Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

XD Xszajba trwa w najlepsze. Idę popatrzeć czy już Returnalka zassało i pobrykać w MOTOGP 21, które lepiej chodzi na PS5. Xszczury mam nadzieję zmądrzeją trochę za ten czas. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy widzę konik zwalony do guvien z Golda i humor gitówa. Taki los posiadaczy tego szrotu Plejki5 bez gier #piekloklapow

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

To hivebusters w które jest mocno nierówne, a lava to sprity z DN3D? XD

@suteq masz jeszcze ten filmik?

Oczywiście przyjacielu serdeczny.

btw. Hivebusters w chuj średnie, do wora. 

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Jestem ciekaw ilu ze szczekających tutaj niebieskich piesków kupi tego Returnala, a ilu do tego skończy :shieeet:

Nie sądzę by były to oszałamiające liczby :yao:

Jeden, może dwóch. Reszta pewnie poleci do sklepu nie dla idiotów i pstryknie sobie zdjecie jak trzymają pudełko od gry. Wrócą, przejdą gre na youtubie i będą udawać jaki to mega fajny killer. 

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Musisz uważać na niego bo będzie donosik:xboxssie:

Btw jako wielki fan bf na pewno nie omieszkałeś zagrać w 120 fpsach na xsx, cnie? 

Kogo ja tutaj oszukuję. xd

Opublikowano

Panowie, na Returnala zrzutki się robi, nie wiedzieliście?

Opublikowano

Ale gowno jebane XDDD Wiedzialem zeby nie marnowac internetu na tego syfa a bociarscy tak namawiali zeby sprawdzic prawdziwie nextgenowa jakosc xdd

Opublikowano

5 minut temu, schabek napisał:

Ale gowno jebane XDDD Wiedzialem zeby nie marnowac internetu na tego syfa a bociarscy tak namawiali zeby sprawdzic prawdziwie nextgenowa jakosc xdd

Schabek OSTRO o Returnal

Opublikowano

870D1CB7-4868-484C-A9D7-1942230FA8D2.thumb.png.4c1d7683aae45de144ec5fbb63a65be3.png

8g6wnFx.jpg

:reggie:

Spoiler

PS5 musi odpalać wersję z PS4, bo nie wierzę, że jest aż taka przepaść.

Opublikowano
16 minut temu, schabek napisał:

A to jest z PC z Ultra, co musi być na xboksie. :kaz: 

Opublikowano
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

870D1CB7-4868-484C-A9D7-1942230FA8D2.thumb.png.4c1d7683aae45de144ec5fbb63a65be3.png

8g6wnFx.jpg

:reggie:

Ukryj zawartość

Nie ma wyjścia skoro nie ma wersji na nextgeny 

Opublikowano
8 minut temu, MYSZa7 napisał:

Ukryj zawartość

Bo odpala wersję z PS4 Pro, tak samo jak XSX odpala wersję z XOX a XSS wersję z XOS. Ta gra na ten moment nie ma wersji na next geny.

Opublikowano

Nie jest to cyberpunk wiec z 20 botów nie wie o tym, że to wersje pastgen tylko jeden bociarski :dynia: Ale teoretycy gameingu więc czego oczekiwać :reggie:

Opublikowano
26 minut temu, lpcl napisał:

Btw jako wielki fan bf na pewno nie omieszkałeś zagrać w 120 fpsach na xsx, cnie? 

Kogo ja tutaj oszukuję. xd

Heh, HDMI 2.0 mówi Ci to coś?

Opublikowano
7 minut temu, łom napisał:

Bo odpala wersję z PS4 Pro, tak samo jak XSX odpala wersję z XOX a XSS wersję z XOS. Ta gra na ten moment nie ma wersji na next geny.

Tak też myślałem :lapka:

3 minuty temu, LiŚciu napisał:

I co w związku z tym? Na HDMi 2.0 wciąż można grać w 120 fpsach :)

Opublikowano

Nie wiem kto chciał by ogrywać te BFy w 120fpsach ale w wersji z XOne, czyli od 720p do 1080p.

