Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten next-gen to jest AllStars czy Demonsy z PS3? :)

Nie wiem co to za demonsy z ps3. Jedyne w jakie grałem to demonsy dostępne tylko na ps5:)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie wiem co to za demonsy z ps3. Jedyne w jakie grałem to demonsy dostępne tylko na ps5:)

To jest ta gra w którą grasz tylko w gorszej grafice. Dziwne, że o niej nie słyszałeś, bo wyszła 12 lat temu. :) W razie problemów możesz podpytać o radę w dziale PS3, bo poza grafiką nic się tam nie zmieniło.

Opublikowano

Niech już Pan Kojima zapowie ekskluzywną grę dla xboxika bo już mnie wkurwiają te ujadające klapy :banderas:

Opublikowano

"Kojima? Zawsze pisałem, że jest przereklamowany" - klap 2021

Opublikowano

Kojima? To ten gość co kiedyś robił super gry, a teraz już nikt nie chce pompować  hajsu w te jego pseudo gierki?

Opublikowano

Uwaga informacja z ostatniej chwili, ten żenujący poziom prezentują obie strony w skróci, jesteśmy siebie warci, no chyba, że zaraz zacznie się licytowanie, kto jest ten gorszy...

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy nie doceniły, bo poszła fama, że gra niszowa więc pieniądze wtopione czy to w cyfrę czy w pudło które się nie sprzeda. GamePass jest jedyną szansą dla Kojimy aby się artystycznie wyżyć.

Taa, akurat Death Stranding to Day One i najbardziej wyczekiwana przeze mnie premiera generacji obok FF7 remake. Mysle, ze hamburgerowa klientela wychowana na Gearsach czy Halo to z cała pewnością doceni artyzm Kojimy :facepalm:

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

No zaraz minie pół roku i dostaniemy Returnal i Ratcheta, potem Kene i Horizon, a na Xbox zaraz minie pół roku i dalej nic.

Ale czy to, że MS ma gorzej, oznacza, że z PS5 jest dobrze z grami, które już wyszły albo są tuż za rogiem?

Ani Returnal, ani Kena to nie są potencjalne hiciory pokroju Uncharted czy TLoU. Takiego potencjału nie ma też Ratchet. Co do Horizona zgoda. Dla mnie wciąż wygląda to jednak w 2021 biednie.

Opublikowano

Ten Horizon to, może wyjdzie w tym roku a może i nie i takie są fakty.

Opublikowano

Na Xa zaraz MSFS, Ascent, Halo, Gunk, Forza, itd....a na plejśmieciarce 4.5 kolejny ratchet dla dzieci i kena która zapowiada się fajnie ale ogra się w XGP w najlepszej jakości  ;)  niebieskie zwierzęta niech płacą za betatesty :) 

Opublikowano

Kolega Faka może nieco zbyt emocjonalnie uwolnił strumień świadomości, może troszkę zbyt prowokacyjnie, co do meritum jednak trafił bez pudła. Sekta klaperska swoim godnym pożałowania forumingiem sama wykluczyła się poza nawias cywilizowanej dyskusji, właściwej koneserom gamingu i intelektualnej awangardzie forum. Czy twórczość i zachowanie osobników zwanych tu "klapami" zasługuje na coś więcej niż uśmiech politowania? Czy prezentowana tu przez fanatyków plejstejszyn beka ujemna może być tolerowana? Czy ciągłe narkotyczno- pijackie odloty, połączone z chorobliwą konfabulacją i zaburzeniami świadomości należy akceptować? No nie, nie i jeszcze raz nie. 

tl;dr klapy tutaj są jak konsola PayStation5. Do niczego.

Opublikowano

Playstation 5 jest głównie hajpowane przez to, że nie można dorwać swojego egzemplarza. Kiedy już się uda, cały czar pryska. To zupełnie jak z CD Projekt, które było świetnie wycenione przez premierą Cyberpunka, a po premierze gry stoczyli się na same dno. Analogia jest widoczna.

Opublikowano

Nie wiem czemu ludzie się oburzają o ten post faki. Przecież Sony klapy trakuje z identycznym szacunkiem, a oni proszą o więcej. :dunno: 

Teraz, Czoperrr napisał:

Playstation 5 jest głównie hajpowane przez to, że nie można dorwać swojego egzemplarza. Kiedy już się uda, cały czar pryska. To zupełnie jak z CD Projekt, które było świetnie wycenione przez premierą Cyberpunka, a po premierze gry stoczyli się na same dno. Analogia jest widoczna.

To jest to o czym piszę od długiego czasu: PlayStation skończyło się wraz z odejściem Kutaragiego. Teraz zostały już popłuczyny i klapki które mentalnie zatrzymały się w ostatniej dekadzie zeszłego tysiąclecia - nieświadomi tego jak działa świat.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ależ dupsko piecze buraka, ale to dobrze, bo z chamstwem trzeba krótko i za mordę bo twarzy to tam raczej nie uświadczycie :) 

Michał Boni polskiego internetu :) dobrze, że w internecie na forum mozesz się donosikami szczycić słaby człowieku:) jednak pamiętaj, że tak słaby charakter zmiesza cie z błotem w realnym życiu:) 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

ja tam nie zamierzam sie zamartwiac samotnymi 30 latkami mieszkajacymi z rodzicami przez sciane pracujacymi przez outsorcing w korpo na najnizszym szczeblu. Tutaj na forum pozostaje mi się tylko martwić czemu graja jeszcze w chuowe gierki :(

BTW, pozdrawiam Milana kimkolwiek by nie był :bye:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Powyższy news po raz kolejny potwierdza znany fakt, że klapersy to idioci :yao:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem czemu ludzie się oburzają o ten post faki. Przecież Sony klapy trakuje z identycznym szacunkiem, a oni proszą o więcej. :dunno: 

To jest to o czym piszę od długiego czasu: PlayStation skończyło się wraz z odejściem Kutaragiego. Teraz zostały już popłuczyny i klapki które mentalnie zatrzymały się w ostatniej dekadzie zeszłego tysiąclecia - nieświadomi tego jak działa świat.

Mnie zastanawia bardziej czy tez się rozprujesz adminowi. Bo jeśli w przypadku kamila poczułeś ze gość się nie ładnie zachowuje to faka tez się nie ładnie zachował - bądź konsekwentny. No chyba ze chodziło o dowalenie niebieskiemu a to już jest słabe. Zobaczymy. 

Mnie tam post faki nie ruszył i za żadne skarby bym nie szpagatowal ale dobrze ze się pojawił.

Inna sprawa ze ostatnie donosy to głównie zieloni. 

Od pilnowania porządku są admini a nie donosiciele.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.