Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiesz kupno xone gdy wokół niego było tyle chujowych newsów A nie rozumiesz kupna najpotężniejszej konsoli na rynku xbox Series x? Okej

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po streaku PS3 -> PSV -> PS4 raczej żadna konsola Sony nie będzie już moją główną. To po prostu nie ma sensu.

bo?

w glowie sie nie miesci ze nie przekonaly cie 3 konsole na ktore wyszlo kilkadziesiat (set?) eksow ale przekonal cie xbox 10 letnimi grami bethesdy i legendarnym „niedlugo to juz bedzie”

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

bo?

Gdyż PS3 nie spełniło moich oczekiwań i wypadło blado w cieniu X360. PSVita to sukcesor fenomenalnego PSP i odpusczona została kosztem ratowania PS4 które należy do generacji którą w świetle moich 25 lat z grami uważam za najsłabszą - zakończyła się śmiercią jednej z moich ulubionych serii (WipEout). Nieszczególnie też podeszła mi growo, nie rozwinęła też marek które chciałem zobaczyć. Najlepsze co mnie w tej generacji spotkało to indory i, uprzedzając pytanie, tak posiadałem PS4. 

Opublikowano

Prawdziwi mężczyżni zawsze trzymają ze zwycięzcami i idą pod herbem lidera po zwycięstwo tak jak jest z playstation. Boty wiadomo, że u nich duże pokłady estrogenu i brak testosteronu skutkuje miękim charakterem i w ten sposób rozczulają się nad xboxem który jest na marginesie growych marek. Wewnątrz widocznie to są ciepli chłopcy co martwią się o tego ostatniego w tym konsolowym wyścigu i im kibicują.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

w glowie sie nie miesci ze nie przekonaly cie 3 konsole na ktore wyszlo kilkadziesiat (set?) eksow ale przekonal cie xbox 10 letnimi grami bethesdy i legendarnym „niedlugo to juz bedzie”

Nic mnie na razie nie przekonało, a pisałem już wielokrotnie, że pierwszą moją konsolą na 99% będzie PS5. Z tym, że na razie nic mnie na nim szczególnie nie kręci, a o patchu 4K/60 pod TLOU2 (dla którego chcę tę konsolę kupić) ani widu ani słychu. Xbox jest w nielepszej (czy mówiąc z perspektywy gier - jest w gorszej) sytuacji, ale tam jest jasny punkt na horyzoncie jakim jest multiplayer w Halo Infinite. 

Opublikowano

Kupować konsolę dla tlou2? Ciebie Paolo naprawdę już pojebało do reszty :nosacz3:

Opublikowano

Gdyby granie porównać do jedzenia to granie na Switchu jest jak dobry, zdrowy obiadek w domu, bo jest najwięcej tego znakomitego granka, ale czasem warto wyjść do dobrej restauracji coś zjeść, co dobrze odzwierciedla PS5, bo raz na pół roku, jakiś dobry ex się pojawi, no i zdarzy się zjeść fastfooda, gdy człowiek się spieszy, co pokazuje sytuację na Xie, na którym nie ma za wiele dobra.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
10 minut temu, PanKamil napisał:

Prawdziwi mężczyżni zawsze trzymają ze zwycięzcami i idą pod herbem lidera po zwycięstwo tak jak jest z playstation.

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Panie Spencer dziekuje że jesteś, kocham pana

Screenshot_20210401-164845_Chrome.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

maxresdefault.jpg

Nie strzela się amunicją która ciebie też może zabić:asax:

Pride – what a shame | midnightmurphy

Opublikowano

gdybym był klapem to napisałbym że w tym właśnie wyraża się tradycja i tożsamość konsoli, odpalasz konsolę w 2021 r. i wciąż możesz kupić i zagrać w gry które darzysz sentymentem i na których się wychowałeś

Opublikowano

Polecicie chłopaki jakąś grę na tej nowej generacji 9-12 teraflopów z fizyką jak w Zeldzie: BOTW, która wyszła 4 lata temu i śmiga na pół teraflopie?

Opublikowano

Tak to już jest z botami, że brak znaczka X skreśla grę:xboss:yebani mają rozmach:xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że cała ta para poszła w fizykę i zapomnięli dorobić dobrego gameplayu. :/ 

Ostatnio pomagam przy tej grze, a jak znowu widzę te zagadki w świątyniach to głowa mała.

Opublikowano

Jebać boty. Tylko Sony i Switch!

C4053AB0-4298-43F0-9CD9-3F7CAE8D2244.jpeg

Opublikowano

Spoiler

Pół teraflopa.

:obama:

Opublikowano
7 minut temu, zdrowywariat napisał:

Ostatnio pomagam przy tej grze, a jak znowu widzę te zagadki w świątyniach to głowa mała.

Wierzę. Ta zaczepka była jedynie wynikiem mojego koszmarnego rozczarowania A Link Between Worlds z 3DSa które rzekomo miało być najlepszą częścią serii do czasu wyjścia BOTW właśnie. Pozdrawiam serdecznie i trzymaj się tam na zakładzie kolego! :lapka: 

Opublikowano
17 minut temu, PanKamil napisał:

Nie strzela się amunicją która ciebie też może zabić:asax:

Pride – what a shame | midnightmurphy

Mnie to nawet nie draśnie, bo nie muszę swojej męskości wzmacniać wątpliwa mocą konsoli :shieeet:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wierzę. Ta zaczepka była jedynie wynikiem mojego koszmarnego rozczarowania A Link Between Worlds z 3DSa które rzekomo miało być najlepszą częścią serii do czasu wyjścia BOTW właśnie. Pozdrawiam serdecznie i trzymaj się tam na zakładzie kolego! :lapka: 

Najlepsza Zelda 2.5D! Może się zaciąłeś przy ścianie? Można być 2D :obama:.

Myślę, że te dwa filmy, które dodałem, wyjaśniają wszystko, wręcz śmieją się z 4-6 tflopów, a za kilka lat dalej będą się śmiać z 9-12 tflopów, no bo przecież grafika najważniejsza.

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Mnie to nawet nie draśnie, bo nie muszę swojej męskości wzmacniać wątpliwa mocą konsoli :shieeet:

zielona mordko ale ja doceniam waszą opiekuńczą kobiecą naturę, że trzymacie kciuki za tego wiecznie trzeciego xboxa:platinum:

Opublikowano

Czy Wy widzicie co ten mały pedzio w czerwonej czapeczce odpierdala?

Spoiler

Pewnie nażarł się grzybów.

:obama:

Opublikowano

Dobrze ze dziś pierwszy kwietnia bo bym pomyślał ze poważnie pisza o tej konsoli dla pedauf.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.