Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

trzeba doliczyć 4h astrobota, ale pomiędzy grami przerwa na ładowanie pada.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Witamy niebieskich frajerów w generacji XBOXa   :)

Opublikowano

Oho, już wyszło na jaw, że w plejszrocie cewki piszczą :yao:

Opublikowano
25 minut temu, Shago napisał:

Wrócą za 6h jak skończą Spidermana.

24 minuty temu, 20inchDT napisał:

trzeba doliczyć 4h astrobota, ale pomiędzy grami przerwa na ładowanie pada.

Chyba dwa razy xD

Opublikowano

Zielona szlachta zagra za free w abonamencie w taki hit, a niebieskie planktony (jak będą miały szczęście) zapłacą 360 zł i sobie to włączą na swoim SYSTEMIE KOMPUTEROWYM.

Opublikowano
Cytat

Konsola w porównaniu do xbox znowu jest głośna w uj!

głośny, słaby szrot 4.5 bez gier, pewne rzeczy nigdy się nie zmienią  :) 

Opublikowano
36 minut temu, Redmitsu napisał:

A wy co zielone robaki, Fil wam naobiecywał najpotęzniejszej konsoli.  Nawet mi was nie żal

VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR  - ps5 nie ma vrrr i tearing też jest. Mniejszy ale jest więc ja tam wole mój xbox z vrr.

A tak btw zabawne jak w temacie awaryjność xbox one wielu klapów zaśmiecało temat i nikt nie usuwał a ja i @XM.napisaliśmy niewinny śmieszkowy post i od razu moderka usuwa. Wiadomo potem będzie że temat xsx o awaryjności xxx stron a ps5 tylko x. Co z tego że 90 % to pierdolenie a tylko jedna osoba miała problem :D

Opublikowano

Grzesiu się będzie tłumaczył, że nie widział postów w tematach xboxowych, bo nie przegląda całego forum. Nie widzi też zgłoszeń, sprawdzone :usmiech:

Opublikowano

Niepoważny typ, ale na martwym forum i tak by nikt nie chciał mieć takiego "przywileju" jak moderowanie.

Opublikowano

Jak czytam, że znowu Sony daje fjuta w hardware odnośnie chłodzenia, że słychać wiatraki normalnie, to już wiem, że będzie pi.zda za 3 m-ce w tym temacie. 

Opublikowano

kur.wa, wielka powykręcana kobyła, większa i słabsza od xsx, jakieś ciekłe metale, chuye muje, a i tak głośna i jeszcze cewki piszczą xd

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Patrzę teraz na SeXa i nie mogę oderwać wzroku. Piękna konsolka.

Opublikowano
6 minut temu, mario10 napisał:

Panowie dajcie więcej info o konsoli jak wrażenia, czytałem w temacie o X klocku, że nawet nad pakowaniem konsoli był zachwyty :)

no ale co mają napisać, że wytłoczki po jajkach :dynia:

Opublikowano
28 minut temu, blantman napisał:

VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR  - ps5 nie ma vrrr i tearing też jest. Mniejszy ale jest więc ja tam wole mój xbox z vrr.

A tak btw zabawne jak w temacie awaryjność xbox one wielu klapów zaśmiecało temat i nikt nie usuwał a ja i @XM.napisaliśmy niewinny śmieszkowy post i od razu moderka usuwa. Wiadomo potem będzie że temat xsx o awaryjności xxx stron a ps5 tylko x. Co z tego że 90 % to (pipi)enie a tylko jedna osoba miała problem :D

Wredny wylewa żale przez 20 stron a potem i tak stwierdza, że fajnie jest jak jest. Ten serial pewnie jeszcze ze 20 stron potrwa, ech. 

Opublikowano

jest już temat o awaryjności ps5 :banderas:

:popcorn:

Opublikowano
34 minuty temu, blantman napisał:

A tak btw zabawne jak w temacie awaryjność xbox one wielu klapów zaśmiecało temat i nikt nie usuwał a ja i @XM.napisaliśmy niewinny śmieszkowy post i od razu moderka usuwa. Wiadomo potem będzie że temat xsx o awaryjności xxx stron a ps5 tylko x. Co z tego że 90 % to pierdolenie a tylko jedna osoba miała problem :D

Rzeczywiście wyjebali mojego posta xd Ostrzy popierdolency jednak w tym dziale siedzą.

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Rzeczywiście wy(pipi)ali mojego posta xd Ostrzy po(pipi)ency jednak w tym dziale siedzą.

A co tam napisałeś? 

Opublikowano

Sony powinno na pudełku horizona zostawić informację, że granie zbyt długo może mieć negatywne skutki zdrowotne. Szczególnie te psychiczne.

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

A co tam napisałeś? 

Czytałem tego posta, napisał, że Wredny nie kupił PS5 to nie nabije 20 stron w temacie :yao:

Opublikowano

Fajne jest to jaranie się soniarzy tymi porównaniami z cross genów i pocieszanie, że jednak te ps to nie taki szmelc, że ssd, że im jeszcze pokażemy. Tia, już widzę te dygoczące zegary w pająku w 1440p i demonach. Niesamowite. Ale ale ray tracing jest. 

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Czytałem tego posta, napisał, że Wredny nie kupił PS5 to nie nabije 20 stron w temacie :yao:

O (pipi)a faktycznie mocny tekst, dobrze, że nie zawiesili konta. 

Opublikowano

O kurde, ale gestapo panuje w dziale PS5, posty znikają w mgnieniu oka :D

Opublikowano
15 minut temu, krzysiekp392 napisał:

no ale co mają napisać, że wytłoczki po jajkach :dynia:

No pewnie, takie drobne rzeczy sprawiają przyjemność jak się dostanie swoją konsolę bez względu czy X czy PS5 :)

Opublikowano

Dajcie Daddy'emu moderkę dla działu Xboksa :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.