Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Ja już chyba będę lepiej wspominał to ułomne ps3 niż czwórkę bez grama duszy 

GTA 4 w 20 fps i RDR bez trawy a i tak grało się super. :fsg: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Usterki PS5: 0

Zajebane, obsrane, wadliwe xboxy ktore porzadni polscy gracze musza oddawac miesieczny gangbang w niemczech: kto by to zliczyl

FAKTY

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Też w to dzisiaj grałem ale teraz mam spierdolony wieczór i znów muszę się srac z supportem i wysyłać kilkumiesięczną konsolę na jebany serwis i czekać miesiąc na ubabraną konsolę. Ciekawe kto mi zwróci za stracony czas w abonamencie. Tak promują passa ze kurwa zapomnieli zrobić działający napęd na płyty. No konsola fajna bezgłośna i nie trzeszczącą jak to było z PS4 ale kurwa PS4 ani żadna plejka mi się nie zepsuła a Gram na nich od 1998 roku. 

To dalej tylko sprzęt który składają Chińczyki za miskę ryżu, w dodatku kupiony na premierę, ludzie kupują samochodu za gruba kasę jako nowe i coś w nich nie działa lub działa chujowo.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

To dalej tylko sprzęt który składają Chińczyki za miskę ryżu, w dodatku kupiony na premierę, ludzie kupują samochodu za gruba kasę jako nowe i coś w nich nie działa lub działa chujowo.

No no dlatego xboxy moga sie pierdolic jeden po drugim

Ms daje chujpassa za 4zl tylko na 3msc bo wie ze konsola i tak dluzej nie bezzie dzialac XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szmelc jebany

Opublikowano
20 minut temu, Czoperrr napisał:

No ale skoro dwie konsolę na 12 mi się zepsuły i dwa razy był to Xbox to już sobie wyrobiłem opinie. 

200w.webp?cid=ecf05e47d8ve7zvm0zramjv6mz200w.webp?cid=ecf05e47d8ve7zvm0zramjv6mz200w.webp?cid=ecf05e47d8ve7zvm0zramjv6mz200w.webp?cid=ecf05e47d8ve7zvm0zramjv6mz200w.webp?cid=ecf05e47d8ve7zvm0zramjv6mz

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Tylko klapom sie psuja xboxy. PRZYPADEK?! Boska interwencja.

Opublikowano

Ja nawet do tego Xboxa nie mam zamiaru kupować nic na płytach, wolę nie ryzykować :rofl:

Opublikowano

klapy macie nowy nabytek, może w końcu coś więcej ugracie w tym temacie, jak nie jakość to ilość

Opublikowano
9 godzin temu, 20inchDT napisał:

Wyślij komuś płytkę niech przetestuje

@Czoperrr, jakby co to mogę być Twoim botem doświadczalnym, Wyślesz, sprawdzę, odeślę.

Opublikowano

Adaptacyjnym Klapersom® przydałby się w temacie ktoś o trzycyfrowym IQ, więc transfer zawodnika Czoperrr mógłby nadać nieco kolorów i emocji tej rywalizacji :xboss:

Opublikowano
25 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Panowie, pamiętajcie, że dzięki dobroci Króla Spencera dzisiaj ogrywać możemy Narita Boy'a w ramach GodPassa. :fsg: 

Całe szczęście, że nie ma tego na płycie :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

klapy macie nowy nabytek, może w końcu coś więcej ugracie w tym temacie, jak nie jakość to ilość

Przypadek czoperra nie będzie wykorzystywany jako amunicja. Nie można wybijąc sie na czyimś nieszczęściu. Mam nadzieje jednak że zamknie mordy zielonym ochłapom którzy jechali po sonce za niby słaba jakośc a ostatnio posiadacze xboxa w temacie awaryjność nieźle się na sexa wyrzygali.