Opublikowano

Niestety trzeba robić fikoły w ustawieniach konsoli. 

Opublikowano

Zielone padawany dawno nie mialy tak słabego oręża. Pastgenowy dodatek i odrestaurowane starocie vs potęga PlayStation. Nie powiem, ze gratuluje Wam heroicznej walki bo takiej nie było ale doceniam, ze jesteście jeszcze na tym tonącym okręcie bo bez was nie byłoby z kogo szydzić w tym temacie :)

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

No to możesz odpalić w 1080p lub 1440 i 120 hz, te bf i tak mają full hd w 120 fps. 

10 minut temu, LiŚciu napisał:

Niestety trzeba robić fikoły w ustawieniach konsoli. 

Fikoły. xd

Opublikowano

Tak ale trzeba przestawac ustawienia konsoli które wszędzie się zmieniają. Nie wiem czemu ale nie jjest to wprost z moim TV (może dlatego że to SONY) na zasadzie że puszcza 120hz przy FHD. Testowałem a że tak bardzo mi na tych fpsach nie zależe. No chyba ze zawsze w konsoli trzeba to zmieniac?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 minut temu, łom napisał:

Nie wiem kto chciał by ogrywać te BFy w 120fpsach ale w wersji z XOne, czyli od 720p do 1080p.

No tak bo do tej pory na poprzedniej generacji to latające 1440 i niestabilne 60 fps a teraz to tylko 4k, cnie? 

3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Tak ale trzeba przestawac ustawienia konsoli które wszędzie się zmieniają. Nie wiem czemu ale nie jjest to wprost z moim TV (może dlatego że to SONY) na zasadzie że puszcza 120hz przy FHD. Testowałem a że tak bardzo mi na tych fpsach nie zależe. No chyba ze zawsze w konsoli trzeba to zmieniac?

Z konsoli w ustawieniach wideo na xsx, Jezu liściu ale z ciebie Janusz. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

No tak bo do tej pory na poprzedniej generacji to latające 1440 i niestabilne 60 fps a teraz to tylko 4k, cnie? 

Z konsoli w ustawieniach wideo na xsx, Jezu liściu ale z ciebie Janusz. 

To tak nie działa. Uwierz mi że próbowałem. 

Trzeba wymuszać:

Aktualizacja 12.06.2018: Okazuje się, że 1080p przy 120 Hz jest możliwe, gdy typ połączenia konsoli Xbox zostanie zmieniony z automatycznego wykrywania (zalecane) na HDMI : (Xbox> Ustawienia> Wyświetlacz i dźwięk> Wierność wideo i overscan> Wyświetlacz> Połączenie> HDMI). Niestety w tym trybie 4k, HDR, 50 Hz i 24 Hz nie są możliwe, więc ten tryb jest zalecany tylko wtedy, gdy wyższa częstotliwość odświeżania 120 Hz jest dla Ciebie ważniejsza niż te inne funkcje.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

To tak nie działa. Uwierz mi że próbowałem. 

Trzeba wymuszać:

Aktualizacja 12.06.2018: Okazuje się, że 1080p przy 120 Hz jest możliwe, gdy typ połączenia konsoli Xbox zostanie zmieniony z automatycznego wykrywania (zalecane) na HDMI : (Xbox> Ustawienia> Wyświetlacz i dźwięk> Wierność wideo i overscan> Wyświetlacz> Połączenie> HDMI). Niestety w tym trybie 4k, HDR, 50 Hz i 24 Hz nie są możliwe, więc ten tryb jest zalecany tylko wtedy, gdy wyższa częstotliwość odświeżania 120 Hz jest dla Ciebie ważniejsza niż te inne funkcje.

Masz oleda sony? Weź kup sobie lg jak człowiek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.