Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

ty nie czekasz na E3?

Nie, nie czekam. E3 jakoś magicznie sprawi, że następnego dnia pójde do sklepu i będą tam nowe gry? Ja gram w gry, a nie na nie czekam... Życia mi braknie żeby ograć wszystko na co mam ochote więc jakieś czekanie na E3 mnie nie bawi. Może jak ktoś gra po 4h+ dziennie to faktycznie może nie mieć grąć nawet w te 300 gier z GP.

Opublikowano

Ejjj, a schabek wyłapał bana, że tak cicho siedzi i minusuje od wczoraj? Lisciu dawaj priva do niego na psn!

Opublikowano
4 minuty temu, WisnieR napisał:

Nie, nie czekam. E3 jakoś magicznie sprawi, że następnego dnia pójde do sklepu i będą tam nowe gry? J

to nie jest żadna magia, tak po prostu to działa. Pokazują / zapowiadają grę i za kilka miesięcy w niektóre z nich już grasz.

Dla mnie jako pasjonata gierek wideo to jedno z najważniejszych wydarzeń w ciągu roku i prawdziwe święto graczy, szkoda że tego nie czujesz

Opublikowano

Mam nadzieję, że zawsze szlaban mi otworzysz ze swojej budki?

Opublikowano

No i chvuj jeden z drugim kapusiem. 

Dobre chłopaki z charakterem kiblują, miękkie faje donoszą. JEBAC ZIELONE KONFITURY

793D64A3-B6C0-48C3-B368-B4919DB489BE.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Dla mnie jako pasjonata gierek wideo to jedno z najważniejszych wydarzeń w ciągu roku i prawdziwe święto graczy, szkoda że tego nie czujesz

Kolega zapadł na klaperozę, wypalil się jako gracz. Normalna, choć przykra, konsekwencja grania na Plejaku. :) Jak widać po temacie chłopaki z niebieskiego obozu ratować się muszą tym strasznym Xboxem ze wsteczną i tym yebanym gamepassem. :smutas: 

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No i chvuj jeden z drugim kapusiem. 

Dobre chłopaki z charakterem kiblują, miękkie faje donoszą. JEBAC ZIELONE KONFITURY

a jest w ogóle na to dowód, że było to z donosu? nie oszukujmy się, posty znikają bo ktoś mimo wszystko ten temat moderuje (nawet jeśli w ograniczonym stopniu), a schabkowi dupsko pękło w ostatnich tygodniach już tyle razy, że tutaj pomoże jedynie przeszczep

Tak jak pisał kwadrat, CW to nie bluzgownica, ale niektórzy widocznie bawić się nie potrafią. :lapka: 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Pięknie wypunktowane - od sławetnego jarania się flopsami przez niebieskich, bo Plejka miała mieć ich więcej, więc były ważne, przez technikalia, jaranko częstotliwością GPU i dyskiem SSD. Oczywiście potem szybka zmiana narracji, że teraz to haptyczne są najważniejsze i  tak w koło macieju.

a że wy pojawiłeś się w temacie jak filip z konopii nie znajac L O R E to już problem twój a nie mój

wszyscy toczymy z was bekę, a wy dalej nie wiecie o co chodzi 

Przyjemnie jest czytać Twoje posty. Widać jak coś się podziało niedobrego z psychika na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy :) Sony wręcz zmiażdżyło emocjonalnie zielonych karakanow.

Opublikowano

Tłumacz sobie to jak chcesz, ale to co napisał daddy jest faktem, ale takim encyklopedycznym, a nie pijackim majakiem whiskera o faktach, argumentach i młocie thora.

a że jesteś tu nowy i nie widziałeś co działo się wcześniej? takie to uroki bycia randomem :reggie: 

Opublikowano

Ja pierdole, szpagaty, kłótnie, słaba psycha, ile wy macie lat? 15?

Niektórym te wojenki ładnie wyprały mózg.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

to nie jest żadna magia, tak po prostu to działa. Pokazują / zapowiadają grę i za kilka miesięcy w niektóre z nich już grasz.

Nie czuje bo od wielu lat te święto wali chujem i nic tam nie pokazują poza logami albo CGI. Ostatnie E3, na którym były te słynne BOMBY to chyba 2015 rok i zapowiedź FFR.

Opublikowano

ma ktoś linka do filmiku mausa z e3 z 2018?

Opublikowano
2 minuty temu, WisnieR napisał:

na którym były te słynne BOMBY to chyba 2015 rok i zapowiedź FFR.

>bomba

>FFR

wybierz jedno

Z resztą, zapowiedź FFR to był chyba 2007. Chyba najdłużej powstająca gra po The Last Guardian i jak ona zresztą, przejrzała.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

>bomba

>FFR

wybierz jedno

Z resztą, zapowiedź FFR to był chyba 2007. Chyba najdłużej powstająca gra po The Last Guardian i jak ona zresztą, przejrzała.

W 2007 to było tech demo na ps3 z intro ff7 a nie zapowiedź .

Opublikowano

E3 w 2018 i 2019 zdecydowanie dostarczyło

wrzucę w ramach przypomnienia

w 2020 było bez szału bo raz że bez publiczności, gameplay Halo zawiódł graficznie i było za dużo CGI w zapowiedziach

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W 2007r. to było tylko demo techniczne FF7. A E3 2015 miało bomby jedna za drugą Shenmue 3, Last Guardian, FF7 Remake, Horizon i Uncharted 4. Na pierwsze 3 fani czekali od 10+ lat i bez względu na ich końcową jakość to była bomba że te gry powstają i zostaną wydane a nie: będą zaorane (Last Guardian), nigdy nie powstaną (Shenmue 3), dostaną tylko tani remaster (FF7).

Opublikowano

Ziomki za kratami mogą spać spokojnie bo jak wrócą z odsiadki to zieloni będą i tak przebolcowani na wylot przez Kolejny AAA hit returnal gdzie recenzenci już zbierają szczęki z podłogi grając w tego ultra sztosa. Zielone ameby będą mogly dalej ze stolcem w majtach czekać na demko tupolewa.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Dzisiaj na zielonym smietniku odbędą się kwalfikacje do kadry olimpijskiej w gimnastyce na TOKYO 2021. Szykować figury szczurki bo o 14 spadną bomby o kalibrze AAA Rouglelike co wyniesie gatunek na nowy lvl:banderas:

Opublikowano

Kolego Rozi, jestem w stanie zrozumieć że poczułeś się niekomfortowo z moim demaskatorskim postem, ale żeby zaraz DONOSIK?

Te niebieskie kreatury nie mają za grosz honoru, że o silnej psychice nie wspomnę.

Liść, schabek, Rozi, a to dopiero początek donosicielskiej siatki w obozie plejstejszyn :obama:

Opublikowano

Rozi płaczesz na szpagaciarzy A później sam podpierdalasz? xDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.