Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Returnal, zaraz Ratchet, Kena. Dostaje pierdolca od tego nextgenowego rollercoastera, jednak lepiej byc bociarzem i zyc spokojnie wiedzac ze nic dobrego w najblizszych latach cie nie czeka

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
18 minut temu, Jakim napisał:

Oh nie. Niespotykane. Wersja deluxe gry w cenie z dupy.

Weź się nie zesraj.

za podstawkę 80 eurasków, no sorry ale to też jest cena z dupy i piszę to jako fan tego studia, ale pewnie chuja mieli do gadania przy tej kurwie ryanie

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Nikt nikomu cyfry nie kaze kupowac

No bo pudełkowa wersja też mocno kusi cenką xDDDDDDD

Idź tam popatrz lepiej jak Twój pies gra w gry, a nie gitare zawracasz.

Opublikowano

W ogole kurwa niezla propaganda z ta cena. 80 euro moze i tak ale dla cywilizowanego swiata zachodniej europy. W ciemnogrodzie mamy ceny w zlotowkach dopasowane do polskiego portfela wiec nie siac fermentu

1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

No bo pudełkowa wersja też mocno kusi cenką xDDDDDDD

Idź tam popatrz lepiej jak Twój pies gra w gry, a nie gitare zawracasz.

No wez tam moze sprawdz ile w dolarach wolaja, moze jesze drozej wyjdzie w przeliczeniu na pln

Opublikowano

no to nieźle xddd tyle, że 8o EUR to jest jakaś porządna dniówka a w ciemnogrodzie to trzeba naprawdę dobrze zarabiać aby mieć dniówkę 350zł

no ale 350zł za grę AA to jednak grubo, nie ukrywam. No nic, trzeba poczekać aż gra będzie wrzucana do zestawów z PS5 wtedy w ciągu dwóch miesięcy do dostania będzie za 100zł

Opublikowano

370zł na indyka crapa returnal, no klapy lubią jak Ryan sra im na mordy, pojebane zwierzęta  :) 

Opublikowano

Jedna kopia na całe forum. Najwięksi krzykacze tego nie kupią i będą czekać aż wpadnie do plusa.

Opublikowano

Zielone frajerstwo dziwnym trafem najbardziej sie uruchamia kiedy wielkimi krokami zbliza sie premiera kolejnego juz nextgenowego absolutnego sztosa na sonke

Wypierdalac grac w wreckfest raz raz

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Zielone frajerstwo dziwnym trafem najbardziej sie uruchamia kiedy wielkimi krokami zbliza sie premiera kolejnego juz nextgenowego absolutnego sztosa na sonke

To prawda, czuję się połamany nadchodzącym Abem.

Opublikowano

Co jest nextgenowego w Returnal? Poważnie pytam

Graficznie jest przyzwoicie, jak na malutkie studio, nie ma chyba jakiś zastosowań magicznego dysku SSD? Gdzieś tam widziałem w komentarzach na ppe, że gra wychodzi tylko na PS5 bo ma jakieś zastosowanie adaptacyjnych trigerow , ale trudno mi uwierzyć że z tego powodu nie dało się wydać tego na ps4

Opublikowano

Nie no sama gierka zapowiada się spoko, taki bardziej dynamiczny i efekciarski Mass Effect Andromeda jeśli chodzi o gunplay.

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

Co jest nextgenowego w Returnal? Poważnie pytam

Graficznie jest przyzwoicie, jak na malutkie studio, nie ma chyba jakiś zastosowań magicznego dysku SSD? Gdzieś tam widziałem w komentarzach na ppe, że gra wychodzi tylko na PS5 bo ma jakieś zastosowanie adaptacyjnych trigerow , ale trudno mi uwierzyć że z tego powodu nie dało się wydać tego na ps4

Nie widzisz next gena w Returnalu ale widziales go w Medium ktory wyglada na xsx jak gra z czasow ps360 i dziala w 20fpsach. HIMALAJE HIPOKRYZJI

Opublikowano

Po prostu zapytałem nie musisz się od razu bulwersować i wyżywać od hipokrytów

Medium, podobnie jak wkrótce wychodzący Ratchet, korzysta z SSD do blyskiwcznego przeskakiwania między światami więc w przypadku tych gier jestem w stanie uwierzyć że przeniesienie tego konceptu rozrywki na sprzęty poprzedniej generacji byłoby trudne, a może nawet niemożliwe.

Opublikowano

To się nie dzieje. Indyki za 350 PLN :reggie:

Takie rzeczy tylko na PayStation.

Myślę, że Adaptacyjne Klapersy® doskonale czują tragizm tej sytuacji. I tylko urażona duma sprawia że udają podjarkę:shotgun:

Opublikowano

Przesrane tak jarać się returnalem jak schaboszczak i trevor

Opublikowano

Brak loadingow, innowacyjne podejscie w gameplayu i eksploracji, grafika, plynnosc, wsparcie dualsensa, dzwiek 3d, kolejna perla w koronie playstation studios, budowa marki, pokaz mocy ps5. Malo? Nie da sie wiecej powiedziec po 3 trailerach poza tym ze gierka pachnie nextgenowoscia na kilometr

Ja sie nie gotuje tylko mnie smieszy wasze szukanie dziury w calym jednodzesnie wyczekujac psychonauts, mfs czy jarajac sie medium ktorego ps4/xone normalnie by pociagnelo.

Opublikowano

Co jest innowacyjnego w gamepalyu i ekplorscji Returnal?

Takie rzeczy jak płynność (domyślam się że chodzi o 60fpsow), grafika czy dźwięk 3d pomijam bo takie rzeczy były już w poprzedniej generacji

Opublikowano

PlayStation i Schizofrenia :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.