Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Eminem nie siedzi na tym forum, nikt na niego nie doniesie.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Biedne klapy. W życiu osobistym same klęski. Na forumku same klęski. Chociaż oglądając gameplaye na YT czasem zdarza im sie wygrać.

Opublikowano

MS będzie dbał też o zdrowie botów, jedna lobotomia na rok w ramach GPU :lapka: 

i chipowanko

we're the bots, keeping your ass tight is futile

intro-1570477394.jpg

Opublikowano
27 minut temu, PanKamil napisał:

Ty wyjasniasz za każdym razem siebie jak ląduje film na youtube :dynia: za wysokie progi dla Ciebie :) lepiej wróć do obrony xboxa bo u mnie nie masz czego szukać.

Na takie progi to nawet splunąć mi żal :daddy:

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Na takie progi to nawet splunąć mi żal :daddy:

znowu miałem rację, nie jesteś w stanie mnie obrazić:xboss: najbardziej by mnie obraził jakiś profesjonalny materiał na youtube gdzie nie byłoby samych bzdur ale to też niemożliwe więc mamy sytuacje patową :xboss: 

Opublikowano

Cykl życia Kamila na forum:

Rumakowanie w CW -> szlaban od mamy na neta -> nikt nie daje  faka że typ zniknął -> mama zdejmuje Kamilowi szlaban na neta i chłopaczek wraca

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Eminem nie siedzi na tym forum, nikt na niego nie doniesie.

No było jeszcze grożenie pobiciami z tego co pamiętam. 

Opublikowano
40 minut temu, PanKamil napisał:

znowu miałem rację, nie jesteś w stanie mnie obrazić:xboss: najbardziej by mnie obraził jakiś profesjonalny materiał na youtube gdzie nie byłoby samych bzdur ale to też niemożliwe więc mamy sytuacje patową :xboss: 

Kamil wstawaj, zesrałeś się :problem:

Opublikowano

a moje PS5 dalej się kurzy, wyszło tam coś ciekawego bo nie chce mi się tego odpalać?

Opublikowano

Oddworld :fsg: a za chwile Returnal, masz przecież jeszcze Spidermana, Deamons Souls, kapitalne Astro, Destruction All Star, Sackboya, no perełek od zajebania.

W sam raz dla kogoś dla kogo PS5 będzie pierwsza konsola na której planuje pograć, tak jak Liściu.

Opublikowano

Niektórzy chyba naprawdę lepiej odnajdują się w takim smutnym pierdoleniu niż w graniu. 

Od kiedy niedawno wjechał XSX, skończone bardzo fajne Medium, odrazu przesiadka na Control UE, a w kolejce przynajmniej drugie Pillarsy z loadingami jak człowiek wkoncu. 

Jedyne co gryzie to to że czas nie jest z gumy 

Ale lepiej wejść na forum i napisać "ee kurwa po co wam xbox jak nie macie w co grać" 

Opublikowano
12 minut temu, drozdu7 napisał:

Niektórzy chyba naprawdę lepiej odnajdują się w takim smutnym pierdoleniu niż w graniu. 

Od kiedy niedawno wjechał XSX, skończone bardzo fajne Medium, odrazu przesiadka na Control UE, a w kolejce przynajmniej drugie Pillarsy z loadingami jak człowiek wkoncu. 

Jedyne co gryzie to to że czas nie jest z gumy 

Ale lepiej wejść na forum i napisać "ee kurwa po co wam xbox jak nie macie w co grać" 

Medium jest medium, pillarsy to chyba gierka bardziej pctowa a Control UE był niedawno w plusie w cenie frytek. Fakt nie ma powodów do kupowania Xboxa Series X.

Kupują głównie chłopaki tacy jak exact - jego syn gra a on udaje żeby mieć kumpli na forum. 

Opublikowano

Pillarsy 2 jakie dobre o boziu:fsg: Klapy nie docenia, bo trzeba czytać

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Pillarsy 2 jakie dobre o boziu:fsg: Klapy nie docenia, bo trzeba czytać

Tak jak oddworld dla zielonych bo trzeba trochę pomyśleć i taktycznie podejść do sekcji.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jak klapy dają radę to znaczy że nawet małpa by to przeszła. :) 

Opublikowano

10 minut temu, Whisker napisał:

bo trzeba trochę pomyśleć i taktycznie podejść do sekcji.

Jak Oddworld jest dla klapersów wyzwaniem intelektualnym to nie mam pytań :reggie: Przy Gears Tactics mózgi klapów rozyebane jak melony

Uwielbiam te momenty jak wpada zamroczony alkoholem i promieniowaniem swojego przedpotopowego LCD-ka whisker i sam się legancko autodissuje

Opublikowano
30 minut temu, dee napisał:

Jak Oddworld jest dla klapersów wyzwaniem intelektualnym to nie mam pytań :reggie: Przy Gears Tactics mózgi klapów rozyebane jak melony

Uwielbiam te momenty jak wpada zamroczony alkoholem i promieniowaniem swojego przedpotopowego LCD-ka whisker i sam się legancko autodissuje

LCD ostatnio widziałem 7 lat temu więc nie wiem o czym ty majaczysz na tych dragach, uwielbiam te momenty jak Dee wychodzi z kanciapy i zaniża poziom intelektualny botów :D

i założę się że w Soulstorm to Ty nawet nie zagrałeś :xboxssie:

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Oddworld :fsg: a za chwile Returnal, masz przecież jeszcze Spidermana, Deamons Souls, kapitalne Astro, Destruction All Star, Sackboya, no perełek od zajebania.

W sam raz dla kogoś dla kogo PS5 będzie pierwsza konsola na której planuje pograć, tak jak Liściu.

miles morales skończyłem, a reszty bym nie ruszył pewnie nawet jakby w gamepass dawali za darmo

Opublikowano

Szkoda by mi bylo czasu na tego oddworlda. Wolalbym podłubać w nosie.

Opublikowano

Bo klapy to sobie jeszcze nie zdają sprawy jak maja przejebane w tej generacji xD

Opublikowano

Nie wiem co Sony odpierdala, ale zapowiada się na samozaoranie. 

Będzie jak z Blockbuster's i Netflixem lub Kodakiem i aparatami cyfrowymi. 

Szkoda, bo lubiłem ich konsole

R.I.P [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.