Opublikowano

Może próbował włożyć płytę do XSS? :lapka: 

5 minut temu, LiŚciu napisał:

Mam nadzieje jednak że zamknie mordy zielonym ochłapom którzy jechali po sonce za niby słaba jakośc

Raczej niebardzo. W sensie, jest coś takiego jak choroby wieku dziecięcego, ale z tego się wychodzi, skąd tak jak większość XSX działa bezbłędnie to można mieć pewność, że praktycznie każda następna już taka będzie. Z Sony jest tak, że jak PROsiaki wyły to i rewizje wyły, a cewki jak piszczą to i piszczeć będą. :) 

u MS-u jest: problem -> analiza -> rozwiązanie

u Sony jest: problem -> olanie -> wyyebane

i dlatego zawsze będzie niebieskim ciśnięte za te ich chu,jowe konsole, nawet jakbyś znalazł kilku chopperów to i tak to inny wymiar jakości między tymi konsolami :) 

Opublikowano

Kupno plejki? Zadowolenie, działanie przez lata. Ewentualnie wyjebanie się lasera w PS2 po kilku latach katowania gier na płytach dwuwarstwowych.

Xbox? Fajnie przez 3 miesiące później wysranie się i obsmarowanie przez turka w berlinie.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Może próbował włożyć płytę do XSS? :lapka: 

Raczej niebardzo. W sensie, jest coś takiego jak choroby wieku dziecięcego, ale z tego się wychodzi, skąd tak jak większość XSX działa bezbłędnie to można mieć pewność, że praktycznie każda następna już taka będzie. Z Sony jest tak, że jak PROsiaki wyły to i rewizje wyły, a cewki jak piszczą to i piszczeć będą. :) 

u MS-u jest: problem -> analiza -> rozwiązanie

u Sony jest: problem -> olanie -> wyyebane

i dlatego zawsze będzie niebieskim ciśnięte za te ich chu,jowe konsole, nawet jakbyś znalazł kilku chopperów to i tak to inny wymiar jakości między tymi konsolami :) 

Pewnie nie pamiętsasz ile było rewizji x360 i w której wyeliminowano RROD? Poczytaj.

Xone miało tak mało osób że nawet nie można było stworzyć próby.

XsX jest wg użytkowników jeszcze większym bublem (z wyciekającym klejem spod gałek pada) i chyba nic tego nie wyeliminuje. Zwłaszcza że ms zaczyna teraz używac materiałów z recykla więc może być tylko gorzej. 

Opublikowano

Konsole i pady z recykla? No wypisz wymaluj Plejkurwa!:yao:

Opublikowano

Oho, Liściu wchodzi na kolejna płaszczyznę o której nie ma pojęcia xD

Używanie rzeczy z recyklingu to gorsza jakość :dynia:

Opublikowano

Exact skoro sam MS w każdym materiale pisze "spokojnie przestestowaliśmy i nasze pady z recykla nie są mniej wytrzymałe" to na pewno jest gorzej. Proponuje poczytać i ZM:lapka:

Kurwa, miałem was nie gnębić za to ale wy jesteście tak mało wymagającymi robalami że krew zalewa. Trashpass, trashbox i trashpad - fajnie wybraliście:xboxssie:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Tyle dobrze, że ta procedura serwisowa w MS jest prosta do ogarnięcia. :obama:

Wyobrażacie sobie PS5 wysłać do serwisu? To już bym wolał kupić nową konsolę jak izon pisał.

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Pewnie nie pamiętsasz ile było rewizji x360 i w której wyeliminowano RROD? Poczytaj.

To prawda, pierwsze lata Xboxa to był koszmar pod tym względem (sam miałem RROD-a), ale po naprawie konsola śmigała już jak złoto przez dłuuuuuuuuuugie lata (a miałem jeszcze ten model bez HDMI!). Dalej Xboxy śmigały już jak złoto.

Xone miało tak mało osób że nawet nie można było stworzyć próby.

No no, 50mln to mało. :) Rynek tyci, tyci.

XsX jest wg użytkowników jeszcze większym bublem (z wyciekającym klejem spod gałek pada) i chyba nic tego nie wyeliminuje. Zwłaszcza że ms zaczyna teraz używac materiałów z recykla więc może być tylko gorzej. 

1. Nie ma na to żadnych konkretnych danych poza tym, że "ludzie muwio", ale akurat o XSX trąbi się w internecie że to inżynieryjny cud - konsola jest bezgłośna.

a może być tylko gorzej to XDDDDDD Także troszkę z dupy te argumenty, bo u Sony bycie bublem to już standard, a u MS-u chwilowe potknięcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.