Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

1. Nie ma na to żadnych konkretnych danych poza tym, że "ludzie muwio", ale akurat o XSX trąbi się w internecie że to inżynieryjny cud - konsola jest bezgłośna.

a może być tylko gorzej to XDDDDDD Także troszkę z dupy te argumenty, bo u Sony bycie bublem to już standard, a u MS-u chwilowe potknięcie.

Przecież to liściu, nie wiem ale się wypowiem, skoro ja tak myśle to na bank taka jest prawda.

Opublikowano

O „hałasie” wydzielanym przez XSX niech świadczy to, że ludzie jak i robale przypierdalają się co najwyżej do głośności wciskanych przycisków na padzie.

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Przecież to liściu, nie wiem ale się wypowiem, skoro ja tak myśle to na bank taka jest prawda.

Nie ze nie wiem ośle tylko czytam co ludzie np. na tym forum piszą. Mówiłem już, poczytaj albo zamknij mordę. Już przestane ci odpisywać bo glupol taki jesteś ze szkoda na ciebie czasu.

Opublikowano

Wiecie co jest piękne? Awaria XSX i ludzie z tego community od razu udzielają wsparcia i doradzają. 

Awaria PS5? KURWA, JA NIC NIE SŁYSZE, PRZEWRAŻLIWIONY JESTEŚ.

JAK CI NIE PASUJE TO SPRZEDAJ

ZJEBIE SIĘ TO KUPI SIĘ NOWĄ

U MNIE NIC TAKIEGO SIĘ NIE DZIEJE TAKŻE NIE PIERDOL

Opublikowano

Jakakolwiek mała awaria w XSX to już robactwo niebieskie wysrywa swoje rzygi, gdzie w porównaniu do takiej spierdoliny ps5, co na każdym kroku ma dałna, to jest nic XD

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie ze nie wiem ośle tylko czytam co ludzie np. na tym forum piszą. Mówiłem już, poczytaj albo zamknij mordę. Już przestane ci odpisywać bo glupol taki jesteś ze szkoda na ciebie czasu.

A ja Ci osle pisze ze gowno się znasz, po pierwsze temat awaryjności PS5 ma więcej stron niż Series X(gdzie połowa stron w temacie o Series to  jeden problem Wrednego), po drugie nie popierasz tego żadnymi liczbami, nie wiesz o jakim odsetku mówisz, bazując na zdaniu większości to większość twierdzi ze Xbox Series X i S to technologiczne cudo, wiec albo swoje z dupy teorie opieraj argumentami albo ZM.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

A ja Ci osle pisze ze gowno się znasz, po pierwsze temat awaryjności PS5 ma więcej stron niż Series X(gdzie połowa stron w temacie o Series to  jeden problem Wrednego), po drugie nie popierasz tego żadnymi liczbami, nie wiesz o jakim odsetku mówisz, bazując na zdaniu większości to większość twierdzi ze Xbox Series X i S to technologiczne cudo, wiec albo swoje z dupy teorie opieraj argumentami albo ZM.

Temat awaryjności ma więcej stron na forum to konsola jest bardziej wadliwa. No debil.

Opublikowano

Zielone gowno się rozpada? Zero zaskoczenia. Spencer doyebie jakiegoś pikselowego indyka na zgodę w gejpassie i bedzie :xboxssie:

Opublikowano

Kamil, użyj sobie tej emotki jako avatar, nie ma problemu, śmiało, pozwalam Ci.

Opublikowano
24 minuty temu, LiŚciu napisał:

Temat awaryjności ma więcej stron na forum to konsola jest bardziej wadliwa. No debil.

Czyli Twoje urojenia są podstawa do werdyktu? 
:dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

To akurat jest całkiem ciekawa obserwacja, bo nie twarde dane, ale chociaż PS5 jest na forum tak na oko 2x mniej niż XSX to wciąż jest tam większy ruch niż w temacie o awaryjności Xboxa którego połowę stanowią posty Wrednego.

Może to dlatego, że Sony myśli "na chuy się starać skoro ludzie są w stanie płacić 5x więcej za 2x mniej". :) 

Opublikowano

Kolejny dzien starcia japonskiej niezawodnosci vs amerykanski szrot rozjebany jak jutra bolzga na wembley. To jest tak nierowna walka ze az szkoda

Opublikowano

A zapomnialem.

Szanowni niebiescy, dzisiaj karty w dlon bo trzeba kupic gierki za 3 i pol bom... a nie czekaj. Dzisiaj karty w dlon bo trzeba bedzie zdrapac zielone gowno z chodnika jak ich dzisiaj DARMOWE I DOZYWOTNIE gierki z plusa zajebia :fsg:

Opublikowano

Klapy tracą panowanie nad sobą? Ciekawe dlaczego? :xboss: 

Opublikowano

Schab pieczony w statusach "Xboxy się sypią! Wszystkim kogo znam!"

Wchodzę do działu awaryjność: 1 osoba ma problem z napędem.

Tylko jedna puenta się nasuwa: niedojebanie mózgowe :yao:

Piszczące cewki? Wiatrak uderzający w obudowe? Driftujące analogi? Eee tam, po roku kupi się nową. Frajerstwo do kwadratu.

Opublikowano
10 godzin temu, schabek napisał:

No no dlatego xboxy moga sie pierdolic jeden po drugim

Ms daje chujpassa za 4zl tylko na 3msc bo wie ze konsola i tak dluzej nie bezzie dzialac XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szmelc jebany

VS 

Ciekawe czemu nie kupił 15 xbox series X, pewno dla tego, że nie są takim bublem jak PS5 :daddy:

Opublikowano

Panowie, ratujcie, bo nie wiem co robić! Uruchomiłem DOOMa II z XGP (tak, tego z '94) i nie mogę się oderwać!

Projekt map, mrowie przeciwników o różnych zachowaniach i FANTASTYCZNE udźwiękowienie sprawia, że występuje u mnie syndrom "jeszcze jednej rundki"! Grafika mimo upływu lat na dobrej jakości wyświetlaczu wygląda bardzo przyjemnie, pozwalając docenić mnóstwo szczegółów sprite'ów przeciwników, a wyrzynanie ich w pień jest miodne jak zawsze. Przemoc jest groteskowa do tego stopnia, że nie na twarzy pojawia mi się uśmiech satysfakcji gdy dwururka rozrywa pinkiego na strzępy. No coś niesamowitego.

Jest na to jakaś rada? Co zrobić aby kolejny ślamazarny, nienatchniony cinematic znów sprawiał mi przyjemność? :( 

Opublikowano
11 minutes ago, Soul said:

VS 

Ciekawe czemu nie kupił 15 xbox series X, pewno dla tego, że nie są takim bublem jak PS5 :daddy:

kurwa, nie przypominaj mi jaki ten plej jest szpetny. Jedna plejka to masakra dla oczu, ale 15 konsol obok siebie to absolutna anihilacja. Dzięki, że mi obrzydziłeś zakup sonki.

Opublikowano

Ps5? Sprzet dla graczy z przyszlosci ale czego kurwa oczekiwac od bociarzy skoro oni w gamingu dalej w latach 90.

Chlopaki jak tam, byliscie juz kiedys w mcdonaldzie?

Opublikowano

Xkloc najnudniejsza kosnola w historii gameingu. Brak duszy na pierwszy rzut oka. Człowiek najpierw się zastanawia czy ktoś pudełka po butach nie wyjebał na półkę obok tv. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.