Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Znasz kogoś kto kupił konsolę dla Tomb Raidera? Chyba nie. Uncharted to system seller i ludzie rzucali się na PS3 dla tej gry, takie są fakty. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Odejmijcie z Uncharted grafikę i pies z kulawą nogą na to nie spojrzy. Upośledzone strzelanie, upośledzone zagadki, upośledzona eksploracja, typowa pasza dla niezbyt wymagających januszy gamingu.

Opublikowano

Uncharted to jest piękna metafora PlayStation - z wierzchu nachuchane i wycackane, ale w środku siedzi mechanika napędzana chomikiem na kołowrotku. Janusza może skusić, ale kto wie gdzie patrzeć szybko pozna się na kartoniaku.

Opublikowano

Strzelanie w Uncharted 4 bije Tomb Raidery na glowie. Ma ciekawe areny, gdzie mozna kombinowac i rozegrac akcje na kilka sposobow. Do tego gra uwolniona jest od punktow doswiadczenia, rozwoju postaci i znajdzek walacych sie pod nogami. O dialogach czy fabule nawet nie ma co wspominac. Szanujmy sie.

Opublikowano

Prawda jest taka ze w Tomb Raidera się grało jak Uncharted nie było nawet w planach, ale będąc sprawiedliwym to dla mnie zdecydowanie Uncharted > Tomb Raider

Opublikowano

Ważne, że dzięki dualsense każdy kolejny shooter będzie na xszrocie zwykłym płaskim niegrywalnym smieciem bez feelingu strzelania:banderas:  pomyśleć, ze są ameby które świadomie podejmą wybór grania w shootery na szrocie:ragus:

Opublikowano

Zawsze mnie ten argument śmieszył. Uncharted 4 które po 3 częściach poszło po rozum do głowy, że wrogów eksterminować można po cichu (ale niezbyt bogatym arsenałem) jest lepsze niż taki ROTR gdzie gracz od początku może eliminować wrogów za pomocą łuku, zasadzek, skradania się lub otwartej walki. xddd

Ku,rwa ludzie, obudźcie się wreszcie - ja wiem, że PlayStation, że twórcy Crasha i nostalgia mocno, ale pierwszą grą ND na PS3 z faktycznie dobrym strzelaniem/gamplayem było TLOU.

Opublikowano

Klapy, gdy im obrażasz Uncharted 

Opublikowano

Uncharted to taki Indiana Jones w grach wideo. Fantastyczna przygoda, eksploracja nieznanych krain i plejada świetnych postaci. Nie wiem, jak to może się nie podobać. 

Opublikowano

Tomb raider to yebane gówno A nie gra xD

Opublikowano

Uwielbiam ta desperacja smierdzieli którzy próbują robić rozne figury gimnastyczne aby wmówić światu, że uncharted to nie jest najlepsza gra akcji/przygodowa w historii:dynia: łapią się nawet tomb riderów :dynia: co nie wymyślą te zwierzęta aby gra sony nie była najlepsza :obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

11 dni i 70 minut karakany zielone.

13 dni i 23 minuty aż gra wyląduje na OLX :obama:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zawsze mnie ten argument śmieszył. Uncharted 4 które po 3 częściach poszło po rozum do głowy, że wrogów eksterminować można po cichu (ale niezbyt bogatym arsenałem) jest lepsze niż taki ROTR gdzie gracz od początku może eliminować wrogów za pomocą łuku, zasadzek, skradania się lub otwartej walki. xddd

Przecież w U2 już były sekcje skradankowe (nawet na początku) i część lokacji można było całkowicie po cichu przejść. U4 dorzucił do tego jeszcze większą wertykalność i linkę dzięki czemu na serio można odstawiać eleganckie akcje. Ty grałeś w te gry (na wyższym poziomie niż easy)?

Opublikowano

Skończone na hardzie. :) a te wszystkie eleganckie akcje miałem już dawno w TRze którzy zwyczajnie lepiej rozwijał kwestie gameplayowie;

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

13 dni i 23 minuty aż gra wyląduje na OLX :obama:

Karakany bezpieczne, bo nawet przy słabej sprzedaży Sony ich nie zamknie, bo to nie ich studio.

Opublikowano

Anczarted najlepsza gra akcji w historii xD 

Chyba w historii januszostwa growego.

Tak mogą mówić bezguścia i głąby, dla których filmy Patryka Vegi to arcydzieła kinematografii, a Remigiusz Mróz jest królem  literatury. 

Dlaczego mnie nie dziwi, że takie opinie płyną od najbardziej upośledzonych klapów :obama:

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko kto tu pisał o zwykłym zabijaniu wrogów po cichu? Mowa o przechodzeniu walk na różne sposoby za sprawą specjalnie zaprojektowanych pod to aren, których Tomb Raider nie ma. Co z tego, że w Tomb Raiderze masz łuk i zasadzki, skoro mechaniki są zrobione na odwal się, tak by były i nie sprawiają żadnej frajdy.

Opublikowano

areny w uncharted, co ja czytam? przecież to jest zwykłe zabijanie pif paf jak w TR tylko biedniej pod względem opcji. no ludzie, czy wy gracie w coś innego niż exy na PS że macie tak płaski pogląd na gry jako całość?

Opublikowano

Aby w gatunku znowu pojawiła się jakaś dobra gra naughty dog musiałoby wrócić do uncharted czyli najlepszej serii przygodowych gier akcji w historii :( niestety po ogrania serii sztosów uncharted ciężko potem przestawić się na takie średniaki jak shadow of tomb rider gdzie po odpaleniu gry raz i pograniu godzinkę nie mogę się zebrać aby wrócić. Już morda tej płaczliwej dziewczynki i tego bezjajecznego grubasa mulata w tym samolociku to:bad:

Opublikowano

@Paolo de Vesir Panie ograłem TR2, 3, 4, Legend, Anniversary, Underworld, TR2013 i Rise no i nie ma szans że któraś z tych gier ma lepsze potyczki od tych z U4. Pod względem satysfakcji z rozgrywki (zagadki, klimat, sekcje platformowe) stawiam Anniversary i TR2 wyżej od serii Uncharted, ale te części są pare klas nad TR2013 a tym bardziej Rise.

Opublikowano

Tomb raider 1 w 15 klatkach na psx i w 25 na pc pentium 100 + voodoo >>>>> psie go.wno >>>>> swinskie go.wno >>>>>> posty C1rexa i wariata >>>>>> Uncharted 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.