Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
39 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Zdaje sobie sprawę ze 80 jest do osiągnięcia, w szczególności ze taka posucha na PS5 i klapa byle gowno uszczęśliwi, no a z drugiej strony jest sporo hejterow którzy zjedzą gowno aby tylko Xbox był gorszy wiec procent od fanbojstwa będzie doliczony do oceny końcowej.

To jest ten zakład, czy nie?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No jest kurwa. Ja widziałem. Nie ma wycofywania się.

Opublikowano

Przecież boty to ludzie bez charakteru więc nie ma się co spodziewać, że ten zakład zostanie dotrzymany:xboss:

Opublikowano

Klapy muszą się łudzić, że któryś z zielonych KORYFEUSZY tematu usunie konto, żeby mogły tu sobie poszczekać :xboss:

Ale upodlenie tej uposledzonej społeczności.

Opublikowano

Ludzie bez honoru chcą się zakładać xdd Dorzućcie jeszcze ban po ip dla liscia to robię altery na meta, żeby wstawiać 1

Opublikowano

Główny zainteresowany spieprzył jak szczur:banderas:czemu nie jestem zdziwiony. Wszystkie boty są takie same i łamie się ich zapałki:xboxssie:

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Klapy muszą się łudzić, że któryś z zielonych KORYFEUSZY tematu usunie konto, żeby mogły tu sobie poszczekać :xboss:

Ale upodlenie tej uposledzonej społeczności.

Sam wyszedł z propozycją.

Opublikowano

Jest zakład, przecież nie jestem taka pizda jak Rozi który nie dotrzymuje słowa.

Opublikowano

3 minuty temu, Jakim napisał:

Sam wyszedł z propozycją.

Ale ta podjarka  i nadzieja, że typ usunie konto to brak honoru i jaj.

Ja bym chętnie widział po stronie niebieskich robali jakiś nowych zawodników, najlepiej z trzycyfrowym IQ, bo obecni to dramat i 3 metry mułu. I nawet przygłupów typu liśc czy whisker byłoby szkoda, bo jednak to użytkownicy, nawet najgłupsi, są paliwem napędowym tego tematu.

Klapy muszą się łudzić, że ktoś usunie konto, bo inaczej sa tu orani jak gleba na wiosnę sześcioskibowcem.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Jest zakład, przecież nie jestem taka pizda jak Rozi który nie dotrzymuje słowa.

Cytuję na wszelki wypadek.

Opublikowano
21 godzin temu, Bzduras napisał:

No już po ptokach kolego, okienko na granie było od wczoraj 19 przez 8 godzin. Uprzedzając pytanie - tak, pojebało ich.

I oto był ten szum z tym demkiem nowego RE? xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

klapy to jednak podludzie. 

Opublikowano
19 minut temu, dee napisał:

Ale ta podjarka  i nadzieja, że typ usunie konto to brak honoru i jaj.

Nie zersaj się XD. 

Po prostu metafora mówiąca że "gry na sonke rozpierdalają zielonych" przestanie być metaforą. Ot co

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, eX4cT_PL napisał:

17 minut temu, Rozi napisał:

Cytuję na wszelki wypadek.

Jakie są czasowe ustalenia, 2 tygodnie po premierze?

Opublikowano

3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Po prostu metafora mówiąca że "gry na sonke rozpierdalają zielonych" przestanie być metaforą. Ot co

Może  odejść i cała zielona strona tego tematu a ty na tym forum i tak będziesz klaunem i posmiewiskiem więc :lapka:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Ładnie odzywasz się do admina, chyba warn się należy?

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Może  odejść i cała zielona strona tego tematu a ty na tym forum i tak będziesz klaunem i posmiewiskiem więc :lapka:

No to teraz się podetrzyj. :lapka:

Opublikowano
10 minut temu, Square napisał:

Jakie są czasowe ustalenia, 2 tygodnie po premierze?

Niech będzie 2 tygodnie.

Opublikowano

Exact pokazał jaja więc jestem za ANULOWANIEM zakładu. Słabe ma żarty ale jest częścią CW.

A jeśli już ma się krew polać to może zamianka exacta za nieudacznika incha?

Opublikowano

Ja proponuję Exact i Liściu, żeby była równowaga.

Opublikowano

Skoro jestesmy przy zakladach to wie ktos z jakiego zakladu psychiatrycznego spierdolil daddy z inchem?

Ja moge sie zalozyc o konto ze Halo Infinite bez trudu bedzie ocenione powyzej 40 na MC ale do 60 moze braknac

Opublikowano

Ciekawa, niemal szekspirowska jest historia Czopera w tym wątku. Bot, któremu zepsuła się konsola, człowiek, który nie ogarnął serwisu, niechciany w szeregach niebieskiej szlachty, zapomniany w obozie zielonych, posiadacz zepsutego Xśmiecia, którego pomści w tym lub następnym życiu...Podobno Ridley Scott będzie kręcił kontynuacje..

Opublikowano

He he Ty to jesteś uszczepliwy :kaz:

Botem nazywa kogoś kto od 23 lat gra na konsolach Sony, ma więcej sprzętów niż Ty a Xboxa kupił pierwszy raz od czasów 360.

Banda niebieskich karaluchów (czterech) kupiła małża od Janusza żeby zaszpanować wśród innych Januszow na osiedlu a zachowuje się jakby wygrali życie. Możliwe, że tak się poczuli kiedy ich wniosek w providencie został rozpatrzony pozytywnie.

Jakbym chciał, to bym sobie kupił 5 takich plejek na premierę bo mogę, tylko po chuj? 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
31 minut temu, Rozi napisał:

Ja proponuję Exact i Liściu, żeby była równowaga.

A jakieś szczegóły twojego pomysłu? Czy kupiłes pleyke i zaczynasz kozaczyc?

8 minut temu, Czoperrr napisał:

Jakbym chciał, to bym sobie kupił 5 takich plejek na premierę bo mogę, tylko po chuj? 

Ty to sobie kup charakter

Opublikowano

Dawaj na xboxa czoper bo widzisz że te niebieskie sc0rwensyny mają foszka bo grałeś na innej konsoli xDD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.