Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, PanKamil napisał:

Ja wiem, że zrobiłeś sobie z playground jakiś magików ale prawda jest taka, że kolorują sobie mapki a turn 10 odwala brudną robotę i bawi się suwaczkami aby wszystko było cacy. Ciekawe czy playground wyrobiło się przez covid aby zrobić mapkę w meksyku.

Najwięksi magicy w xboxie to kuwa specjaliści od robienia map do sanboxow:pawel:

jeśli poważnie uważasz że Playground zajmuje się tylko robieniem map, to czy jesteś w stanie wyjaśnić mi czym zajmowały się te wszystkie osoby na stanowiskach odpowiedzialnych za gameplay i model jazdy?

https://www.igdb.com/games/forza-horizon-4/credits

przestań zakłamwyć rzeczywistość którą sobie uroiłeś

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

jeśli poważnie uważasz że Playground zajmuje się tylko robieniem map, to czy jesteś w stanie wyjaśnić mi czym zajmowały się te wszystkie osoby na stanowiskach odpowiedzialnych za gameplay i model jazdy?

oni testowali jak się po tych mapkach jeździ, czego ty nie rozumiesz?

Opublikowano

nauczony doswiadczeniem z ps3 i ps4 odejmujemy -10 od oceny i mamy faktyczny wynik. Chyba coraz slabsze te przelewy Sony robi. Spodziewalem sie wyzszych ocen 

Opublikowano

Dzieciakowi ocenzurowali internet i nie widzi ocen na metacritic :rofl:

Opublikowano

no taka prawda niestety, Sony dostarcza kolejną grę na 9/10 już w pierwszym roku życia konsoli, a MS jest dalej w ciemnej doopie na pocieszenie dodając feature, które podniecić mogą graczy z duszą pecetowca :xboxssie:

Spencer niech się tłumaczy.

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

No przecież jasnym jest, że turn10 musiał mieć parobasów co przesuwają suwaczki pod arcade 100% tak jak im rozkażą. Mapki też trzeba umieć robić więc nie wiem co w tym złego widzisz:smutas: Każdy kto odpalił tą grę to wystarczyż, że ruszył gałką już wiedział, że turn10 zrobiło model jazdy a playground ładne widoczki. Wróć jak ochłoniesz.

Opublikowano

87 dla exa od Sony? Oh boi. 

Z jednej strony wczoraj wyjaśniłem soniarzy, a z drugiej dzisiaj kolejny liść w postaci średniej gry. 

I jeszcze ta cena.... :xboxssie:

Opublikowano

Nieźle musi być w obozie Xśmieciary, jak Boty przywołują jakichś Piotrów, ganów, czy Damianów, żeby pokazać przewagę. A no i jeszcze Popi po lobotomii XD

Opublikowano

Czyli jest tak jako rzecze Pan @teddy Powrotny Anal to crap na 8:rayos:

W pewnym momencie zrobiło mi się ciepło w okolicach 14-tej. Pomyślałem sobie...słońce zaświeciło? Patrzę za okno, a tam chmury na niebie. Ki diabeł? Ale za moment przyszło olśnienie. To kable rozpaliły się do czerwoności, bo z Sory do wielu redakcji popłynęły przelewy :ragus:

Opublikowano

Jedynie stoicki spokój. Gdybym patrzył na średnią to wiadomo, że grę bym olał, bo crap na 8, ale całe szczęście będąc posiadaczem jednego z najbardziej wysublimowanych gustów growych na tym forum dam tytułowi szansę.

Opublikowano

Smutna musi byc ta sytuacja na ps5 skoro klapy musza hypowac indyczego crapa na 8 za 339zl na jakiegos mesjasza :smutas:

Opublikowano

Teddy? Człowiek który uważa God of Troll za wspaniałą grę, ja bym nie ufał temu człowiekowi.

Opublikowano

Nie dość, że crap z 8 na szynach, to jeszcze pewnie starczy na 5 godzin. Na szczęście Sony kazało podkręcić poziom trudności, by w kółko zaczynać od nowa po śmierci i wmówić amatorom, że 340 zł to super korzystna oferta :ragus:

Opublikowano

Ilu kandydatów na gimnastyke sie zebrało:banderas:jednak patrząc na poziom tych wigibasów to chyba jedynie pozostaje im paraolimpiada:smutas: takie fikołki to standard u botów i zero zaskoczenia:smutas:

Opublikowano

nie mogę się doczekać jutrzejszych zdjęć z Zakupy Growe

Opublikowano

Przypominam że klapy yebane kupują piloty do ps5 i asasyny za 3 i pół bomby więc chyba jakiś indie returnal też wpadnie

Opublikowano

Boty w lecie będą ukontentowane, bo dostaną MFS dadzą autopilota zostawią na 30h i powiedzą, że gra zapewniła masę radości. 

Już pisałem, że na grach typu Bloodborne czy Returnal wykładają się po 5 minutach.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Teddy? Człowiek który uważa God of Troll za wspaniałą grę, ja bym nie ufał temu człowiekowi.

Nie tylko ja tak uwazam. Poza tym przeciez nie ma nic zlego w jaraniu sie przecietnymi tytulami na 8. Sam czasem schodze z panteonu nadguscia zeby sobie przegryzc czas jakims sredniakiem

gow.png

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

ej ale kurwa trzeba naprawdę nie lubić gier żeby walczyć z Returnal i okłamywać się, że to chujowa gierka :/

Tu nie chodzi o to czy dobra czy nie. Tu chodzi o to czy warto na nią wydać nową sonowską standardową cenę, notabene na dodatek przeznaczoną dla gier AAA, a nie AA tj trzy i pół bomby :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.