na to, żebym przez najbliższe lata miał spokój i komfort długiego czasu pracy pada.

Opublikowano

Gierki sonki to i tak bardziej takie filmy niż gry więc chyba nie potrzeba pada. Słyszałem że na sonce gry się obsługuje często telefonem. No ale to casuale więc pewnie mają to gdzieś 

Opublikowano

9txzynw48zo51.jpg

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Gierki sonki to i tak bardziej takie filmy niż gry więc chyba nie potrzeba pada. Słyszałem że na sonce gry się obsługuje często telefonem. No ale to casuale więc pewnie mają to gdzieś 

Mocne słowa jak na fana rdr2 w którym jest animacja wszystkiego. 

Opublikowano

No odpal sobie tam rdr 2 liściu w najgorszej jakości na rynku i popatrz jak exy sony będą wyglądały za 20 lat*

*oczywiście będą tak wyglądały na xboxie jak już playstation upadnie A Spencer przygarnie studia tych bankrutów  :)

Opublikowano

Jedyne co upadnie to każdy bot na kolana przed Spencerem aby ten im przedłużył gejpassa jeszcze na trzy miesiac bo skonczyla sie promka na pringelsy:xboxssie:

Opublikowano
36 minut temu, PanKamil napisał:

Kochane playstation po zakupie pudła z konsolą daje perpetuum mobile

fbd.jpg

Opublikowano

Zdjęcie na czasie, bo oglądam ponownie breaking bad

Opublikowano

Koledzy, nie wyzywajcie użytkowników systemu elektronicznej rozrywki Sony Playstation od przegrywów albo kurtyzan w CW, bo dostaniecie bana :)

Opublikowano

Ale od niebieskich odpadów mam nadzieję że mogę dalej wyzywać to robactwo?  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.