Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

trzeba doliczyć 4h astrobota, ale pomiędzy grami przerwa na ładowanie pada.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Witamy niebieskich frajerów w generacji XBOXa   :)

Opublikowano

Oho, już wyszło na jaw, że w plejszrocie cewki piszczą :yao:

Opublikowano
25 minut temu, Shago napisał:

Wrócą za 6h jak skończą Spidermana.

24 minuty temu, 20inchDT napisał:

trzeba doliczyć 4h astrobota, ale pomiędzy grami przerwa na ładowanie pada.

Chyba dwa razy xD

Opublikowano

Zielona szlachta zagra za free w abonamencie w taki hit, a niebieskie planktony (jak będą miały szczęście) zapłacą 360 zł i sobie to włączą na swoim SYSTEMIE KOMPUTEROWYM.

Opublikowano
Cytat

Konsola w porównaniu do xbox znowu jest głośna w uj!

głośny, słaby szrot 4.5 bez gier, pewne rzeczy nigdy się nie zmienią  :) 

Opublikowano
36 minut temu, Redmitsu napisał:

A wy co zielone robaki, Fil wam naobiecywał najpotęzniejszej konsoli.  Nawet mi was nie żal

VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR  - ps5 nie ma vrrr i tearing też jest. Mniejszy ale jest więc ja tam wole mój xbox z vrr.

A tak btw zabawne jak w temacie awaryjność xbox one wielu klapów zaśmiecało temat i nikt nie usuwał a ja i @XM.napisaliśmy niewinny śmieszkowy post i od razu moderka usuwa. Wiadomo potem będzie że temat xsx o awaryjności xxx stron a ps5 tylko x. Co z tego że 90 % to pierdolenie a tylko jedna osoba miała problem :D

Opublikowano

Grzesiu się będzie tłumaczył, że nie widział postów w tematach xboxowych, bo nie przegląda całego forum. Nie widzi też zgłoszeń, sprawdzone :usmiech:

Opublikowano

Niepoważny typ, ale na martwym forum i tak by nikt nie chciał mieć takiego "przywileju" jak moderowanie.

Opublikowano

Jak czytam, że znowu Sony daje fjuta w hardware odnośnie chłodzenia, że słychać wiatraki normalnie, to już wiem, że będzie pi.zda za 3 m-ce w tym temacie. 

Opublikowano

kur.wa, wielka powykręcana kobyła, większa i słabsza od xsx, jakieś ciekłe metale, chuye muje, a i tak głośna i jeszcze cewki piszczą xd

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Patrzę teraz na SeXa i nie mogę oderwać wzroku. Piękna konsolka.

Opublikowano
6 minut temu, mario10 napisał:

Panowie dajcie więcej info o konsoli jak wrażenia, czytałem w temacie o X klocku, że nawet nad pakowaniem konsoli był zachwyty :)

no ale co mają napisać, że wytłoczki po jajkach :dynia:

Opublikowano
28 minut temu, blantman napisał:

VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR  - ps5 nie ma vrrr i tearing też jest. Mniejszy ale jest więc ja tam wole mój xbox z vrr.

A tak btw zabawne jak w temacie awaryjność xbox one wielu klapów zaśmiecało temat i nikt nie usuwał a ja i @XM.napisaliśmy niewinny śmieszkowy post i od razu moderka usuwa. Wiadomo potem będzie że temat xsx o awaryjności xxx stron a ps5 tylko x. Co z tego że 90 % to (pipi)enie a tylko jedna osoba miała problem :D

Wredny wylewa żale przez 20 stron a potem i tak stwierdza, że fajnie jest jak jest. Ten serial pewnie jeszcze ze 20 stron potrwa, ech. 

Opublikowano

jest już temat o awaryjności ps5 :banderas:

:popcorn:

Opublikowano
34 minuty temu, blantman napisał:

A tak btw zabawne jak w temacie awaryjność xbox one wielu klapów zaśmiecało temat i nikt nie usuwał a ja i @XM.napisaliśmy niewinny śmieszkowy post i od razu moderka usuwa. Wiadomo potem będzie że temat xsx o awaryjności xxx stron a ps5 tylko x. Co z tego że 90 % to pierdolenie a tylko jedna osoba miała problem :D

Rzeczywiście wyjebali mojego posta xd Ostrzy popierdolency jednak w tym dziale siedzą.

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Rzeczywiście wy(pipi)ali mojego posta xd Ostrzy po(pipi)ency jednak w tym dziale siedzą.

A co tam napisałeś? 

Opublikowano

Sony powinno na pudełku horizona zostawić informację, że granie zbyt długo może mieć negatywne skutki zdrowotne. Szczególnie te psychiczne.

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

A co tam napisałeś? 

Czytałem tego posta, napisał, że Wredny nie kupił PS5 to nie nabije 20 stron w temacie :yao:

Opublikowano

Fajne jest to jaranie się soniarzy tymi porównaniami z cross genów i pocieszanie, że jednak te ps to nie taki szmelc, że ssd, że im jeszcze pokażemy. Tia, już widzę te dygoczące zegary w pająku w 1440p i demonach. Niesamowite. Ale ale ray tracing jest. 

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Czytałem tego posta, napisał, że Wredny nie kupił PS5 to nie nabije 20 stron w temacie :yao:

O (pipi)a faktycznie mocny tekst, dobrze, że nie zawiesili konta. 

Opublikowano

O kurde, ale gestapo panuje w dziale PS5, posty znikają w mgnieniu oka :D

Opublikowano
15 minut temu, krzysiekp392 napisał:

no ale co mają napisać, że wytłoczki po jajkach :dynia:

No pewnie, takie drobne rzeczy sprawiają przyjemność jak się dostanie swoją konsolę bez względu czy X czy PS5 :)

Opublikowano

Dajcie Daddy'emu moderkę dla działu Xboksa :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.