Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

nie sądzicie że ten bejsbol zaniży poziom usługi gamepass? nie wiem czy nam potrzebne takie sportówki dla casuali na iksboksikach 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ogółem śmiesznie to wygląda przy reklamówce tego tytułu. Logo klocka, zaraz za nim PS Studios. Zaloże sie, że za jakiś czas będziemy się wymieniać tytułami. Zasadniczo jestem wręcz pewien, że my tu sobie walczymy a Ryan ze Spencerem chleją teraz razem wóde nalewaną przez dziwki z Chin śmiejąc się z takich bencwałów jak my.

Znaczy Wy zielone pokraki.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Ogółem śmiesznie to wygląda przy reklamówce tego tytułu. Logo klocka, zaraz za nim PS Studios. Zaloże sie, że za jakiś czas będziemy się wymieniać tytułami. Zasadniczo jestem wręcz pewien, że my tu sobie walczymy a Ryan ze Spencerem chleją teraz razem wóde nalewaną przez dziwki z Chin śmiejąc się z takich bencwałów jak my.

Znaczy Wy zieloni bracia.

No nie wiem, wyzwawcy marki walczący o tożsamość konsol to raczej domena jednej dość konkretnej opcji.

Nie wiem czy jakiegoś posiadacza Xboxa rusza jeszcze w jakimkolwiek stopniu, to że Xbox nie ma już PRAWDZIWYCH EXOW, a przynajmniej mam taką nadzieję bo to oznaczałoby że jest tak samo naiwny i głupi jak chorzy fanatycy małża.

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

No nie wiem, wyzwawcy marki walczący o tożsamość konsol to raczej domena jednej dość konkretnej opcji.

Nie wiem czy jakiegoś posiadacza Xboxa rusza jeszcze w jakimkolwiek stopniu, to że Xbox nie ma już PRAWDZIWYCH EXOW, a przynajmniej mam taką nadzieję bo to oznaczałoby że jest tak samo naiwny i głupi jak chorzy fanatycy małża.

Pamietam jak ostatnio biegałeś z piana na pysku w regularnym temacie pytając mnie czy mi głupio bo bethesda będzie robić exy dla xboxa. Wynika z tego ze fanatykiem jarajacym się grami ekskluzywnymi jesteś na pewno ty. Także ten...

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Pamietam jak ostatnio biegałeś z piana na pysku w regularnym temacie pytając mnie czy mi głupio bo bethesda będzie robić exy dla xboxa. Wynika z tego ze fanatykiem jarajacym się grami ekskluzywnymi jesteś na pewno ty. Także ten...

latałem z "pianą na pysku" bo zapytałem cię czy nie jest ci głupio że twoje przewidywania się nie spełniły? xd bądzmy poważni.

Nie wiem też jak na podstawie pytania "czy jest ci głupio" wydedukowałeś że jestem "fanatykiem exów" no ale nie jestem zaskoczony, bo (powiedzmy to sobie szczerze) myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną ;) 

btw

Ex-Vd7jW8AE9L1M.png.7be939554b563f79266e3f39ecd79d90.png

Opublikowano

Typowy dzień w ekosystemie Sony :reggie:

Opublikowano

C0rwa byczku spokojnie! Musimy tylko dac podwyżkę na ps+ do 400zł i obiecujemy że już będzie wszystko legancko śmigać!

Opublikowano
47 minut temu, ASX napisał:

latałem z "pianą na pysku" bo zapytałem cię czy nie jest ci głupio że twoje przewidywania się nie spełniły? xd bądzmy poważni.

Nie wiem też jak na podstawie pytania "czy jest ci głupio" wydedukowałeś że jestem "fanatykiem exów" no ale nie jestem zaskoczony, bo (powiedzmy to sobie szczerze) myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną ;) 

Niezłe pierdololo ale wiadomo co masz w bani. Jesteś tym który listy exow co kilka dni wrzuca żeby pokazać ze Xbox tez eksami stoi. Stad moje myślenie na twój temat bo (powiedzmy sobie szczerze) właśnie ty będziesz na golasa biegał i darł ryja jak coś na xboxa okaże się exem. :) 

Opublikowano

Kurwa, jak niebieskim pokrakom boli, że niedługo będą inne gierki do GP z sony studio wchodzić XDDDDD

Opublikowano
49 minut temu, Faka napisał:

Kurwa, jak niebieskim pokrakom boli, że niedługo będą inne gierki do GP z sony studio wchodzić XDDDDD

Niebiescy maja wyjebane na xsmiecia i co się tam dzieje w tym zielonym kurwidolku majac najlepsza konsole na rynku PlayStation 5.

Opublikowano

Najlepsza konsola?

brak vrr, brak 1440p, brak czegokolwiek, jakieś półśrodki rdna 1.5.

To niezła konsola.

Opublikowano

Tak mają na niego wyjebane, że aż go kupują.

Opublikowano
21 minut temu, Faka napisał:

Najlepsza konsola?

brak vrr, brak 1440p, brak czegokolwiek, jakieś półśrodki rdna 1.5.

To niezła konsola.

Wszystkie te pierdoly nie maja znaczenia jak pojawia się sprawa nowych gier, których na Xie po prostu nie widać. Wleca exy od Sony i znowu będzie pozamiatane pod katem grafiki.

Tak Xa kupiłem, super konsola do retro grania w ssxa, gearsy itd. No do ideału brakuje tylko dobrego pada.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dajcie znać kiedy w grach Sony będzie pozamiatane pod kątem gameplayu. 

Opublikowano

No przespałeś start generacji bo astro, spider i Demonsy sa baardzo miodem a i Returnal się super zapowiada pod tym względem:)

Opublikowano

Przy Spiderku bym zasnął, na szczęście jest króciutki. Demony gameplayowa copy pasta od 12 lat. Zobaczy się kiedyś tego Astrobota i Returnala.

Opublikowano

Sony blokuje dostęp do gier zakupionych cyfrowo na platformach sprzed PS4.

Czy ktoś jeszcze serio wierzy, że gry w PS+ są "jego"? XDDDDDDD Wcześniej cyfrówek z PS3 nie obsługiwało PS4, a teraz nie robi tego nawet PS3.

Wsteczna według Sony, yebać k00rwiarzy. :) 

Opublikowano

Dzisiaj testujemy filmy w 4K niby nie nowość ale jakos na PS5 smakuje najlepiej zwłaszcza korzystając z pilota PS5 (astro screen wrzucony żeby boty się zagotowały :D )

F51B32AA-6CD2-4E3D-85A0-E1D529C0D3A7.jpeg

Opublikowano
17 minut temu, MYSZa7 napisał:

Przy Spiderku bym zasnął, na szczęście jest króciutki. Demony gameplayowa copy pasta od 12 lat. Zobaczy się kiedyś tego Astrobota i Returnala.

Skoro coś było dobre 12 lat temu to po co to zmieniać? Ile bym dał żeby takie ff7 remake było w niezmienionej formie.

Opublikowano

Bo od ssania w tym temacie to jest deepthroat :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.