Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak samo z tym Outriders xd gra która praktycznie wyszła na premierę i wylądowała zarazem w GP. No debilizm u niebieskich to nic nowego. 

Opublikowano

Dodajmy, że Outriders bardzo dobrze się sprzedaje na PS5. Naprawdę ułomni muszą być użytkownicy plejki ze grają w takiego krapa i jeszcze za to płacą. 

Opublikowano

Ojej gunwo wpadło na premiere więc wsunę ze smakiem :xboxssie:poniżenie, brak charakteru i januszerka to wizytówka każdego bota.

Opublikowano

Na plejce wsuwają "to gówno" ze smakiem również. Smakiem straconych trzech i pół bomb.

Opublikowano

No chyba nikt normalny nie spodziewa się po klapach że nagle zaczną grać na swoich PayStation 5. Tak jak nikt nie spodziewa się po pawianie w zoo, że zasiądzie przed fortepianem i zacznie odgrywać II Koncert Rachmaninowa :yao:. Klapy jako gracze realizują się w CW i to im wystarcza. A że gen niewolnika skutkuje odczuwaniem rozkoszy z bycia yebanym i poniżanym, to i spędzają tu całe swoje nędzne życie:shieeet:

Opublikowano

Jeden z klapów ponoć skończył Psi Patrol, ale lekko nie było. To nie jest łatwa gra!

Edytowane przez dee

Opublikowano

Jednak boty mają w geneach konfidenctwo i zbierają screeny przez lata i wsadzają do teczek niczym generał kiszczak. Mówię, każdy bot to donosiciel i kapuś:xboxssie:

Opublikowano

Szczerze to szanuje, że aż tyle wytrzymał z tym balasem mi wystarczyło jakieś 5h.

Opublikowano

Horizon jest spoko, jeden z lepszych exów Sony przynajmniej wymaga czegoś więcej niż wychylania gałki i oglądania przerywników z pudełkiem popcornu w ręku.

@Paolo de Vesir powinno się podobać, walka i crafting jak w Tomb Raider :oh_you:

Opublikowano

Piękny rok dla xboxa gdzie wyjdzie demo port z pc symulatora rozpyerdalania się o domy, platformówka ze zbiórki na smietniku co była włos od zdechnięcia i najbardziej zeszmacone i wybolcowane ip halo co rozśmieszyło całą branże(choć tu chooy wie czy to w ogole wyjdzie w ciagu paru lat). Czujecie ta chuyowa sytuacje?:banderas: no ale boty dzwigają już krzyż xboxa przez dekadę więc 10 lat w jedną czy drugą nie robi różnicy bo niewolnicy marki dalej trwają przy trupie:xboxssie:

Opublikowano

Czoper jak tam Ci się podoba temat awaryjności PS5? jak tak czytam, to ten Twój napęd to małe piwo przy tym co małż potrafi ludziom zaserwować, czekam na opinię.

Zapytał bym Kamilka ale je&*^% go pies i jest IGONOR mode ON :cool:

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

Czoper jak tam Ci się podoba temat awaryjności PS5? jak tak czytam, to ten Twój napęd to małe piwo przy tym co małż potrafi ludziom zaserwować, czekam na opinię.

Zapytał bym Kamilka ale je&*^% go pies i jest IGONOR mode ON :cool:

Przecież i tak czytasz wszystkie moje posty więc twoje pucowanie "dałem mu ignora patrzcie!" to zwykłe pierydolyenie:yao:  jesteś za słaby psychicznie aby móc mnie ignorować bo doopa ci peka kiedy mówię prawde o szrocie:banderas: Możecie tylko popatrzeć jak wyższa rasa wybiera między rachetem, returnalem czy residentem i pomarzyć o takim dobrobycie:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nie podoba mi się awaryjność żadnej z konsol bo odechciewa mi się zabawy w gry wideo :reggie:

Czas wrócić do najlepszych czasów za sprawą emulatorów i sceny retro :gayos:

Opublikowano

Nikt by nawet nie pisał na forum o returnalu gdyby sony miało jakieś gry. Tak to udają zainteresowanie indorem za 350zł :usmiech:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

hahHAHahhahAHhahahahaha

Peter Parker Crying | Know Your Meme

Opublikowano

fajna ta nowa generacja

PC zgarnia exy sony, gry z xkoloca ma od dawna, a na Playstation5?

Dodatek do średniaka o człowieku pająku i gierki z ps4 za 400 zeta xD No nie wiem, co bym zrobił jakbym miał tylko PS5 do grania, chyba bym teraz na grzyby poszedł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.