Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja to moge sie z klapem o konto założyć ze Returnal nie osiągnie 80 na MC.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie no, gra raczej zgarnie dobre oceny, ale co z tego jak większość zjebów niebieskiego gówna nie weźmie tego w pełnej cenie i housemarque znowu będzie płakać, że jakieś małe zainteresowanie grą będzie. I nie dziwne, bo kto normalny będzie płacił 350 zł za aa grę, tudzież indora. 

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Ja to moge sie z klapem o konto założyć ze Returnal nie osiągnie 80 na MC.

Dajesz, wchodzę w to.

Opublikowano

Nie będzie exacta - zajebiscie:xboxssie:

No to niezły deal.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Screenshot_2021-04-20-14-53-43-310_org.mozilla.firefox.jpg

Opublikowano

Jednego smierdziucha mniej:banderas:nie dosc, że hasioki się sypia to jeszcze bot spadnie z rowerka:banderas:

Opublikowano

MC to MC. Ten indyk za 350 pln wyjebie bota z kapci. I jak tu nie kochać Sony :obama:

Opublikowano

baj baj @eX4cT_PL

z drugiej strony zakład z Rozim, który już się o konto zakładał i mimo przegranej nie usuwał, no no

Opublikowano

Podwójna premiera Returnal. Cudnie. 

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

baj baj @eX4cT_PL

z drugiej strony zakład z Rozim, który już się o konto zakładał i mimo przegranej nie usuwał, no no

Może też się chcesz założyć? :):):)

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę ze 80 jest do osiągnięcia, w szczególności ze taka posucha na PS5 i klapa byle gowno uszczęśliwi, no a z drugiej strony jest sporo hejterow którzy zjedzą gowno aby tylko Xbox był gorszy wiec procent od fanbojstwa będzie doliczony do oceny końcowej.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Zdaje sobie sprawę ze 80 jest do osiągnięcia, w szczególności ze taka posucha na PS5 i klapa byle gowno uszczęśliwi, no a z drugiej strony jest sporo hejterow którzy zjedzą gowno aby tylko Xbox był gorszy wiec procent od fanbojstwa będzie doliczony do oceny końcowej.

Już gacie pełne?:yao:  Miło popatrzeć jak leci po nogawce:banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Może też się chcesz założyć? :):):)

Mogę się założyć, że nie kupię tej gry na premierę.

Opublikowano

imo returnal zakręci się koło tych 80-90 pkt na Metacritic

Opublikowano

Zakręci się, bo nie ma presji, że ich Sony zamknie. To nie 1st party niebieskich trzymane pod butem, do usranej śmierci zmuszane pod klepanie gier po jeden schemat. Tu czuć wolność artystyczną. Mam nadzieję, że Housemarque nie wyląduje w SCE i dalej będą robić swoje sztosingery.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozi, będzie gra życia czy za mało pixel-artu? :lapka: 

Biorąc pod uwagę, iż moją grą życia nie jest gra z grafiką pixel artową, to nie wiem skąd takie wnioski z chuja.

Opublikowano

Nie golas, z trzema gierkami i Plusem na rok, już nie mogłem czekać dłużej :lapka:

Opublikowano

Pamiętacie, jak hasłem przewodnim niebieskich robali było "This is waiting"?

No to teraz jest gorzej, hasłem tych faryzeuszy gamingu stało się "This is dreaming".

Bo tylko marzenia tych gamoniom zostały :banderas:

Opublikowano
37 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale wyjebiesz konto jak ocenki będą 80+?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.