Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

FM7-GTS 86:75 na meta i można zamknąć temat :xboss:

Dominacja Xboksa na polu racerów jest miażdżąca.

Edytowane przez dee

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie dość, że FM wciąga nosem GT od praktycznie początku istnienia tej serii, to jest w tym momencie co najwyżej dodatkiem do Godrizona.

Opublikowano

Owszem jest to świetna seria ale to nie zmienia faktu że graficznie FM7 przegrywa sromotnie z GT SPORT No i seria Gran Turismo ma większy światowy Prestiż

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Co ja paczę? Te niebieskie obłąkane pomioty wojują z cesarskim xboxem na RACERY?!:obama:

Opublikowano

Tonący brzytwy się chwyta.

Opublikowano

Whisker ogrywa hity na Sonkę na tv Manta za 2 tysiące złotych i takie są efekty :yao:

Opublikowano

GT Sport to ten indyki, w którym nawet kamery nie można obrócić wokół auta? Nie pamiętam by była tam jakas grafika...

Co innego Forza, która pomimo tego że powstała w 2017r deklasuje nawet najnowsze ścigalki.

Opublikowano

GT Sport ładniejsze od FM7 :dynia:

Widac niektórzy zaczęli weekend wcześniej.

GT Sport ma tylko jedna przewagę nad Forza - Multiplayer jest tam kapitalny, nie ma buractwa, fajny system kar, fajne dobieranie zawodników,  no jest to zrobione dobrze.

Opublikowano

Zawołajcie mnie jak skończycie gadać o tych nudnych grach typu brum brum w kółko jak jakiś dałn :frog:

Opublikowano

Nie przestaniemy, może akurat kolejny zagra w Horizon i z gadania "brum brum jazda w kołko", powie że to jedna z najlepszych w jakie grał.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

GT Sport ma tylko jedna przewagę nad Forza - Multiplayer jest tam kapitalny, nie ma buractwa, fajny system kar, fajne dobieranie zawodników,  no jest to zrobione dobrze.

No to niszowa gra dla zapaleńców, którym nie przeszkadza antyczna grafika, brak fizyki, kolizji i modelu zniszczeń. 

Opublikowano

5 minut temu, Pupcio napisał:

Zawołajcie mnie jak skończycie gadać o tych nudnych grach typu brum brum w kółko jak jakiś dałn :frog:

Chcesz pupcio ostatni argument zielonym wytrącić z łapki? Niech se walczą forzami - to tak samo śmieszne jak brak nowych gier na xboxa. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Że co kurwa? Tobie FM7 na oczy padł? Graficznie odstaje generacje do GT, tam nawet drzewa są w 2d a jakość detali wola o pomstę do nieba. Co za ludzie się tutaj panoszą 

Fajne zdjęcia wstawiłeś z yotubowego filmiku. Tylko co to ma mi udowodnić? Że grałeś w te gry na youtube? Chcesz je porównać graficznie, to prosze...moje screeny z PS4Pro i XOX złapane swego czasu w tych samych miejscach tego samego toru (Nurburgring). 

N5GPe9x.jpg

XTXTHeG.jpg

ynqqv0W.jpg

gOIPxaw.jpg

f5FIP0v.jpg

uKkplMV.jpg

To gdzie te twoje super drzewa w GT Sport?

Jakbyś chciał wiecej porównań z innych torów z gameplayu (a nie z youtube), to pisz śmiało, nie wstydź sie.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Warto dodać ze Nurburgring to zaczął wyglądać w Gran Turismo dopiero gdzieś od ostatniej  czesci, mam na myśli również laserowe skanowanie podłoża, nie jestem pewny czy GT Sport czy wcześniej, bo do tej pory to była beka nie z tej ziemi.

Opublikowano

O jakich detalach w ogóle mówimy? GTS lata w 1440p przecież to jakieś lata świetlne za 4K. Tych detali i tak nie widać na tej paćce.

Bardziej niż GTS na moim PROsiaku rozczarował mnie tylko DriveClub (pod względem grafiki).

Opublikowano
44 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Nie przestaniemy, może akurat kolejny zagra w Horizon i z gadania "brum brum jazda w kołko", powie że to jedna z najlepszych w jakie grał.

W horizona bardzo chętnie byczq. Ale w zwykłą forze? Wolę c0rwa iść się wyhuśtać  :)

Opublikowano

@Whisker A może chcesz porównać detale jakie widać na samochodach? Bo w GT Sport to niezła paćka w porównaniu do FM7.

