Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czuję że będzie niezła beka z tego raytracingu po analizie DF. Ale niczego innego nie można sie spodziewać po tym wyżyłowanym 9 teraklopsowym małżu.

Edytowane przez PIOTR8642

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Returnal? Poczekam na wersję PC z raytracingiem.

A jak: u zielonych całe życie: this is waiting

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Returnal? Poczekam na wersję PC z raytracingiem.

Akurat gry HM chyba nie trafiły na blaszke iirc.

Edit - pomyłka nex machina trafiła.

2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Czuję że będzie niezła beka z tego raytracingu po analizie DF. 

Pożyjemy zobaczymy. RT w Moralesie chwalili.

Edytowane przez aph

Opublikowano
10 godzin temu, LiŚciu napisał:

No nie wierze. Z bekaboxem albo jest tak źle jak nigdy albo coś się wielkiego kroi bo daddy napisał więcej niż 2 zdania a słowo pleykurwa i pleysmieciarka UWAGA! nie padło ani razu:obama:

Aż przetarłem oczy jak zobaczyłem powyżej 300 znaków ze spacjami u tego gościa z niepełnosprawnym knurem w avie (spójrzcie kurwa na to zdjęcie xd). Dreszcz emocji, ale szybko opadł, bo dalej tylko botowe pierdolenie. 

Opublikowano

Piękny post kolegi daddy - kiedy wychodzi z roli to rozrzuca klapów jak gówno po polu. Cudownie, winszuję posta, bo to kwintesencja CW z przed czasu jak zaczęły wozić się tutaj randomy z WKP. a ten obrazek

image.png.b2236da5e8a33540555136e6cb05d68e.png

to już wisienka na torcie :banderas:

Opublikowano
22 minuty temu, Wiolku napisał:

Aż przetarłem oczy jak zobaczyłem powyżej 300 znaków ze spacjami u tego gościa z niepełnosprawnym knurem w avie (spójrzcie kurwa na to zdjęcie xd). Dreszcz emocji, ale szybko opadł, bo dalej tylko botowe pierdolenie. 

Nie botowe pierdolenie, tylko post miesiąca klapie!:shotgun:

Opublikowano

Ja proponuje jednak wycieczkę do tematu o Series X. 

Godzinę temu, ASX napisał:

zostało 7 tygodni do E3, więc brace yourself bo nadchodzi bardzo dużo fejkowych insjajderów i fałszywych przecieków.

Depresji można dostać od tego klimatu oczekiwania ....

Tymczasem na PS5 jutro kolejna premiera. No i to jest ta jebana różnica. Po co ci SuperCar jak stoi w garażu i się kurzy?

Ale boty dzielnie walczą w CW, tzn. dzielnie rzucają wyzwiskami, na jakieś wartościowe posty nie ma co liczyć.

Opublikowano

Nawet wyzywać się trzeba potrafić, a poziom zwodników z tutejszego oktagonu to obrzucające się gównem małpy.

Opublikowano
7 minutes ago, WisnieR said:

Tymczasem na PS5 jutro kolejna premiera. No i to jest ta jebana różnica. Po co ci SuperCar jak stoi w garażu i się kurzy?

Ale boty dzielnie walczą w CW, tzn. dzielnie rzucają wyzwiskami, na jakieś wartościowe posty nie ma co liczyć.

Ciekawe jak tam muscle car Liścia, mam nadzieję, ze jest częściej używany niż konsola :)

Opublikowano
2 minuty temu, WisnieR napisał:

Nawet wyzywać się trzeba potrafić, a poziom zwodników z tutejszego oktagonu to obrzucające się gównem małpy.

polecam wypłakać się gdzieś na forum, bo tutaj nikogo twoje żale nie obchodzą :) 

Opublikowano

Ciekawe gdzie Xszczurki pałaczą po tym, że Spencer naobiecywał, a znowu zawiódł. Tutaj nie płaczą, tutaj jest walka Dawida z Goliatem, ale niestety Dawid przegrywa, bo życie to dżungla i w tym starciu Dawidek dostaje bęcki.

