Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Eminem nie siedzi na tym forum, nikt na niego nie doniesie.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Biedne klapy. W życiu osobistym same klęski. Na forumku same klęski. Chociaż oglądając gameplaye na YT czasem zdarza im sie wygrać.

Opublikowano

MS będzie dbał też o zdrowie botów, jedna lobotomia na rok w ramach GPU :lapka: 

i chipowanko

we're the bots, keeping your ass tight is futile

intro-1570477394.jpg

Opublikowano
27 minut temu, PanKamil napisał:

Ty wyjasniasz za każdym razem siebie jak ląduje film na youtube :dynia: za wysokie progi dla Ciebie :) lepiej wróć do obrony xboxa bo u mnie nie masz czego szukać.

Na takie progi to nawet splunąć mi żal :daddy:

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Na takie progi to nawet splunąć mi żal :daddy:

znowu miałem rację, nie jesteś w stanie mnie obrazić:xboss: najbardziej by mnie obraził jakiś profesjonalny materiał na youtube gdzie nie byłoby samych bzdur ale to też niemożliwe więc mamy sytuacje patową :xboss: 

Opublikowano

Cykl życia Kamila na forum:

Rumakowanie w CW -> szlaban od mamy na neta -> nikt nie daje  faka że typ zniknął -> mama zdejmuje Kamilowi szlaban na neta i chłopaczek wraca

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Eminem nie siedzi na tym forum, nikt na niego nie doniesie.

No było jeszcze grożenie pobiciami z tego co pamiętam. 

Opublikowano
40 minut temu, PanKamil napisał:

znowu miałem rację, nie jesteś w stanie mnie obrazić:xboss: najbardziej by mnie obraził jakiś profesjonalny materiał na youtube gdzie nie byłoby samych bzdur ale to też niemożliwe więc mamy sytuacje patową :xboss: 

Kamil wstawaj, zesrałeś się :problem:

Opublikowano

a moje PS5 dalej się kurzy, wyszło tam coś ciekawego bo nie chce mi się tego odpalać?

Opublikowano

Oddworld :fsg: a za chwile Returnal, masz przecież jeszcze Spidermana, Deamons Souls, kapitalne Astro, Destruction All Star, Sackboya, no perełek od zajebania.

W sam raz dla kogoś dla kogo PS5 będzie pierwsza konsola na której planuje pograć, tak jak Liściu.

Opublikowano

Niektórzy chyba naprawdę lepiej odnajdują się w takim smutnym pierdoleniu niż w graniu. 

Od kiedy niedawno wjechał XSX, skończone bardzo fajne Medium, odrazu przesiadka na Control UE, a w kolejce przynajmniej drugie Pillarsy z loadingami jak człowiek wkoncu. 

Jedyne co gryzie to to że czas nie jest z gumy 

Ale lepiej wejść na forum i napisać "ee kurwa po co wam xbox jak nie macie w co grać" 

Opublikowano
12 minut temu, drozdu7 napisał:

Niektórzy chyba naprawdę lepiej odnajdują się w takim smutnym pierdoleniu niż w graniu. 

Od kiedy niedawno wjechał XSX, skończone bardzo fajne Medium, odrazu przesiadka na Control UE, a w kolejce przynajmniej drugie Pillarsy z loadingami jak człowiek wkoncu. 

Jedyne co gryzie to to że czas nie jest z gumy 

Ale lepiej wejść na forum i napisać "ee kurwa po co wam xbox jak nie macie w co grać" 

Medium jest medium, pillarsy to chyba gierka bardziej pctowa a Control UE był niedawno w plusie w cenie frytek. Fakt nie ma powodów do kupowania Xboxa Series X.

Kupują głównie chłopaki tacy jak exact - jego syn gra a on udaje żeby mieć kumpli na forum. 

Opublikowano

Pillarsy 2 jakie dobre o boziu:fsg: Klapy nie docenia, bo trzeba czytać

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Pillarsy 2 jakie dobre o boziu:fsg: Klapy nie docenia, bo trzeba czytać

Tak jak oddworld dla zielonych bo trzeba trochę pomyśleć i taktycznie podejść do sekcji.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jak klapy dają radę to znaczy że nawet małpa by to przeszła. :) 

Opublikowano

10 minut temu, Whisker napisał:

bo trzeba trochę pomyśleć i taktycznie podejść do sekcji.

Jak Oddworld jest dla klapersów wyzwaniem intelektualnym to nie mam pytań :reggie: Przy Gears Tactics mózgi klapów rozyebane jak melony

Uwielbiam te momenty jak wpada zamroczony alkoholem i promieniowaniem swojego przedpotopowego LCD-ka whisker i sam się legancko autodissuje

Opublikowano
30 minut temu, dee napisał:

Jak Oddworld jest dla klapersów wyzwaniem intelektualnym to nie mam pytań :reggie: Przy Gears Tactics mózgi klapów rozyebane jak melony

Uwielbiam te momenty jak wpada zamroczony alkoholem i promieniowaniem swojego przedpotopowego LCD-ka whisker i sam się legancko autodissuje

LCD ostatnio widziałem 7 lat temu więc nie wiem o czym ty majaczysz na tych dragach, uwielbiam te momenty jak Dee wychodzi z kanciapy i zaniża poziom intelektualny botów :D

i założę się że w Soulstorm to Ty nawet nie zagrałeś :xboxssie:

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Oddworld :fsg: a za chwile Returnal, masz przecież jeszcze Spidermana, Deamons Souls, kapitalne Astro, Destruction All Star, Sackboya, no perełek od zajebania.

W sam raz dla kogoś dla kogo PS5 będzie pierwsza konsola na której planuje pograć, tak jak Liściu.

miles morales skończyłem, a reszty bym nie ruszył pewnie nawet jakby w gamepass dawali za darmo

Opublikowano

Szkoda by mi bylo czasu na tego oddworlda. Wolalbym podłubać w nosie.

Opublikowano

Bo klapy to sobie jeszcze nie zdają sprawy jak maja przejebane w tej generacji xD

Opublikowano

Nie wiem co Sony odpierdala, ale zapowiada się na samozaoranie. 

Będzie jak z Blockbuster's i Netflixem lub Kodakiem i aparatami cyfrowymi. 

Szkoda, bo lubiłem ich konsole

R.I.P [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.