Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

exact założyłeś się z Rozim, nie musisz usuwać konta :potter:

No właśnie zastanawiam się co zrobić, czy sprowadzić zakład do zerowego poziomu honoru jak to Rozi ma w zwyczaju czy usunąć konto i również pokazać zerowy poziom honoru Roziego.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękny post kolegi daddy - kiedy wychodzi z roli to rozrzuca klapów jak gówno po polu. Cudownie, winszuję posta, bo to kwintesencja CW z przed czasu jak zaczęły wozić się tutaj randomy z WKP. a ten obrazek

image.png.b2236da5e8a33540555136e6cb05d68e.png

to już wisienka na torcie :banderas:

Mi raczej szkoda klawiatury na CW żeby tu pisać więcej niż trzy zdania ale czasami trzeba deptać butami klapersów.

Returnal 8/10? miał być mesjasz wyszła spoko gierka jakich ląduje kilka co miesiąc XGP, może następnym razem się uda!  :) 

@eX4cT_PL  jak będziesz chciał skasować konto to zakładaj nowe, Zieloni Bracia szybko Ci doładują plusikami jak XGP na trzy lata. Z drugiej strony zakład z rozim to jak zakład z cyganem że ciebie nie ojebie, można olać.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Daddy kto niby pisał o mesjaszu? To taka typowa dobra gra zjadająca większość exow dostępnych na Xboxie.

Proszę mi również wytłumaczyć dlaczego naczelne boty nie maja Xboxow i maja pochowane gamertagi? Czy maja coś do ukrycia? Czy Ci ludzie są poważni!?

:)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Przecież 8/10 to nadal bardzo dobra gra. 7/10 to nadal może być bardzo dobra gra. Tu chodzi o to, że szczurzyska dalej bez ani jednej gry na XSX.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jako naczelny bot mam Xboxa i mam GamerTag na widoku, więc coś tam dupisz izon.

Ja mówię o takich przypadkach jak dee. Nie traktuje Cię jak naczelnego bota, bardziej nadwornego błazna tego tematu ;)

Opublikowano

No nie wiem, może nich Izon z liściem założą jakies stowarzyszenie pokrzywdzonych przez użytkownika dee, bo z niepokojem zauważam, że biedne klapki dostały poważnej traumy na moim punkcie :xboss:Będą sie mogli przytulać, oglądać gameplaye na YT i wspólnie wymyslac szalone dissy których uzyją w CW

Opublikowano

Dedunio nie odwracaj kota ogonem, pokaz w co grają prawdziwi koneserzy gamingu :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy ja tu widzę polski? image.png.2b15344d03757e97c2844785e86e4025.png

Przepraszam Pan Paolo :c

Opublikowano

Cyfre na dwóch kupują, nieładnie tak Sony dymać.

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Nie o to chodziło w dedykacji, nie znam gościa xD

Edytowane przez cotek

Opublikowano
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Piękny dzien cóż za piękny dzien, pudełeczko w drodze z Returnalem a zieloni w totalnej desperacji, cóż za piękny czas.

Mówiłem Returnal to już kolejna gra która ma takie noty ale będzie grane!!!

R.O.Z.J.E.B.A.N.I TOTALNIE!

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Fajny indyk. Kiedy w gamepasie?

Knurpass dopiero za rok, jak zwykle kiedy my ogramy na wszystkie sposoby Wam skapnie ;)

A teraz najlepsze! 

XSX na........3 miejscu hahahah

0FC0A4E4-B14E-442C-88FF-0FE547E89EE2.jpeg

Czujecie kurwa być za Nintendo?

Opublikowano

A to jak za rok ten returnal w gamepasie to poczekam. Dzieki za info łiski.

Opublikowano

Elegancko. Gra będzie połatana, w edycji definitive i znacznie tańsza. Opadnie też hype, więc grę będze można sprawdzić na spokojnie.

U zielonych czill jak po zielonym, a niebiescy wygłodniali gier rzucają się na byle co. Ten sznyt, ta nonszalancja i dolcevita to dla bota tylko. :banderas:

Opublikowano

Może i kiedyś trafi do gamepassa,

moze do tego czasu wyśmienicie swoje 360tki na chociaż Series S.

Opublikowano
5 godzin temu, dee napisał:

Liść,

5 godzin temu, dee napisał:

liść. 

Godzinę temu, dee napisał:

liściem 

Widzę że dzisiaj na parkingu szlaban w pionie:obama: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.