Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czuję że będzie niezła beka z tego raytracingu po analizie DF. Ale niczego innego nie można sie spodziewać po tym wyżyłowanym 9 teraklopsowym małżu.

Edytowane przez PIOTR8642

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Returnal? Poczekam na wersję PC z raytracingiem.

A jak: u zielonych całe życie: this is waiting

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Returnal? Poczekam na wersję PC z raytracingiem.

Akurat gry HM chyba nie trafiły na blaszke iirc.

Edit - pomyłka nex machina trafiła.

2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Czuję że będzie niezła beka z tego raytracingu po analizie DF. 

Pożyjemy zobaczymy. RT w Moralesie chwalili.

Edytowane przez aph

Opublikowano
10 godzin temu, LiŚciu napisał:

No nie wierze. Z bekaboxem albo jest tak źle jak nigdy albo coś się wielkiego kroi bo daddy napisał więcej niż 2 zdania a słowo pleykurwa i pleysmieciarka UWAGA! nie padło ani razu:obama:

Aż przetarłem oczy jak zobaczyłem powyżej 300 znaków ze spacjami u tego gościa z niepełnosprawnym knurem w avie (spójrzcie kurwa na to zdjęcie xd). Dreszcz emocji, ale szybko opadł, bo dalej tylko botowe pierdolenie. 

Opublikowano

Piękny post kolegi daddy - kiedy wychodzi z roli to rozrzuca klapów jak gówno po polu. Cudownie, winszuję posta, bo to kwintesencja CW z przed czasu jak zaczęły wozić się tutaj randomy z WKP. a ten obrazek

image.png.b2236da5e8a33540555136e6cb05d68e.png

to już wisienka na torcie :banderas:

Opublikowano
22 minuty temu, Wiolku napisał:

Aż przetarłem oczy jak zobaczyłem powyżej 300 znaków ze spacjami u tego gościa z niepełnosprawnym knurem w avie (spójrzcie kurwa na to zdjęcie xd). Dreszcz emocji, ale szybko opadł, bo dalej tylko botowe pierdolenie. 

Nie botowe pierdolenie, tylko post miesiąca klapie!:shotgun:

Opublikowano

Ja proponuje jednak wycieczkę do tematu o Series X. 

Godzinę temu, ASX napisał:

zostało 7 tygodni do E3, więc brace yourself bo nadchodzi bardzo dużo fejkowych insjajderów i fałszywych przecieków.

Depresji można dostać od tego klimatu oczekiwania ....

Tymczasem na PS5 jutro kolejna premiera. No i to jest ta jebana różnica. Po co ci SuperCar jak stoi w garażu i się kurzy?

Ale boty dzielnie walczą w CW, tzn. dzielnie rzucają wyzwiskami, na jakieś wartościowe posty nie ma co liczyć.

Opublikowano

Nawet wyzywać się trzeba potrafić, a poziom zwodników z tutejszego oktagonu to obrzucające się gównem małpy.

Opublikowano
7 minutes ago, WisnieR said:

Tymczasem na PS5 jutro kolejna premiera. No i to jest ta jebana różnica. Po co ci SuperCar jak stoi w garażu i się kurzy?

Ale boty dzielnie walczą w CW, tzn. dzielnie rzucają wyzwiskami, na jakieś wartościowe posty nie ma co liczyć.

Ciekawe jak tam muscle car Liścia, mam nadzieję, ze jest częściej używany niż konsola :)

Opublikowano
2 minuty temu, WisnieR napisał:

Nawet wyzywać się trzeba potrafić, a poziom zwodników z tutejszego oktagonu to obrzucające się gównem małpy.

polecam wypłakać się gdzieś na forum, bo tutaj nikogo twoje żale nie obchodzą :) 

Opublikowano

Ciekawe gdzie Xszczurki pałaczą po tym, że Spencer naobiecywał, a znowu zawiódł. Tutaj nie płaczą, tutaj jest walka Dawida z Goliatem, ale niestety Dawid przegrywa, bo życie to dżungla i w tym starciu Dawidek dostaje bęcki.

