Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

oh boi, jakby w pudło nasrali w Nintendo to byś mówił ze najlepsze xddd

skonczylem ALBW

Zawiodłeś się, ale jednak skończyłeś? Widzę, że sami masochiści w tym temacie. Kupić njugenerejszyn i patrzeć na konsolę przez 2 lata, aż coś do grania wpadnie? Czy to heroizm? Albo taki fetysz? Może da się to leczyć?

Spoiler

Pogadać z zakładowym?

:obama:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Godzinę temu, zdrowywariat napisał:

Zawiodłeś się, ale jednak skończyłeś? Widzę, że sami masochiści w tym temacie

Bawilem się dobrze, ale jeśli to mają być te góry gamingu i pieprz w najczystszej postaci to niezła beka wnusiu. :) 

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bawilem się dobrze, ale jeśli to mają być te góry gamingu i pieprz w najczystszej postaci to niezła beka wnusiu. :) 

Bawiłeś się dobrze, ale się zawiodłeś? Też bym chciał tak się zawodzić. U mnie zawód polega na tym, że wyłączam grę dziadziu :)

Opublikowano

Przecież dla zielonopodobnych esencja gamingu to Wrecfest i to co za darmo. Szkoda tracic czasu na edukacje tych straceńców..

Ciekawe jak tam zabawa w ubersztosa Outsiders..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dokladnie. Drą ryja że niby ktos w gry nie gra a jeden z drugim do dooma używa tylko lewej gałki a prawą czasem wyrównuje kamere. Jeśłi takie ma być "to" granie to chyba lepiej być januszem:)

Opublikowano

Najpierw schabkowi pękła psycha, a teraz i lisciu ustawił konto jako prywatne :shieeet: I tak każdy będzie wiedział po wsze czasy, że nie grasz w gry

Opublikowano

U schabka klasycznie same nowości, spokojnie.

Opublikowano
53 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Bawiłeś się dobrze, ale się zawiodłeś? Też bym chciał tak się zawodzić.

Wystąpił po prostu syndrom paryski - miałem mieć niesamowite doznania, kwintesencje geniuszu i nie dość, że najlepszą zeldę to w dodatku jedną z najlepszych gier generacji, a było "tylko" fajnie. Identyko z Super Mario 3D Land chociaż tutaj to w ogóle nie bawiłem się i odpuściłem w 1/3.

Opublikowano

xD

Żeby konsole tylko takie spadki fpsów miały - ze 120 na 112, to VRR nie byłby naprawdę do niczego potrzebny!

Opublikowano
41 minut temu, 20inchDT napisał:

Najpierw schabkowi pękła psycha, a teraz i lisciu ustawił konto jako prywatne :shieeet: I tak każdy będzie wiedział po wsze czasy, że nie grasz w gry

Zapros mnie do znajomych na xboxie to bedziesz widzial moje gierki frajerze :kaz:

13 minut temu, MYSZa7 napisał:

U schabka klasycznie same nowości, spokojnie.

No dokladnie, outriders sie legnacko pobiera za friko od pana spencera

Opublikowano

Raczej 

4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

stabilny jak skała.

Bardziej jak beton. Beton zielonych i takich postów jak twoje. 

Opublikowano
10 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ktoś mi tu ostatnio pisał że PS5 nie potrzebuje VRR bo podobno fps jest tam stabilny jak skała. 

PS5

https://i.imgur.com/L7tTtYT.jpg

XSX

https://i.imgur.com/mrHtE14.jpg

No i za taką jakośc można zapłacić. :) Kolejna gra stworzona przy użyciu nowych narzędzi i cyk, 120 fpsów. Nieźle, niecałe pół roku mogło sobie PS5 kozaczyć.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Widze grinch na ostro biega po profilach szmiaciarz. 

Hehe, zablokowałem dwóch obserwujących z workiem ogranych indyków więc pewnie kurwe trafiłem.

Zmieniłem tez na widoczny tylko dla znajomych więc opuściłem kraty kundlom pod płotem co profile przeglądąją. 

On moja uwage zwrocil jak mi tu zaczal pisac po imieniu a ja kurwa jeszcze z dwa miesiace temu nie wiedzialem ze on istnieje. I rozkminialem skad moze wiedziec i musial jebany wystalkowac przez gamertag jak tutaj wrzucilem. Okazalo sie ze mialem publiczne imie i nazwisko na XBL, nawet nie pamietalem bo konto tam robilem z 10 lat temu jak nie lepiej. Takze szybko zmiana prywatnosci tylko dla znajomych i juz drugi raz sie pruje ze nie moze mojego profilu przegladac xDDDDD

Inch juz ci pisalem jak biegales za mna po statusach bo ci kaczynskiego obrazalem w wiesciach. Chcesz, napisz na priv, wysle ci moje zapierdziale gacie sprzed tygodnia zebys se powachal ale daj zyc czlowieku

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ej, mordki, ja wiem że CW i jebać się maczetami, ale serio... jak jutro forumek już oczu nie otworzy to gdzie emigrujecie? 

Myśle wezyr że tam gdzie ty:)

Opublikowano

Ciekawe czy admini będą konsekwentni odnośnie ostatnich postów tutaj :)

Opublikowano
25 minut temu, schabek napisał:

Zapros mnie do znajomych na xboxie to bedziesz widzial moje gierki frajerze :kaz:

O, jednak nie jestem w ignorze, hehe

Opublikowano

Mam nadzieje ze forum jutro będzie działało i nie będę musiał gnoić klapy w komentarzach na ppe.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj Ratcheta na PS4 i co to jest za gierka :fsg: miałem kilka podejść do tej serii i zawsze odrzucała ale tutaj wygląda już jak animacja i gra się fajnie, takie coś tylko na Sonce. 

Nie minęło 5 minut i już 

Spoiler

IMG_20210401_211158.jpg

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Człowiek zaczyna doceniać co stracił.

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Problemem nie sa spadki z 120 na 115 jak na ps5 tylko z 60 na 30 jak na xsx

To na XSX aż takie spadki? W których grach?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.