Opublikowano
41 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękny post kolegi daddy - kiedy wychodzi z roli to rozrzuca klapów jak gówno po polu. Cudownie, winszuję posta, bo to kwintesencja CW z przed czasu jak zaczęły wozić się tutaj randomy z WKP. a ten obrazek

Pościk wybitnie mi sie podobał. Taki z duszą i pomysłem. Jednak minusik musiał być ponieważ daddy jednak nie poradził sobie z emocjami i ostatnie zdania to już prywatne podjazdy. 

Szkoda że nie ma takiej reakcji neutralnej. Bo "smutny' czy "wtf" nie pasuje. 

13 minut temu, Czoperrr napisał:

Ciekawe jak tam muscle car Liścia, mam nadzieję, ze jest częściej używany niż konsola :)

Miło że pytasz. Mój pony car niestety mało używany. Przymusili mnie ostatnio do słuzbówki więc Camaro na razie weekendowa furka. 

Opublikowano
44 minuty temu, WisnieR napisał:

2 godziny temu, ASX napisał:

zostało 7 tygodni do E3, więc brace yourself bo nadchodzi bardzo dużo fejkowych insjajderów i fałszywych przecieków.

ty nie czekasz na E3?

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Bełkot o niczym bez ładu i składu  z prywatnymi podjazdami to piękny post? Kwintesencja cw? :reggie: Serio tu wcześniej było aż tak chujowo? Może radziliście sobie jako tako w wadze piórkowej, ale po przemianowaniu na wagę ciężko wraz z premiera Godstation 5 nie podnosicie się z maty.

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Bełkot o niczym bez ładu i składu  z prywatnymi podjazdami to piękny post? Kwintesencja cw? :reggie: 

Pięknie wypunktowane - od sławetnego jarania się flopsami przez niebieskich, bo Plejka miała mieć ich więcej, więc były ważne, przez technikalia, jaranko częstotliwością GPU i dyskiem SSD. Oczywiście potem szybka zmiana narracji, że teraz to haptyczne są najważniejsze i  tak w koło macieju.

a że wy pojawiłeś się w temacie jak filip z konopii nie znajac L O R E to już problem twój a nie mój

wszyscy toczymy z was bekę, a wy dalej nie wiecie o co chodzi 

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

wszyscy toczymy z was bekę, a wy dalej nie wiecie o co chodzi 

Jedna z większych bek są goście grający głównie na PC a walczący za konsole...:)

Opublikowano

Nie, większa beka są ludzie w temacie którzy nie grają w gry a się o nich wypowiadają, lub są największymi obrońcami gier ekskluzywnych a kończą je 2 lata po premierze.

Opublikowano

To kto z klapów bierze tego Recore 2 na premierę?

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Nie, większa beka są ludzie w temacie którzy nie grają w gry a się o nich wypowiadają, lub są największymi obrońcami gier ekskluzywnych a kończą je 2 lata po premierze.

Już Ci mówiłem ze gram w gry więcej niż ty. Nie wiem co ci siadło na banie. Może to ze grasz we wreckfesta i na pleyce i na xboxie. Majac takie zamiłowanie do crapow to faktycznie bym wolał znaleźć sobie inna rozrywkę. 

A co do grania w exy dwa lata po premierze? Nie jestem botem żeby grać na wyścigi zanim gra ze smyczpassa zniknie. 

Dobrze ze Returnal zaczyna zbierać dobre oceny bo jest szansa ze za 2 tygodnie skończy się twoje pyerdolenie bez pokrycia:lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

A co do grania w exy dwa lata po premierze?

"W takie stare gówna się nie gra bo to już nie gierka, tylko premierowe sztosy albo nic."

~randomowy klap w tym temacie

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

A co do grania w exy dwa lata po premierze? Nie jestem botem żeby grać na wyścigi zanim gra ze smyczpassa zniknie. 

Piękny pokaz hipokryzji. :banderas: Beka z GamePassa jak się ogrywa roczne gry, bo STAROCIE i WSTECZNA (a co najważniejsze: niszczenie branży!!), ale na Plejaczku to wszystko jest już git, a kupowanie gier po premierze (czy używek) to super sposób na wspieranie marki. Przez takich jak ty nie będzie Days Gone 2. 

W sumie to dzięki :) 

Opublikowano
15 godzin temu, izon napisał:

Ja pierdole boty dalej minusują i kapują? Chłopaki widzę co raz gorzej znoszą porażkę..

Mówisz o swoich ziomalach aka Liściu i schabek? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.