Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Horizon? To ta gierka o której klapy zawsze mówiły że graficznie miażdży, a jak wyszła na PC to razem z tą swoją grafiką nagle zginęła w tłumie Assasinów? 

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

YOU VS THE GUY SHE TELLS YOU NOT TO WORRY ABOOT

image.thumb.png.dd3f2782aaa5178b3e1d9d86e3f837d7.png

Vs

image.thumb.png.e4898f76685d073a64f0b6653f095355.png

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No to mówię, ze Gearsy rozjebane, Uncharted jedynka niepokonane w kwestii roślinności!

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

VS

XOS - 2015 - LG B8

46F27B32-B950-41A5-9F31-FE7863282127.jpeg

Hahahahaha przecież ten screen robiłem na B6 jeszcze, G1 mam od niedawna :D dobre dobre

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

pomijam kalibrację, ale ku,rwa jak to była grafika z potężnego PS5 to serio kup sobie XSS może chociaż next-gena zaznasz w tej generacji, bo na sony nie ma co liczyć :/ 

Spoko ;) będę testował ponownie niedługo XSX na G1 ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Znów potrwa to 10 minut po czym przerzucisz się na popka z PS5? xD Nie ma to jak rzetelne testy i miłość do gier wideo.

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Znów potrwa to 10 minut po czym przerzucisz się na popka z PS5? xD Nie ma to jak rzetelne testy i miłość do gier wideo.

Wtedy trwało to pół nocy ale nie męczyłem Was screenami co chwila, spokojnie, teraz będzie podobnie ale jak macie życzenie opisu szczegółowego to zrobię dokładną recenzję. 

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Popuś na G1? Czy to Ty? Czy to Ty? „A kto kurwa”

Opublikowano

Do dzisiaj ciaryy. Uncharted jedynka forever..2007 to był wspaniały rok, dziękuje SONY:wub:

Edytowane przez izon

Opublikowano
14 minut temu, izon napisał:

Do dzisiaj ciaryy. Uncharted jedynka forever..2007 to był wspaniały rok, dziękuje SONY:wub:

Niezapomniany 2007 ;) a teraz w 2021! Kurwa boty obesrane porównują U1 do najnowszych Gearsów czujecie? Takie upodlenie totalne! Zaraz się zacznie porównywanie do U2 ale jeszcze taka gra nie wyszła na XSX która by tą jakość pobiła :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Detale i szczegóły ps4 VS DŻIRSY XSX pre order, rozjebani? I tak ma być :xboxssie:

84464282-07FD-4938-8A14-BDDB130CFF8E.jpeg

F16ADEEB-CCD7-478A-B712-F88FB4FA27D8.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Noc, klapy pijane i znowu wchodzi nuta "Kiedys to było"

Alkohol plus brak gier na sonke to straszna kombinacja

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Noc, klapy pijane i znowu wchodzi nuta "Kiedys to było"

Alkohol plus brak gier na sonke to straszna kombinacja

Nie, teraz jest nuta tu i teraz, jakość i current gen ;) a Ty żyj dalej w 90’ i leć po czincze i z kolegą do piwnicy na „złodziejce” prąd kraść i ogrywać na CRT wśród kiszonych ogórków Fife 98

Opublikowano

Nie no, jaranko Uncharted wciąż śmieszy. Dobrze, że grę sprawdziłem po raz pierwszy na PS4, bo odpalając pierwsze Uncharted po zobaczeniu Gearsów zeszczałbym się pewnie ze śmiechu, a potem zapłakał nad patałachami z ND. 

Opublikowano

Nie no wrzucanie screenów Gearsów jako gry niby miażdżącą grafiką cokolwiek to niezła beka. Gearsy to robiły wrażenie w czasach X360 choć nie ma co oczywiście tego porównywać do wrażenia jakie robiło Uncharted..

Opublikowano

Brzuszek mnie bolał od smiechu jak zagrałem w uncharted 3.

Opublikowano

Ja mam bekę jak odświeżam Gearsy 1 ile tam jest bugów no i ta "fabuła"...ale strzela się przyjemnie to fakt:)

Opublikowano

Ja jebix jarać się uncharted 1 xDDD to Ja już chyba wolę ten trolling paola z tomb raider> uncharted

Chociaż fakt jedynka to niennajgorsza część serii, to zaszczytne miejsce przypada temu odpadowi z vity 

Opublikowano

Animacja w Uncharted vs Gearsy to różnica generacji

Opublikowano
2 minuty temu, Magik napisał:

Co Wy macie z tymi off-screenami?:pinch:

Bo to pokazuje jak Boty ogrywają na Grundigu CRT 

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Bo to pokazuje jak Boty ogrywają na Grundigu CRT 

A po co im coś lepszego pod te stare Xboxy. Przecież ich konsole nowej generacji nie interesują..

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Animacja w Uncharted vs Gearsy to różnica generacji

Tylko zauważ, nowa generacja przegrana więc co im zostało? Wojenki z ps3? Tak nisko upadli, rozjebać mjolnirem

Teraz, izon napisał:

A po co im coś lepszego pod te stare Xboxy. Przecież ich konsole nowej generacji nie interesują..

Ile ich ma XSX? 5%? Nie więcej. Nawet ja miałem na kilka chwil XSX do testów a oni? Będą walczyć o 360 i Verbatimy od „łysego”

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.