Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiesz kupno xone gdy wokół niego było tyle chujowych newsów A nie rozumiesz kupna najpotężniejszej konsoli na rynku xbox Series x? Okej

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po streaku PS3 -> PSV -> PS4 raczej żadna konsola Sony nie będzie już moją główną. To po prostu nie ma sensu.

bo?

w glowie sie nie miesci ze nie przekonaly cie 3 konsole na ktore wyszlo kilkadziesiat (set?) eksow ale przekonal cie xbox 10 letnimi grami bethesdy i legendarnym „niedlugo to juz bedzie”

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

bo?

Gdyż PS3 nie spełniło moich oczekiwań i wypadło blado w cieniu X360. PSVita to sukcesor fenomenalnego PSP i odpusczona została kosztem ratowania PS4 które należy do generacji którą w świetle moich 25 lat z grami uważam za najsłabszą - zakończyła się śmiercią jednej z moich ulubionych serii (WipEout). Nieszczególnie też podeszła mi growo, nie rozwinęła też marek które chciałem zobaczyć. Najlepsze co mnie w tej generacji spotkało to indory i, uprzedzając pytanie, tak posiadałem PS4. 

Opublikowano

Prawdziwi mężczyżni zawsze trzymają ze zwycięzcami i idą pod herbem lidera po zwycięstwo tak jak jest z playstation. Boty wiadomo, że u nich duże pokłady estrogenu i brak testosteronu skutkuje miękim charakterem i w ten sposób rozczulają się nad xboxem który jest na marginesie growych marek. Wewnątrz widocznie to są ciepli chłopcy co martwią się o tego ostatniego w tym konsolowym wyścigu i im kibicują.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

w glowie sie nie miesci ze nie przekonaly cie 3 konsole na ktore wyszlo kilkadziesiat (set?) eksow ale przekonal cie xbox 10 letnimi grami bethesdy i legendarnym „niedlugo to juz bedzie”

Nic mnie na razie nie przekonało, a pisałem już wielokrotnie, że pierwszą moją konsolą na 99% będzie PS5. Z tym, że na razie nic mnie na nim szczególnie nie kręci, a o patchu 4K/60 pod TLOU2 (dla którego chcę tę konsolę kupić) ani widu ani słychu. Xbox jest w nielepszej (czy mówiąc z perspektywy gier - jest w gorszej) sytuacji, ale tam jest jasny punkt na horyzoncie jakim jest multiplayer w Halo Infinite. 

Opublikowano

Kupować konsolę dla tlou2? Ciebie Paolo naprawdę już pojebało do reszty :nosacz3:

Opublikowano

Gdyby granie porównać do jedzenia to granie na Switchu jest jak dobry, zdrowy obiadek w domu, bo jest najwięcej tego znakomitego granka, ale czasem warto wyjść do dobrej restauracji coś zjeść, co dobrze odzwierciedla PS5, bo raz na pół roku, jakiś dobry ex się pojawi, no i zdarzy się zjeść fastfooda, gdy człowiek się spieszy, co pokazuje sytuację na Xie, na którym nie ma za wiele dobra.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
10 minut temu, PanKamil napisał:

Prawdziwi mężczyżni zawsze trzymają ze zwycięzcami i idą pod herbem lidera po zwycięstwo tak jak jest z playstation.

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Panie Spencer dziekuje że jesteś, kocham pana

Screenshot_20210401-164845_Chrome.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

maxresdefault.jpg

Nie strzela się amunicją która ciebie też może zabić:asax:

Pride – what a shame | midnightmurphy

Opublikowano

gdybym był klapem to napisałbym że w tym właśnie wyraża się tradycja i tożsamość konsoli, odpalasz konsolę w 2021 r. i wciąż możesz kupić i zagrać w gry które darzysz sentymentem i na których się wychowałeś

Opublikowano

Polecicie chłopaki jakąś grę na tej nowej generacji 9-12 teraflopów z fizyką jak w Zeldzie: BOTW, która wyszła 4 lata temu i śmiga na pół teraflopie?

Opublikowano

Tak to już jest z botami, że brak znaczka X skreśla grę:xboss:yebani mają rozmach:xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że cała ta para poszła w fizykę i zapomnięli dorobić dobrego gameplayu. :/ 

Ostatnio pomagam przy tej grze, a jak znowu widzę te zagadki w świątyniach to głowa mała.

Opublikowano

Jebać boty. Tylko Sony i Switch!

C4053AB0-4298-43F0-9CD9-3F7CAE8D2244.jpeg

Opublikowano

Spoiler

Pół teraflopa.

:obama:

Opublikowano
7 minut temu, zdrowywariat napisał:

Ostatnio pomagam przy tej grze, a jak znowu widzę te zagadki w świątyniach to głowa mała.

Wierzę. Ta zaczepka była jedynie wynikiem mojego koszmarnego rozczarowania A Link Between Worlds z 3DSa które rzekomo miało być najlepszą częścią serii do czasu wyjścia BOTW właśnie. Pozdrawiam serdecznie i trzymaj się tam na zakładzie kolego! :lapka: 

Opublikowano
17 minut temu, PanKamil napisał:

Nie strzela się amunicją która ciebie też może zabić:asax:

Pride – what a shame | midnightmurphy

Mnie to nawet nie draśnie, bo nie muszę swojej męskości wzmacniać wątpliwa mocą konsoli :shieeet:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wierzę. Ta zaczepka była jedynie wynikiem mojego koszmarnego rozczarowania A Link Between Worlds z 3DSa które rzekomo miało być najlepszą częścią serii do czasu wyjścia BOTW właśnie. Pozdrawiam serdecznie i trzymaj się tam na zakładzie kolego! :lapka: 

Najlepsza Zelda 2.5D! Może się zaciąłeś przy ścianie? Można być 2D :obama:.

Myślę, że te dwa filmy, które dodałem, wyjaśniają wszystko, wręcz śmieją się z 4-6 tflopów, a za kilka lat dalej będą się śmiać z 9-12 tflopów, no bo przecież grafika najważniejsza.

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Mnie to nawet nie draśnie, bo nie muszę swojej męskości wzmacniać wątpliwa mocą konsoli :shieeet:

zielona mordko ale ja doceniam waszą opiekuńczą kobiecą naturę, że trzymacie kciuki za tego wiecznie trzeciego xboxa:platinum:

Opublikowano

Czy Wy widzicie co ten mały pedzio w czerwonej czapeczce odpierdala?

Spoiler

Pewnie nażarł się grzybów.

:obama:

Opublikowano

Dobrze ze dziś pierwszy kwietnia bo bym pomyślał ze poważnie pisza o tej konsoli dla pedauf.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.