Opublikowano
41 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękny post kolegi daddy - kiedy wychodzi z roli to rozrzuca klapów jak gówno po polu. Cudownie, winszuję posta, bo to kwintesencja CW z przed czasu jak zaczęły wozić się tutaj randomy z WKP. a ten obrazek

Pościk wybitnie mi sie podobał. Taki z duszą i pomysłem. Jednak minusik musiał być ponieważ daddy jednak nie poradził sobie z emocjami i ostatnie zdania to już prywatne podjazdy. 

Szkoda że nie ma takiej reakcji neutralnej. Bo "smutny' czy "wtf" nie pasuje. 

13 minut temu, Czoperrr napisał:

Ciekawe jak tam muscle car Liścia, mam nadzieję, ze jest częściej używany niż konsola :)

Miło że pytasz. Mój pony car niestety mało używany. Przymusili mnie ostatnio do słuzbówki więc Camaro na razie weekendowa furka. 

Opublikowano
44 minuty temu, WisnieR napisał:

2 godziny temu, ASX napisał:

zostało 7 tygodni do E3, więc brace yourself bo nadchodzi bardzo dużo fejkowych insjajderów i fałszywych przecieków.

ty nie czekasz na E3?

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Bełkot o niczym bez ładu i składu  z prywatnymi podjazdami to piękny post? Kwintesencja cw? :reggie: Serio tu wcześniej było aż tak chujowo? Może radziliście sobie jako tako w wadze piórkowej, ale po przemianowaniu na wagę ciężko wraz z premiera Godstation 5 nie podnosicie się z maty.

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Bełkot o niczym bez ładu i składu  z prywatnymi podjazdami to piękny post? Kwintesencja cw? :reggie: 

Pięknie wypunktowane - od sławetnego jarania się flopsami przez niebieskich, bo Plejka miała mieć ich więcej, więc były ważne, przez technikalia, jaranko częstotliwością GPU i dyskiem SSD. Oczywiście potem szybka zmiana narracji, że teraz to haptyczne są najważniejsze i  tak w koło macieju.

a że wy pojawiłeś się w temacie jak filip z konopii nie znajac L O R E to już problem twój a nie mój

wszyscy toczymy z was bekę, a wy dalej nie wiecie o co chodzi 

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

wszyscy toczymy z was bekę, a wy dalej nie wiecie o co chodzi 

Jedna z większych bek są goście grający głównie na PC a walczący za konsole...:)

Opublikowano

Nie, większa beka są ludzie w temacie którzy nie grają w gry a się o nich wypowiadają, lub są największymi obrońcami gier ekskluzywnych a kończą je 2 lata po premierze.

Opublikowano

To kto z klapów bierze tego Recore 2 na premierę?

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Nie, większa beka są ludzie w temacie którzy nie grają w gry a się o nich wypowiadają, lub są największymi obrońcami gier ekskluzywnych a kończą je 2 lata po premierze.

Już Ci mówiłem ze gram w gry więcej niż ty. Nie wiem co ci siadło na banie. Może to ze grasz we wreckfesta i na pleyce i na xboxie. Majac takie zamiłowanie do crapow to faktycznie bym wolał znaleźć sobie inna rozrywkę. 

A co do grania w exy dwa lata po premierze? Nie jestem botem żeby grać na wyścigi zanim gra ze smyczpassa zniknie. 

Dobrze ze Returnal zaczyna zbierać dobre oceny bo jest szansa ze za 2 tygodnie skończy się twoje pyerdolenie bez pokrycia:lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

A co do grania w exy dwa lata po premierze?

"W takie stare gówna się nie gra bo to już nie gierka, tylko premierowe sztosy albo nic."

~randomowy klap w tym temacie

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

A co do grania w exy dwa lata po premierze? Nie jestem botem żeby grać na wyścigi zanim gra ze smyczpassa zniknie. 

Piękny pokaz hipokryzji. :banderas: Beka z GamePassa jak się ogrywa roczne gry, bo STAROCIE i WSTECZNA (a co najważniejsze: niszczenie branży!!), ale na Plejaczku to wszystko jest już git, a kupowanie gier po premierze (czy używek) to super sposób na wspieranie marki. Przez takich jak ty nie będzie Days Gone 2. 

W sumie to dzięki :) 

Opublikowano
15 godzin temu, izon napisał:

Ja pierdole boty dalej minusują i kapują? Chłopaki widzę co raz gorzej znoszą porażkę..

Mówisz o swoich ziomalach aka Liściu i schabek? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.