Hsfr2mN.jpg

JgYwhe2.jpg

5N96l9x.jpg

fjIxIRZ.jpg

I co tam na to twoje youtubowe filmiki?

Opublikowano

Nie no whisker, serce mam w kolorze jedynym slusznym ale tak sie sklada ze jestem na biezaco bo ostatnio ogrywalem GT Sport i FM7 i niestety Gran Turismo juz od jakiegos czasu nie jest nawet blisko. O Godrizonie nawet nie wspominam bo on wyprzedza wszystkich o generacje pod kazdym wzgledem i wyglada jak z PS6/Xbox series huj. Co nie zmienia faktu ze w GTS pogralo mi sie nawet spoko i gra jest duzo lepsza niz niektorzy tu pierdola. Ale nadal bez podjazdu do Forzy. Pozostaje zyc nadzieja ze dowioza GT7 w jakosci godnej nowej generacji chociaz to takie niemoty ze nie wiem. Jakbym mial do wyplacenie dwa gongi na odmulke to menel ryan i polyphony po strzale

Ale na szczescia forzunia to jedyna rzecz udana na xbox. Cala reszta zielonego scierwa mozna se dupe wytrzec po kfc. Xbox ma tyle wtop i slabych punktow ze trzeba ich napierdalac tam gdzie najbardziej boli

Opublikowano

Kilka screenów z gameplayu i GT Sport rozwalone graficznie przez FM7 w strzępy. I nawet nie trzeba było wyprowadzać do walki zawodnika wagi cieżkiej - FH4.

Opublikowano
28 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@Whisker A może chcesz porównać detale jakie widać na samochodach? Bo w GT Sport to niezła paćka w porównaniu do FM7.

Hsfr2mN.jpg

JgYwhe2.jpg

5N96l9x.jpg

fjIxIRZ.jpg

I co tam na to twoje youtubowe filmiki?

Wszystkie analizy w tym Digital Foundry lata temu wybrały króla jakości a wy dalej swoje a na dodatek wklejasz fotki gdzie sam się orasz

No i ewidetnie widać jakość lepsza w GT, lepsze oświetlenie no i to co mówiłem, detale i drzewa. Spójrzcie jakie gówno rozmazane na siatce i murku

C7B47E67-15EE-40B2-B0DE-261950ED81DA.jpeg

250FE864-726D-43B3-AE9F-58DEA8771B56.jpeg

04976546-E92F-4EB2-A129-763B8BED5961.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kurde a kiedyś król był tylko jeden, lata temu zamiatał całą branżą, mowa o DRIVECLUBE

3C49BFBB-537A-41AB-B387-09CA61BC0FC4.jpeg

419F1E84-8537-41BB-A1F0-8914286AF087.jpeg

Opublikowano

No ale te skriny forzy co piotrek wstawil to niezle kurwa skriny xD przypomnijcie po ktorej stronie on sie napierdala bo to jawny atak na forzunie

Wezmy mlodych wilkow jak pankamil ktory z highkicka napierdala bociarzy i piotrek ktory sam se samoboja wjebal. Oj bociarscy wy to nigdy sie nie nauczycie

Opublikowano

To już chyba oficjalnie pozamiatane, powtarzam kolejny brak nowych blockbusterów w kwietniu na XSX

6DD16AAE-47E8-4A9A-B4C5-3364AD070DA6.jpeg

B432E3FC-6531-4DD8-A886-1B1927EF3FD8.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

No i ewidetnie widać jakość lepsza w GT, lepsze oświetlenie no i to co mówiłem, detale i drzewa. Spójrzcie jakie gówno rozmazane na siatce i murku

Gdzie to rozmazane gówno na siatce i murku w FM7? Co ty pierdolisz w ogóle? Napewno potrafisz otwierać te screeny na pełnym ekranie? Czy trzeba ci podesłać elementarz jak to zrobić. Bo patrząc na te miniaturki które wyciąłeś i wstawiłeś to wątpie.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Kuwa kolejny dzień i boty zamiecione konkretnie. A wystarczy napisać jeden tekst" Od premiery XSX żadnego exa ", ale my chcemy więcej. My chcemy was poniżyć, pogardzić xbotem, pomiotać. DriveClub i GTS najpiękniejsze ścigałki na rynku. Diluj z tym XSZCZURZE!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.