Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

I to zakłamywanie rzeczywistości, że to "tylko gra na 8". Wpierdol z rana jak śmietana. A dziś o 23:00 jeszcze dobicie leżących zielonych knurków.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Przecież Returnal na reckach wygląda zajebiście, co wy dupicie. Nie bądźcie jak niebieski obóz, dla którego każda gra z nieodpowiednim logo to gówno niewarte uwagi, bo znaczek na (obowiązkowo) pudełku do odsprzedania kłuje w oczy przez ten cały weekend, w który speedrunuje się gierkę, bo z każdą sekundą schodzi pół grosza od wartości.

Opublikowano

poka te exy 86 z których ktoś się śmiał

Opublikowano

Nie warto zarywać nocy. Mam jutro słaniać się w robocie, bo Sory pokaże jedną grę dla dzieci?:dry:

Opublikowano

Relax GIFs | Tenor

to teraz tylko człowiek położy się i popatrzy jak boty się gimnastykują bo eksik sony ich rozyebał. Niebiescy nawet nie muszą nic robić bo ci podgracze i tak leżą na deskach wbici w ziemie:smutas:

Opublikowano

A ten Microsoft Flight Simulator to chyba ci się przez przypadek skopiował, bo ta gra nie wyszła na Xśmieciarę.

I żadna z tych dwóch części Gearsów nie ma 86 punktów.

Następnym razem, panie Goebbels, następnym razem się uda!

Opublikowano

Zwykły indyk na poziomie najlepszych gier na Xboxa. Dobra beka :rofl:

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

Gearsy 4 miały. 

@izon no nie pierwszy raz wychodzi, że indor/AA potrafi zrobić lepiej niż przehypowane blockbustery pod tabelki z Excela. :banderas:

Opublikowano

Tak z ciekawości, ilu z klapów już kupiło tego INDYCZKA?

Bo ja tu raczej widzę masowe nie granie w gry u przedstawicieli niebieskiego szamba.

Opublikowano

„Na razie nie kupuje, bo mam inne sztosy do ogrania”

klasyka

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Bo ja tu raczej widzę masowe nie granie w gry u przedstawicieli niebieskiego szamba.

A chvj cie to obchodzi! Ja ci w gt nie zaglądam. A nie czekaj ...

Opublikowano
20 minut temu, Rozi napisał:

A ten Microsoft Flight Simulator to chyba ci się przez przypadek skopiował, bo ta gra nie wyszła na Xśmieciarę.

czyli jak gra wyjdzie na xboxa to automatycznie przestanie być hejtowana bezpodstawnie? bo chyba nie wierzysz że gra stanie się gorsza przez port na konsole? :philosoraptor:

20 minut temu, Rozi napisał:

rzeczywiście ogromna różnica - 82, 84 i 86. kto by pomyślał że 2 punkty na metacritic rozdzielają mesjasza od hejtowanej gierki. Ale domyślam się że to raczej kwestia znaczka na pudełku niż średniej...

Opublikowano

przecież demko tupolewa na xszrota to bedzie wersja dla opóżnionych pod gunwodpada:xboxssie:w sumie szybciej rozperdola sie o swoje stodoly i pojdzie uinstall tej gry:xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
19 minut temu, dee napisał:

Dee akurat Ty jako jeden z naczelnych bezkonsolowcow tego działu byś sobie darował :)

Opublikowano

22 minuty temu, dee napisał:

13 minut temu, LiŚciu napisał:

A chvj cie to obchodzi!

3 minuty temu, izon napisał:

byś sobie darował :)

Pierwsze odpowiedzi zaskakują. Czołowe klapy wciąż bez tego SZTOSA?!

Opublikowano

I pomyśleć ze taki skowyt  jak w wykonaniu dee będziemy teraz mieć prawie co chwile przy każdej premierze :) Gdy boty płaczą wiec, ze u Sony się dzieje :)

Opublikowano

To kupujecie teraz tego Returnala czy nie?

Opublikowano
Cytat

To kupujecie teraz tego Returnala czy nie?

20 minut temu, LiŚciu napisał:

A chvj cie to obchodzi!

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.