Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, PanKamil napisał:

Ja wiem, że zrobiłeś sobie z playground jakiś magików ale prawda jest taka, że kolorują sobie mapki a turn 10 odwala brudną robotę i bawi się suwaczkami aby wszystko było cacy. Ciekawe czy playground wyrobiło się przez covid aby zrobić mapkę w meksyku.

Najwięksi magicy w xboxie to kuwa specjaliści od robienia map do sanboxow:pawel:

jeśli poważnie uważasz że Playground zajmuje się tylko robieniem map, to czy jesteś w stanie wyjaśnić mi czym zajmowały się te wszystkie osoby na stanowiskach odpowiedzialnych za gameplay i model jazdy?

https://www.igdb.com/games/forza-horizon-4/credits

przestań zakłamwyć rzeczywistość którą sobie uroiłeś

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

jeśli poważnie uważasz że Playground zajmuje się tylko robieniem map, to czy jesteś w stanie wyjaśnić mi czym zajmowały się te wszystkie osoby na stanowiskach odpowiedzialnych za gameplay i model jazdy?

oni testowali jak się po tych mapkach jeździ, czego ty nie rozumiesz?

Opublikowano

nauczony doswiadczeniem z ps3 i ps4 odejmujemy -10 od oceny i mamy faktyczny wynik. Chyba coraz slabsze te przelewy Sony robi. Spodziewalem sie wyzszych ocen 

Opublikowano

Dzieciakowi ocenzurowali internet i nie widzi ocen na metacritic :rofl:

Opublikowano

no taka prawda niestety, Sony dostarcza kolejną grę na 9/10 już w pierwszym roku życia konsoli, a MS jest dalej w ciemnej doopie na pocieszenie dodając feature, które podniecić mogą graczy z duszą pecetowca :xboxssie:

Spencer niech się tłumaczy.

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

No przecież jasnym jest, że turn10 musiał mieć parobasów co przesuwają suwaczki pod arcade 100% tak jak im rozkażą. Mapki też trzeba umieć robić więc nie wiem co w tym złego widzisz:smutas: Każdy kto odpalił tą grę to wystarczyż, że ruszył gałką już wiedział, że turn10 zrobiło model jazdy a playground ładne widoczki. Wróć jak ochłoniesz.

Opublikowano

87 dla exa od Sony? Oh boi. 

Z jednej strony wczoraj wyjaśniłem soniarzy, a z drugiej dzisiaj kolejny liść w postaci średniej gry. 

I jeszcze ta cena.... :xboxssie:

Opublikowano

Nieźle musi być w obozie Xśmieciary, jak Boty przywołują jakichś Piotrów, ganów, czy Damianów, żeby pokazać przewagę. A no i jeszcze Popi po lobotomii XD

Opublikowano

Czyli jest tak jako rzecze Pan @teddy Powrotny Anal to crap na 8:rayos:

W pewnym momencie zrobiło mi się ciepło w okolicach 14-tej. Pomyślałem sobie...słońce zaświeciło? Patrzę za okno, a tam chmury na niebie. Ki diabeł? Ale za moment przyszło olśnienie. To kable rozpaliły się do czerwoności, bo z Sory do wielu redakcji popłynęły przelewy :ragus:

Opublikowano

Jedynie stoicki spokój. Gdybym patrzył na średnią to wiadomo, że grę bym olał, bo crap na 8, ale całe szczęście będąc posiadaczem jednego z najbardziej wysublimowanych gustów growych na tym forum dam tytułowi szansę.

Opublikowano

Smutna musi byc ta sytuacja na ps5 skoro klapy musza hypowac indyczego crapa na 8 za 339zl na jakiegos mesjasza :smutas:

Opublikowano

Teddy? Człowiek który uważa God of Troll za wspaniałą grę, ja bym nie ufał temu człowiekowi.

Opublikowano

Nie dość, że crap z 8 na szynach, to jeszcze pewnie starczy na 5 godzin. Na szczęście Sony kazało podkręcić poziom trudności, by w kółko zaczynać od nowa po śmierci i wmówić amatorom, że 340 zł to super korzystna oferta :ragus:

Opublikowano

Ilu kandydatów na gimnastyke sie zebrało:banderas:jednak patrząc na poziom tych wigibasów to chyba jedynie pozostaje im paraolimpiada:smutas: takie fikołki to standard u botów i zero zaskoczenia:smutas:

Opublikowano

nie mogę się doczekać jutrzejszych zdjęć z Zakupy Growe

Opublikowano

Przypominam że klapy yebane kupują piloty do ps5 i asasyny za 3 i pół bomby więc chyba jakiś indie returnal też wpadnie

Opublikowano

Boty w lecie będą ukontentowane, bo dostaną MFS dadzą autopilota zostawią na 30h i powiedzą, że gra zapewniła masę radości. 

Już pisałem, że na grach typu Bloodborne czy Returnal wykładają się po 5 minutach.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Teddy? Człowiek który uważa God of Troll za wspaniałą grę, ja bym nie ufał temu człowiekowi.

Nie tylko ja tak uwazam. Poza tym przeciez nie ma nic zlego w jaraniu sie przecietnymi tytulami na 8. Sam czasem schodze z panteonu nadguscia zeby sobie przegryzc czas jakims sredniakiem

gow.png

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

ej ale kurwa trzeba naprawdę nie lubić gier żeby walczyć z Returnal i okłamywać się, że to chujowa gierka :/

Tu nie chodzi o to czy dobra czy nie. Tu chodzi o to czy warto na nią wydać nową sonowską standardową cenę, notabene na dodatek przeznaczoną dla gier AAA, a nie AA tj trzy i pół bomby :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.