Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Jeśli ten Kojima zacznie robić dla Xboxa xdddd

Nie mogę się doczekać aż nagle Death Stranding okaże się średnią grą dla klapów.

I wydanie ekskluzywnej nextgenowej wersji tylko dla xboxa :banderas: KLAPY ZESRANE

Opublikowano

oho, izon kolejne fikoły. To jest to o czym pisałem wcześniej: klapy nie będą kwiczały za straconymi exami czy exami dla Xa od zasłużonych studiów. Oni je poprostu zdehumanizują i sprowadzą wszystko do stanu "meh" "słabe studio" "i tak nic dobrego w życiu nie wydali", gdzie tylko 1st party Sony będzie robiło sztosy.

Te niebieskie oszołomy już dawno odkleiły się od rzeczywistości i żyją w matrixie gdzie to Sony rozdaje karty.

Opublikowano

4 minuty temu, izon napisał:

A niby dlaczego miałby być Kwik? Studio Kojimy nie jest własnością Sony, MGSy już dawno wychodziły na inne konsole ( po za 4 częścią na PS3 - zresztą wielka szkoda).

Swoją drogą Death Stranding to dobra gra tak na 7/ 8 ale na pewno dziełem wybitnym nie jest. Tytuł długimi momentami męczył ale skończyłem go dla poznania fabuły. Jak wrzucą do gamepassa to przekonacie się sami.

Dzięki, ale mam ciekawsze gry na oku niż "Kojima Boring Production".

Opublikowano

Ja bawiłem się bardzo dobrze nosząc paczki przed 60 godzin :notbad:

Co Kojima to Kojima ja od niego wszystko biorę w ciemno.

Opublikowano

Kojima to się nadaje do noszenia paczek, a nie pracowania nad grami.

Opublikowano

Kojima xDDDDDDDD ten kurwa pseudo filozof juz dawno zjadl wlasny ogon. Jak gardze inchem tak wyjatkowo sie z nim zgodze. Niech ms bierze smialo. Emocje takie odczuwam jak przy mlb, jak przy kupieniu bulki w biedrze, jak przy myciu zebow. Ziewam

Opublikowano

DS Kojimny szpil niezły. Dobrze, że nie wyszedł na Xboxa, bo by im orzeszek w głowie zaczął się obijać w myśl zasady perpetum mobile. 

Nie zmienia to faktu, że Kojima jest wolnym twórcą i niech wydaje gdzie chcę.

Naughty Dog? Jest jak Maryja, którą nikt nie może wyrukać i daje nam dzieciątko boże na Sony PlayStation.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Piękne skomlenie snoybojów

Godzinę temu, Shago napisał:

Mam wywalone na Kojimę totalnie, ale o matko, ale byłby piękny kwik :banderas:

Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

PROOOSZE NIEEEEE

4 godziny temu, Czoperrr napisał:

Ostateczne rozwiązanie kwestii klaperskiej. 

1 godzinę temu, dee napisał:

Kojimbo? Grafoman i fałszywy mesjasz. Chce go w obozie Xboksa tylko dla eksplozji odbytów użytkowników konsol konkurencji :reggie:

Tak się poznaje bota na tym forum. "Nieważne że nie lubie Kojimbo, ważne że niebiescy będą płakac".

Bot to taki uciemieżony, latami gnebiony gracz który nie ma frajdy z tego że dostanie dobra gre - ważne że ktoś inny może sie z tym źle czuć. Lata yebania was przez MS wypracowały w was chore fascynacje i satysfakcje. Dobrze być zdrowym, multiiplatformowym graczem z niebieskimi korzeniami. :banderas:

Powinniście się cieszyć ze coś od Kojimy może na xboxa trafić bo jak się czyta Exacta że " król spencer dał na święta outriders" albo soula "gearsy 5 ładniejsze od tlou2" to wyłania sie obraz crapgracza którego tylko jakieś innowacyjnie tytuły moga uratować. Bo ileż można grać we wrckfesta? 

Ulubiona piosenka Phila Spencera? "How deep is your throat"

Opublikowano

Ciekawe skąd Liściu wydedukowałeś, że Kojimy nie lubię? A już wiem, z dupy. :)

Opublikowano

Ogólnie gość lubi sobie dopisywać już nie wspomnę o braku czytania ze zrozumieniem :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jestem Kojimofilem a Liściu mówi, że go nie lubię :oh_you:

Ktoś musiał mi podrzucić te kilkanaście gierek Kojimy na półeczkę.

Opublikowano

Nie oszukujmy się, Pan wielki Kojima ma dużo dobrych pomysłów ale ma też durne pomysły które niszczą jego gry. Gość powinien mieć kogoś ogarniętego nad sobą żeby hamował jego idiotyczne pomysły. Może wtedy taki mgs5 zamiast bycia dobrą grą byłby najlepszą grą jaka kurwa wyszła. Albo ktoś by kazał usunąć tego odpada mgsa 2 :obama: rozmarzyłem się 

Opublikowano
4 godziny temu, Czezare napisał:

Szermujecie tym RDR2. A to w ogóle dobra gra jest? Ja tam zasnąłem w siodle nie raz...

Po pierwsze, mowa była o oprawie więc nie wiem co to ma do rzeczy.

Ale odpowiadając na Twoje pytanie czy to w ogóle dobra gra jest...Jak dla mnie TOP 2 generacji zaraz po trzecim Wieśku.

Wiadomo że nie każdemu przypadł do gustu (istnieje coś co sie wszystkim podoba?).

Masz prawo do swojej opinii ale biorąc pod uwagę że ze średnią na poziomie 9,7 jest w ósmą najwyżej ocenianą grą w historii, zaryzykuję stwierdzenie że to chyba niezły szpil ;-)

Opublikowano

Kojima i jego ostatnie popisy przypominają mi Tarantino i "Dawno temu w Hollywood". Onanizm do lustra, przerost formy nad treścią, chuj z tym,czy gracz/widz będzie się dobrze bawić grunt żeby reżyser miał poczucie, że stworzył wybitnie nietypowe dzieło.

Zgodzę się z tym co Pupcio napisał. Chinczyk powinien mieć grubego bata nad sobą i wtedy może wróci do poziomu prezentowanego w MGSach 1-3, potencjał jest.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Sony w pocie czoła pracuje nad nową linią smartfonów XPERIA przeznaczonych do gry xCLOUD. Ryan fantastyczny gość :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.