Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy już się pozbierały?

Ciekawe czym król zaskoczy w tym tygodniu.

spacer.png

Aktualna sytuacja u klapow

spacer.png

spacer.png

Opublikowano

Niedługo na PS5 wychodzi Returnal. Mesjasz wyciskający według devów graficzny maks z konsoli. Za jedyne 3 i pół bomby.

Coś czuje że zostanie przez XSX w jednej chwili zdmuchnięty graficznie przez Gears 5 Hivebusters. Za jedyne 4zł.

Opublikowano

Ryan? A kto to taki? A tak poważnie to w końcu w niebieskiej nicości ( po Kaziku nikogo, same żółte nołnejmy w garniturach) pojawiła się jakaś charakterystyczna postać z nalanym i chytrym ryjem tj pasterz klapów Jim. Dobrze, że jest jakaś przeciwwaga dla cesarza Spencera. Klapy już nie będą takie bezradne i bezbronne, pozbawione wodza.

Opublikowano

Andrew House to byl kozak nad kozaki. Kiedy wbijał na scenę toczuc było, że szef idzie wyjaśnić growy świat. Jak yebaka po japońsku tez gaworzył :obama:

Tak jak boosty do retrogierek czy tona szrotu od beci lata mi koło chuya tak za mlb chuy ci w doope ryan.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Skończyłem Medium. Dobra gierka, warto było wydać te 3 i pół bomby. Oh wait... 

Opublikowano
43 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Niedługo na PS5 wychodzi Returnal. Mesjasz wyciskający według devów graficzny maks z konsoli. Za jedyne 3 i pół bomby.

Coś czuje że zostanie przez XSX w jednej chwili zdmuchnięty graficznie przez Gears 5 Hivebusters. Za jedyne 4zł.

Kolejny nowy tytul na PS5, sztos od studia ktorych gry mozna brac w ciemno. A potem Ratchet. A na xboksie zostaje ogrywanie staroci i podniecanie sie fps boost do Fallouta 4. 

Opublikowano

Hahah... khe, khe, prawie sie zadławiłem śliną. A to ci sztosy.

Opublikowano

Hah najebane klapy już wspominają poprzedników niszczyciela ryana xD 

Pijcie i patrzcie jak upada wasza kochana marka  :)

Opublikowano

@WhiskerTo będzie można ograć na PC w najlepszej jakości.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@WhiskerTo będzie można ograć na PC w najlepszej jakości.

Jednak wole na konsoli przy oledzie ;) No i w sumie za darmo :D ciekaw też jestem czy dodano coś do Dual Sense bo to jak widać spory Game changer

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Jednak wole na konsoli przy oledzie ;) No i w sumie za darmo :D ciekaw też jestem czy dodano coś do Dual Sense bo to jak widać spory Game changer

Jak podłaczysz PC pod OLEDa to PC ładnie wykorzysta VRR gdyby była taka potrzeba.

A granie za darmo? Przecież niebieska szlachta za punkt honoru stawia sobie zapłacenie 3 i pół bomby. Nawet dla zasady. Przynajmniej tak sami pisali. Coś się zmieniło w tym podejściu?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Jak podłaczysz PC pod OLEDa to PC ładnie wykorzysta VRR gdyby była taka potrzeba.

A granie za darmo? Przecież niebieska szlachta za punkt honoru stawia sobie zapłacenie 3 i pół bomby. Nawet dla zasady. Przynajmniej tak sami pisali. Coś się zmieniło w tym podejściu?

Mam PS5 od premiery i za żadna grę nie zapłaciłem jeszcze 350zl, jedyna gra za która dałem podobna kwotę to Demony (320zl), reszta w normalnych cenach albo i taniej vide Sackboy za 189zl, Morales za 199zł czy cod za 239. Watch Dogs Legion za 139 czy nawet Valhalla za 169zł.

Opublikowano

Boty ani popić ani zapalić ani poruchać ani pograć w dobre gierki:obama: yebani asceci kuwa przegrywa :obama:

Opublikowano
10 godzin temu, Whisker napisał:

A zaraz wjeżdża Soulstorm :) 

podniecanie się grą straight to gamepass xD

Opublikowano

Jakby dali w maju/czerwcu Returnala do plusa to tez by była miazga :)

Opublikowano

Takie czasy że trzeba się podniecać byle gierką xD 2014 vibe motzno

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Takie czasy że trzeba się podniecać byle gierką xD 2014 vibe motzno

Dokładnie, patrzac na podnietę każdym retrosem w gamepassie, ktory na gogu chodzi za 5 złotych, to widać jak bardzo ludziom brakuje nowych gier..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Zielone szmaciury zrogowaciale wysmiewaja Oddworlda, Returnala, Ratcheta czy Kene ale sami nie maja kurwa ani jednej gry ktora mogliby odpowiedziec. Ani jednej, na ps5 wychodzi kilka ale oni musza jebac dla zasady chociaz z trailerami i informacjami sa na biezaco takie maja pragnienie nextgenowych gier. Banda polmozgow jebanych hipokrytow, tylko w pysk napluc :) 

Opublikowano

O jak się klapki zagotowały na święta, biedni :empathy: Kubeł zimnej wody wleci dzisiaj jak złoto dla Was.

Opublikowano

Mocna patola w temacie, ale schab i lisciu nas do tego przyzwyczaili.

Opublikowano

Klapy ładny odjazd już od rana, jeden marzy o wydymaniu kolegów przez dodanie gry do usługi miesiąc po premierze, drugi przywołuje tytuły z których tylko jeden zasługuje na miejsce na dysku a trzeci z ukrycia napierdziela im plusy jako wyraz chęci polizania im jajek.

co za zwierzęta xD

Opublikowano

"Może I my mamy chujowe gry w które nawet nie chcemy grać ale wy nie macie żadnej boty!!!11" to tylko pięknie pokazuje jak pierwszy rok życia tej generacji ssie pauke. Szkoda,  myślałem że prorok klapów hendrix mówił że będzie najmocniejszy początek generacji w historii :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.