Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Futurystyczna konsola, pad najebany nieznana dotad technologia pod korek, dzwiek 3d ktory potrafi zaskoczyc nawet gluchego. Umowmy sie, kto ogral cyberpunka na ps5 myslal ze to gra traktujaca o dalekiej historii

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Prawda taka że wygląd PS5 zapamiętamy do końca życia, a xboxa po latach będziemy mylić z odświeżaczem powietrza xiaomi

Opublikowano

Ps5 idealnie pasuje do tych walających się wszędzie dildosów w CP

Opublikowano

Prawda jest taka, że do PS5 trzeba od razu kupić zestaw do rozbiórki małża. Samo życie napisało scenariusz

unknown.png?width=1440&height=399

Opublikowano
11 minut temu, Figuś napisał:

Prawda taka że wygląd PS5 zapamiętamy do końca życia, a xboxa po latach będziemy mylić z odświeżaczem powietrza xiaomi

Dokładnie, tak samo było przecież z gamecubem

Opublikowano

Nie no, co za elektro-śmieć. Poczeka się do końca generacji, kupi dla tych dwóch-trzech exów (o ile nie będą na PC) i tyle z tej plejki.

Powtarzam raz jeszcze: prawdziwe PlayStation umarło wraz z odejściem Kutaragiego. Obecnie są już tylko popłuczyny po tej kultowej marce.

Opublikowano

Robiąc research w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu trafiłem na taki oto filmik:

Co za spierdolenie umysłowe tego zielonego gnojka. No ale i tak, włożył 2021 płyt i konsola działa a moja się posypała po 3 dyskach.

Opublikowano

Po ładnym xos które przykuwa oko bo coś się dzieje i pół konsoli jak we wzorkach a drugie pół czyściutkie, fajnym kontrascie białego i czarnego przyszło nudne xox. Teraz jednak odyebali już takiego nudnego karakana zabijając konsolowy design i upodabniając do pc, że takiego błyskawiczego zjazdu w dół nikt w historii branży nie zaliczył.

Opublikowano

Przecież ten pogrzeb trwa. Konsola już jest dwie długości za nintendo i playstation wśród graczy na całym świecie a xbox sperydala na kąkutery i androida. Jeszcze ładnie brzmi 18mln(kuwa też tam jestem i mam nadzieję, że nie wyperdola moich 4 zł na głupoty) game passa ale skończą się pringelsy i monsterki i czeka ich zderzenie z góra lodową. Jedynie ich ratuje bogaty stary bo to gonwo nie zarobi na siebie w ciągu następnych 30 lat:dynia: Boże, jakie to upokarzające kiedy na własnym systemie windows 10 musisz paść na kolana przed grubym ze steam i płacić mu haracz za swoje gierki na swoim systemie. Spencer yebany geniuszu jak ty to pieknie rozegrales:xboxssie:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Xbox nie zdechl bo dla mnie xbox nigdy nawet nie powstal

Opublikowano

Klapy jak zwykle. Gdy kończą się argumenty następuje ucieczka w świat bajek, fantazji i marzeń. Ja się w sumie nie dziwię, tyle czasu z PS5 zniszczy każdą psychikę:reggie:

Opublikowano

Ale pięknie gowno zdeptane na samym dnie:xboxssie:

image.png.9a47172b5348446a54b870389d3ca572.png

Teraz dobić zieloną szmate nową generacją co nie będzie trudne :xboss:

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Teraz dobić zieloną szmate nową generacją co nie będzie trudne :xboss:

Życzę powodzenia, Tym razem za czwartym razem na pewno się uda

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Życzę powodzenia, Tym razem za czwartym razem na pewno się uda

No i kuwa już od startu są dymani 2,5 do 1 :xboss: Spencer chyba musi wykonać ostateczny krok i do papieru do dupy podrzucac game passa aby ratować beznadzieją sytuacje ze swoją konsolą :obama:

Opublikowano

Ocenianie sukcesu bądź porażki jakieś konsoli wyłącznie przez pryzmat sprzedaży świadczy o małej znajomości realiów rynkowych.

Nawet dla samego Sony dochody ze sprzedaży konsol stanowią tylko ułamek zysków w porównaniu do dochodów ze  sprzedaży gier  i abonamentu.

No ale nie ma chyba sensu tłumaczyć takich oczywistości komuś kto uważa się  za mądrzejszego niż 95% forum, prawda?

Opublikowano

Sprzedać 50 baniek XBOX ONE, to jest wyczyny przypomnę, że Nintendo kiedyś sprzedało 14 baniek Wii U i co zrobiło? 

Wydało Switcha, który teraz rządzi i dzieli w sprzedaży, także Kamilek jeszcze się zdziwisz :xboss:

I później zostanie ci już jedno pucowanie :xboxssie:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nieźle, nieźle. Dwa tygodnie temu było 4:1, dziś 2.5:1, a realnie jest 4.5 miliona do jakiś 2.8mln.

image.png.755202202d0eb9f49a4a91b7512328ea.png

aktualnie panujący trend tydzien w tydzien:xboss: w ciągu roku ta zielona dupa zostanie tak rozjechana i rozwiercona, że będzie można tam całe zielone bydło upchnąć :obama:

Opublikowano

>NO ALE W 2021 TO JUŻ WAS SONKA NA 100 PROCENT ZAYEBIE CZEGO TU NIE ROZUMICIE BOTY :shieeet::shotgun:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

image.png.755202202d0eb9f49a4a91b7512328ea.png

aktualnie panujący trend tydzien w tydzien:xboss: w ciągu roku ta zielona dupa zostanie tak rozjechana i rozwiercona, że będzie można tam całe zielone bydło upchnąć :obama:

Wygląda mi na dane z dupy. Czyżby VGCHartz?

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

realnie jest 4.5 miliona

to było do 31 grudnia z oficjalnych info od Sony

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wygląda mi na dane z dupy. Czyżby VGCHartz?

ja wiem, że dla zielonego bydła które żyje w świecie fantazji wszystkie dane z prawdziwego świata to dane z dupy ale niestety nie każdy został tak psychicznie skrzywdzony aby żyć w alternatywnej xboxowej rzeczywistości:ragus:

"a realnie jest 4.5 miliona do jakiś 2.8mln." to nie są dane z dupy według zielonych gnid:dynia: takie które sobie sami wymyslają są prawilne :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

"a realnie jest 4.5 miliona do jakiś 2.8mln." to nie są dane z dupy według zielonych gnid:dynia: takie które sobie sami wymyslają są prawilne :dynia:

https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-02-03-playstation-5-sold-4-5m-units-after-seven-weeks-on-sale

https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-02-11-ampere-analysis-ps5-and-xbox-series-x-s-sales-in-line-with-not-ahead-of-previous-generation

ale śmiało możesz wierzyć w VGChartz durniu :) 

8 minut temu, Figuś napisał:

to było do 31 grudnia z oficjalnych info od Sony

To wciąż jedyne realne dane jakie posiadamy. Z resztą, mówi się o shipped, więc równie dobrze to co obecnie kupujemy może znajdować się w tej puli. Do podania oficjalnych danych nie mamy lepszej estymaty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.