Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy jak te stare dewoty widzące podobizny świętych w każdej plamie na szybie. Tylko oni widzą wszędzie wizerunki bożka Plejstejszyn. Chorzy ludzie, co poradzić.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dziwie się ze maja czas tu jeszcze siedzieć zamiast kolejna petycje podpisywać.

7682A294-C4F8-489C-B53E-18F8A86C1EF3.jpeg

Opublikowano

Days Gone - świetna przygoda, historia, relacje i środek transportu ;)  Widoki i tereny Oregonu to klasa i klimat ;) 

no i główny bohater który się nie pierdoli w tańcu (co zresztą pokazuje już na samym początku Leonowi)

Ja wiem że może lepiej by przypasował jakiś cwel ale dobrze że tutaj pojawił się taki charakter

B0301FDD-8A1E-47BA-93FF-BB501C1AA917.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Czyli mam pierwszy tytuł w backlogu na PS5, w 60 fps jak bóg przykazał.

Opublikowano

Która to już petycja w tym tygodniu? Petycjastation5? Yebać was klapy i miłego wieczoru dla wszystkich prawilnych :cool::lapka:

Opublikowano
12 minut temu, DamianGrecky napisał:

Days Gone? To ten generyczny sandbox z zombie bez fabuły? Nie grałem, nie polecam. 

Widać że nie grałeś bo wszystko napisałeś na opak, co za człek 

Opublikowano

no bym w sumie zagrał nawet. Ograć te 5 exów z poprzedniej generacji w 60 klatkach i sprzedać PS5 z zyskiem. Brzmi jak sposób na życie. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czy dzisiaj wlasnie sie okazalo ze prokonsumenckosc inwalidy z Redmond rozjebala sie o brzoze niczym drugi ulubiony po Andrzeju Dudzie prezydent Asaxa? Szkoda ze trafilo na Czopera a nie jakiegos wycierucha jak daddy czy inch no ale w giereczkowie tak jak w zyciu, zawsze dobry chlopak najbardziej dostaje po dupie. Brak gier, konsole napierdalaja jedna po drugiej jak dupy botow czytajacych lineup sony na ten rok. Serwis? Jaki serwis, badzmy powazni, dwa razy mlotkiem zajebali, nie dosc ze nie pomogli to jeszcze dobili.

Myslisz Xbox czujesz smutek, zlosc, rozczarowanie. Ale nie zaskoczenie. Bo nie mozna byc zaskoczonym ze naczelny blazen branzy szoruje ryjem po dnie i tapla sie w gownie od dnia premiery. Xbox za Spencera wstal z kolan jak Polska za pisu. I to jest w sumie dobre porownanie. Niemcy zazdroszcza polsce wszystkiego :yao: Kurwa ludzie, przecietny niemiec nie wie o istnieniu Polski, on to jak odbiera najnizsza krajowa pensje 10tys euro to zastanawia sie czy spalic kapcia na parkingu pod butikiem gucci w swojej nowej becie czy audicy, to sa problemy ludzi wielkiego swieta. A przecietny polak to w tym czasie domyka noga drzwi paki w swoim 30 letnim berlingo zeby wiertarka mu nie wypadla jak ruszy z piskiem spod swiatel. I tak samo sie kreci w konsolowie. Plejstejszyn zazdrosci xboxowi. Czego, mamy bezawaryjne konsole, nextgenowe sztosy wchodza do nas drzwiami i oknami, nowe pady, techonologie, wirtualna rzeczywistosc juz sie czai za rogiem zeby wylogowac nas z zycia na zawsze, dzisiejsza akutalizacja wprowadzila haptyke do gier ps4. Niebo. Gamingowe niebo do ktorego trafilismy za zycia. Nie przepasc, nie uzaleznic sie. To sa problemy graczy PlayStation rozpieszczanych przez Sony.

Plejka w tej generacji nie moze rozjebac zielonego parcha bo ten nawet nie podjal rekawic. Koniec.

Opublikowano

Co to za guvno rodem z PS3 :reggie:

Opublikowano

retro pełną gębą xD

Opublikowano

Szanującym markę nic się nie dzieje. Tylko xbox.

Opublikowano

Zastanawiałem się czy 75 dociągnie a zaczynam się obawiać żeby dobiło do 70.

Opublikowano

Dobrze że ten powyżej nie zna się na grach. 

Opublikowano

:dynia: Kto to wklejał listę gierek liscia? Dee? Za miesiac mozesz wkleic to samo zdjecie, bo nic sie nie zmieni. Beka ze "znafcy" gier.

Opublikowano

Wiedzialem że jak tylko zabije w dzwoń to dwie karykatury graczy się odezwą. Jeden gra w gry PC towe na xboxie drugi gra w szroty.  Kek z was cioty. 

Opublikowano

Klapy z kubotami na oczach mogą sobie zakrzywiać rzeczywistość, ale trzeźwo myślacy ludzie wiedzą, że playstation ma przesrane. Pan Colin Moriarty mówi jak jest

Opublikowano

No ale Microsoft nie będzie robił dobrego serwisu dla Polski, gdzie Xboxa kupiło może z 15 osób i generalnie to kraj PlayStation. Każdy kto kupuje Xboxa, powinien być świadom, że nasz kraj jest przez nich traktowany jak zło konieczne i stać ich tu co najwyżej na zapłacenie ASX-owi by porobił PR na forumku, a nuż ta 16 osoba nabierze się i kupi.

Zresztą, powiem Wam, że SPA dla swojej PS4 też wolę robić sobie prywatnie w Oświęcimiu u zaufanego serwisanta, bo raz ze zrobią na miejscu, dwa że nie mam zaufania do serwisów oficjalnych w Polsce. Tak poza tym to obawy mam bezzasadne w sumie, bo PS3 i PS4 nigdy mi się nie zepsuło, a ponoć pod kątem użytkowania na wydrukach SMART w Oświęcimiu twierdzą, że jestem w ich TOP 3.

Co ciekawe, moje PSP przeżyło upadek ze stołu, pełne zanurzenie w wodzie na włączonej baterii i masę przygnieceń. PS Vita też działa bez zarzutu. Generalnie uważam konsole Sony za stosunkowo bezawaryjne, albo mam po prostu szczęście bo szanuję markę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.