Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dlaczego mnie nie dziwi, że niebieska sekta niewolników marki wspiera i promuje DONOSICIELI? Klapy będą lizać dupsko nawet Krystynie Pawłowicz lub Trynkiewiczowi, jeśli tylko któryś zacznie chwalić markę plejstejszyn :shieeet:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Oczywiście regeneracyjny sen aby wspomóc neurogenezę po aktywnym sportowo dniu.:xboss:

Bieg dystansowy na komendę we wsi oddalonej o 10km?

Opublikowano

Patrząc na to jakie wojny podjazdowe się tutaj urządza, ciekaw jestem ile na mnie donosów trafia co tydzień do administracji, bo skądinąd wiem że dla wielu użytkowników jestem tutaj Asem Kier w talii znienawidzonych posiadaczy xboxa, a niektórzy nawet otwarcie nawoływali do bana dla mnie, np. wtedy kiedy Jim Ryan zamykał Japan Studio xd

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

a niektórzy nawet otwarcie nawoływali do bana dla mnie, np. wtedy kiedy Jim Ryan zamykał Japan Studio xd

xddd który to taki? Z drugiej strony też przesadziłeś pisząc o faktach, bo o PlayStation (jak to o nieboszczyku) dobrze albo wcale. :) 

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Patrząc na to jakie wojny podjazdowe się tutaj urządza, ciekaw jestem ile na mnie donosów trafia co tydzień do administracji, bo skądinąd wiem że dla wielu użytkowników jestem tutaj Asem Kier w talii znienawidzonych posiadaczy xboxa, a niektórzy nawet otwarcie nawoływali do bana dla mnie, np. wtedy kiedy Jim Ryan zamykał Japan Studio xd

Myśle asx ze raczej jesteś nieszkodliwy wiec nie wiem komu by zależało na donosach na ciebie.

Inna sprawa ze kapusiostwo to jedna z najgorszych rzeczy na tym świecie i nie wazne jak bardzo by się kimś gardzilo to i tak donosić nie można! 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

xddd który to taki? Z drugiej strony też przesadziłeś pisząc o faktach, bo o PlayStation (jak to o nieboszczyku) dobrze albo wcale. :) 

z tego co pamiętam to użytkownik Areka bodajże.

To był błąd że wyraziłem swoje zdanie i napisałem że "reorganizacja" Japan Studia negatywnie odbije się na różnorodności gier oferowanych przez studia first party Sony i wymieniłem wszystkie studia sony i który na którymi pracowali, powinienem milczeć

Opublikowano

Taka mała ciekawostka i szpileczka. Wiecie, że Returnal to hit sprzedażowy? Podobno już 3 mln preorderów

SOUL?! CZYTAJ I KWICZ!

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Areka? Kojarzę go, też mieszka w Gdyni i nienawidzi Xboxa. Niezły świr przyznam xddd. 

Swoją drogą nie dziwię się, że tak nerwowo zareagowali, bo Sony już od jakiś 5 lat dostarcza praktycznie wszystko pod jeden schemat, z jakimiś drobnymi wyjątkami, a teraz ma być jeszcze gorzej. xddd Gry PlayStation studio to obecnie taki one-hit-wonder (że posłużę się tą analogią radiową), cisną na jednym schemacie i januszom co to RMF-kę zapuszczą jak są na siłce to nie przeszkadza, ale ktoś kto oczekuje głębszych doświadczeń raczej nie ma tam czego szukać.

Opublikowano

Mocne słowa na 4 dni przed premiera Returnal który jednak ze schematów się wyłamuje:)

Opublikowano

Za grę odpowiada Housemarque (czekam na premierę na PC), które nawet nie jest studiem Sony, więc to w żaden sposób nie zmienia opłakanego stanu 1st party PlayStation. :lapka: Jeszcze się gdzieniegdzie ratują czasowymi exami (Square, Arkane czy Tango), ale to czasowe exy, więc żadna strata.

Opublikowano

Asx zgrywa swietojebliwca a jest przodownikiem w odpierdalaniu cw poza cw. Wszystko pod przykrywka obiektywizmu ale kazdy wie ze jego posty w dziale playstation sa najzwyklejsza w swiecie dzialalnoscia hejterska

Opublikowano

Playstation Studios może i robią wszystko pod jeden schemat ale robią i wypuszczają regularnie na rynek. 

Xbox Game Studios nie wiadomo co robi i nic nie wypuszcza od dawna :notbad:

Opublikowano
W dniu 24.04.2021 o 14:15, oFi napisał:

Dzień z życia Shena

Screenshot_20210424-135822.jpg

Olałem peta, niech se ulży :) 

Opublikowano
27 minut temu, ASX napisał:

Mnie to bardziej wkurza Twoja swietobliwosc i poprawność polityczna niż mania na punkcie Microsoftu i śledzenia każdego ogłoszenia o pracę tam:xboss:No i twoja fobia na piece :(

image.jpeg.2cba7735314433bd1f80fd0cd6b9a012.jpeg

on nie gryzie :(

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nie mam nic do pieców, bardzo spoko platforma do grania (steam, xbox game pass), wczoraj ogrywałem np. Horizon Zero Dawn

Odpowiadając schabkowi nie mam powodów do hejtowania playstation, bo to podobnie jak PC bardzo fajna platfrorma do grania i czy ci się to podoba czy nie, jeśli będę miał jakąś ciekawą informację lub coś wartego przekazania, to dalej zamierzam udzielać się w tym dziale, a że w Polsce (na szczęście) panuje jeszcze wolność słowa, to ty nie możesz mi tego zabronić ;)

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

a że w Polsce (na szczęście) panuje jeszcze wolność słowa, to ty nie możesz mi tego zabronić ;)

Nigdy bym nie smial natomiast twoja partia ewidentnie zmierza w tym kierunku :) takze widzimy sie w krolestwie niebieskim, w weekendzik zapraszam na pierwsze relacje z mesjasza

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Nigdy bym nie smial natomiast twoja partia ewidentnie zmierza w tym kierunku :) 

2671e0601faf3b43874e061ff665e3e2.png

Opublikowano

To jak tam, społeczne kolejki na jeden egzemplarz Returnala wśród klapów już się ukonstytuowały?

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Cyfrowa wersja, żeby wspierać.

Klapy oraz wspieranie macierzystej platformy. Wybierz jedno.

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Za grę odpowiada Housemarque (czekam na premierę na PC), które nawet nie jest studiem Sony, więc to w żaden sposób nie zmienia opłakanego stanu 1st party PlayStation.

Masz, posłuchaj co mówi wasz zielony guru z przetłuszczonymi kudłami od 0:50

I nie spodziewałbym się rychłej premiery na PC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.