Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

ty nie czekasz na E3?

Nie, nie czekam. E3 jakoś magicznie sprawi, że następnego dnia pójde do sklepu i będą tam nowe gry? Ja gram w gry, a nie na nie czekam... Życia mi braknie żeby ograć wszystko na co mam ochote więc jakieś czekanie na E3 mnie nie bawi. Może jak ktoś gra po 4h+ dziennie to faktycznie może nie mieć grąć nawet w te 300 gier z GP.

Opublikowano

Ejjj, a schabek wyłapał bana, że tak cicho siedzi i minusuje od wczoraj? Lisciu dawaj priva do niego na psn!

Opublikowano
4 minuty temu, WisnieR napisał:

Nie, nie czekam. E3 jakoś magicznie sprawi, że następnego dnia pójde do sklepu i będą tam nowe gry? J

to nie jest żadna magia, tak po prostu to działa. Pokazują / zapowiadają grę i za kilka miesięcy w niektóre z nich już grasz.

Dla mnie jako pasjonata gierek wideo to jedno z najważniejszych wydarzeń w ciągu roku i prawdziwe święto graczy, szkoda że tego nie czujesz

Opublikowano

Mam nadzieję, że zawsze szlaban mi otworzysz ze swojej budki?

Opublikowano

No i chvuj jeden z drugim kapusiem. 

Dobre chłopaki z charakterem kiblują, miękkie faje donoszą. JEBAC ZIELONE KONFITURY

793D64A3-B6C0-48C3-B368-B4919DB489BE.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Dla mnie jako pasjonata gierek wideo to jedno z najważniejszych wydarzeń w ciągu roku i prawdziwe święto graczy, szkoda że tego nie czujesz

Kolega zapadł na klaperozę, wypalil się jako gracz. Normalna, choć przykra, konsekwencja grania na Plejaku. :) Jak widać po temacie chłopaki z niebieskiego obozu ratować się muszą tym strasznym Xboxem ze wsteczną i tym yebanym gamepassem. :smutas: 

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No i chvuj jeden z drugim kapusiem. 

Dobre chłopaki z charakterem kiblują, miękkie faje donoszą. JEBAC ZIELONE KONFITURY

a jest w ogóle na to dowód, że było to z donosu? nie oszukujmy się, posty znikają bo ktoś mimo wszystko ten temat moderuje (nawet jeśli w ograniczonym stopniu), a schabkowi dupsko pękło w ostatnich tygodniach już tyle razy, że tutaj pomoże jedynie przeszczep

Tak jak pisał kwadrat, CW to nie bluzgownica, ale niektórzy widocznie bawić się nie potrafią. :lapka: 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Pięknie wypunktowane - od sławetnego jarania się flopsami przez niebieskich, bo Plejka miała mieć ich więcej, więc były ważne, przez technikalia, jaranko częstotliwością GPU i dyskiem SSD. Oczywiście potem szybka zmiana narracji, że teraz to haptyczne są najważniejsze i  tak w koło macieju.

a że wy pojawiłeś się w temacie jak filip z konopii nie znajac L O R E to już problem twój a nie mój

wszyscy toczymy z was bekę, a wy dalej nie wiecie o co chodzi 

Przyjemnie jest czytać Twoje posty. Widać jak coś się podziało niedobrego z psychika na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy :) Sony wręcz zmiażdżyło emocjonalnie zielonych karakanow.

Opublikowano

Tłumacz sobie to jak chcesz, ale to co napisał daddy jest faktem, ale takim encyklopedycznym, a nie pijackim majakiem whiskera o faktach, argumentach i młocie thora.

a że jesteś tu nowy i nie widziałeś co działo się wcześniej? takie to uroki bycia randomem :reggie: 

Opublikowano

Ja pierdole, szpagaty, kłótnie, słaba psycha, ile wy macie lat? 15?

Niektórym te wojenki ładnie wyprały mózg.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

to nie jest żadna magia, tak po prostu to działa. Pokazują / zapowiadają grę i za kilka miesięcy w niektóre z nich już grasz.

Nie czuje bo od wielu lat te święto wali chujem i nic tam nie pokazują poza logami albo CGI. Ostatnie E3, na którym były te słynne BOMBY to chyba 2015 rok i zapowiedź FFR.

Opublikowano

ma ktoś linka do filmiku mausa z e3 z 2018?

Opublikowano
2 minuty temu, WisnieR napisał:

na którym były te słynne BOMBY to chyba 2015 rok i zapowiedź FFR.

>bomba

>FFR

wybierz jedno

Z resztą, zapowiedź FFR to był chyba 2007. Chyba najdłużej powstająca gra po The Last Guardian i jak ona zresztą, przejrzała.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

>bomba

>FFR

wybierz jedno

Z resztą, zapowiedź FFR to był chyba 2007. Chyba najdłużej powstająca gra po The Last Guardian i jak ona zresztą, przejrzała.

W 2007 to było tech demo na ps3 z intro ff7 a nie zapowiedź .

Opublikowano

E3 w 2018 i 2019 zdecydowanie dostarczyło

wrzucę w ramach przypomnienia

w 2020 było bez szału bo raz że bez publiczności, gameplay Halo zawiódł graficznie i było za dużo CGI w zapowiedziach

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W 2007r. to było tylko demo techniczne FF7. A E3 2015 miało bomby jedna za drugą Shenmue 3, Last Guardian, FF7 Remake, Horizon i Uncharted 4. Na pierwsze 3 fani czekali od 10+ lat i bez względu na ich końcową jakość to była bomba że te gry powstają i zostaną wydane a nie: będą zaorane (Last Guardian), nigdy nie powstaną (Shenmue 3), dostaną tylko tani remaster (FF7).

Opublikowano

Ziomki za kratami mogą spać spokojnie bo jak wrócą z odsiadki to zieloni będą i tak przebolcowani na wylot przez Kolejny AAA hit returnal gdzie recenzenci już zbierają szczęki z podłogi grając w tego ultra sztosa. Zielone ameby będą mogly dalej ze stolcem w majtach czekać na demko tupolewa.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Dzisiaj na zielonym smietniku odbędą się kwalfikacje do kadry olimpijskiej w gimnastyce na TOKYO 2021. Szykować figury szczurki bo o 14 spadną bomby o kalibrze AAA Rouglelike co wyniesie gatunek na nowy lvl:banderas:

Opublikowano

Kolego Rozi, jestem w stanie zrozumieć że poczułeś się niekomfortowo z moim demaskatorskim postem, ale żeby zaraz DONOSIK?

Te niebieskie kreatury nie mają za grosz honoru, że o silnej psychice nie wspomnę.

Liść, schabek, Rozi, a to dopiero początek donosicielskiej siatki w obozie plejstejszyn :obama:

Opublikowano

Rozi płaczesz na szpagaciarzy A później sam podpierdalasz? xDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.